Fotograf

Ben kapalıyım benim de kaslarım uzun bana aç diyen olmadı çekindim normal. Tekrar mı çekinmem lazım şimdi

Kaşları uçtan azıcık jiletleyin. Geri uzar nasıl olsa. Ben olsam öyle yapardım.

Bu önerim kanuna karşı hile değildir umarım.

Biyometsik fotografta ne tam guluyorsunuz ne de suratiniz asik. Hafif makyaj belki ama agir makyaj istemiyorlar. Yuz tam gorulecek. Ve zaten cekilen fotigraflarda igrenc gozukuyorsunuz. Benim suratim katil surati gibi cikmis. Dert etmeyin. Oyle ahim sahim birsey beklemeyin. Herkesin oyle.

Dert etmeyin :) siz gelin benim biyometrik fotoğrafımı görün :) üstelik açığım ben
Ayy aynen ya ehliyetimdeki foto o kadar berbat ki yeni aldigimda herkes diyodu hayirli olsun ver bakayim fln diyodudu yok tövbee kimseye göstermem sadece cevirmeye takilirsam polisten baska kimseye gostermicem diyodum hala da ayni düşünüyorum

Şalınızı belki farklı bir şekilde bağlarsanız kaşınızın tamamı görüneceği şekilde yapabilirsiniz. Paylaşılmış zaten kaşın bitişinin de görünmesi gerekiyor. Diğer şartları da internetten okuyup öyle hazırlanıp gidin bir dahakine. Ayrica gerçekten biyometrik fotoğraflarda kimse güzel çıkmıyor zaten siyah beyaz

O fotoğraf taranıp siyah beyaz olarak yeni kimliğe aktarılıyor ayrıca boyutu da elinizdeki fotoğraftan daha küçük oluyor.
Düşündüğünüz kadar da belirgin değil,endişe etmeyin.

Biyometrik fotoğrafta annemi bile tanıyamamıştım ben o kadar garip çıkmış bir 10 dk gülmüştük de annem ne bozulmuştu cidden şu fotoğrafta güzel çıkan yok mu ya

Bende turbanliyim cekildim ama fotografci hic oyle bisey demedi bana sadece beyaz giyme dedi o kadar. Bide dislerin gozukmucek fotografta. Hic bana kas falan demedi yani.

Yakalı boğazlı bişey giyip şalı topuza dolanan modellerden yapabilirsin bence
Moralini bozma benim evlilik cüzdanındaki fotoyu görsen ben bi garip eşim kirli sakallı tiplerimize bakıp bakıp gülüyoruz hatta eşimin biometrik fotosu ehliyetteki obez bi koca surat yani kimlikleri değiştirmedik daha hevesliyim de ben biometeik çekilemem yani ciddi duramam illa bi sırıtma gelir şöyle moralim bozuk sinirliyken gideyim diyorum

Maalesef biyometrik fotoda oynamada yapılmıyor berbat görüntüler oluyor. O kaş olayında zaten sinir oluyorum. Örtü çok geride yapıyorsun garip bişey oluyor. Bizim örtme stilimize uymuyor.

Benim kaslarimin bitis yeri görünmüyor. Kimse de soylemedi gorunmesi gerekiyor diye. Hem kimlik hem pasaportta ayni fotograf var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…