- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Nerden de okudum bu saatte cok kötü geldi.Ben inanirim benim başımada geldi böyle bişey kız arkadaşımın oğlunun doğum gününde normal digital makinada çektigım fotoda odadaki vitrinin aynasindaki yansima bizi şoka uğratmışti çok batiz belli bir insan figürü ve erkek oysaki orda sadece kadınlar ve 5 yaş grubu çocuklar vardı hatta sordum tanidigınmi geldide benmi görmedim diye yanildığımı düşündüm malesef resmi arkadaşımda gördüğünde şoka girdi resmen sonra bunu iyice araştırdık olabilirdi belki o evin hikayesi garipti ve ayni binada üst katında bidiger arkadaşım oturuyordu onunda küçük bir kızı var sürekli birinin kendisine baktığını söylüyordu inanilmaz ama gercek sonucta o evi terkedip ayrıldılar
Hayir yok abim ablam beni kekleyebilcek biri.keske oyle olsa da en azindan aciklanabilcek bisey olsa zaten genelde orda fotograf cekmemEvde abin,ablan ya da kardeşin var mı bilmiyorum ama biri seni fena keklemiş.Resmen orada kutu gibi birşey var ilk resimde ve bu resim de yok.Biri onu oraya koymuş ve sonra almış bunun başka hiçbir açıklaması olamaz,öyle yansıma falan da olmaz bu kadar basit.
Evet zaten sorun o makina gibi bisey gorunuyo zaten babam bisey mi takti diye dusundum oyle bi iz falan yok uyandirdim sordum hatta oda anlamadi.Hanımefendi, fakesiniz demiyorum. Bu kadar korkmayın. Böyle bir şeyin yansımasının olması mümkün değil. Çünkü oldukça net görülüyor oradan.
Allah seni ne yapmasın gece gece gülme krizine girdim,üşenmemiş yapmış bide yaGece gece uğraştığım şeye bak yaw
Soldaki resimde 1 kapının açıklık hızasını göstermekte / Sağdaki resimde aynı yerin üzerindeki çıkıntı farklı yerde ve kiriş uzantısı değilde alçı ile ek yapılmış gibi
soldaki 2 ile sağdaki iki duvar yüksekliğinin birbirinden tamamen farklı iki duvarı gösterdiğini yansıtıyor
daha bulurdum da neyse...
Eki Görüntüle 1626723
Hahahaha Buzdolabini nasil aciklayacaksin peki madem yalan soyluyorum sol tarafta kosede buzdolabi var iki yerde de ayrica soldaki kirisler de ayni ?Gece gece uğraştığım şeye bak yaw
Soldaki resimde 1 kapının açıklık hızasını göstermekte / Sağdaki resimde aynı yerin üzerindeki çıkıntı farklı yerde ve kiriş uzantısı değilde alçı ile ek yapılmış gibi
soldaki 2 ile sağdaki iki duvar yüksekliğinin birbirinden tamamen farklı iki duvarı gösterdiğini yansıtıyor
daha bulurdum da neyse...
Eki Görüntüle 1626723
Farkı anlatmaya çalıştım olmadı bari bir de böyle deneyeyim dedimAllah seni ne yapmasın gece gece gülme krizine girdim,üşenmemiş yapmış bide ya
Evinizde tadilat yapılmış canım... bu iki farkı bana izah edemezsin kör değilim üşenmeden indirdim resimleri didik didik milim milim burada karşılaştırdımHahahaha Buzdolabini nasil aciklayacaksin peki madem yalan soyluyorum sol tarafta kosede buzdolabi var iki yerde de ayrica soldaki kirisler de ayni ?
Güzel bir before&after örneği olmuş,yardımların için teşekkür ederizFarkı anlatmaya çalıştım olmadı bari bir de böyle deneyeyim dedimelimdeki dosyaları bıraktım burada foto analiz yapıyom
Rica ederim. Herşey KK hatunları içinGüzel bir before&after örneği olmuş,yardımların için teşekkür ederiz
Ahahahahahahha cidden ben bile inaniyodum sana ama uzgunum canim fotograflarin ikisi de bugun cekildi emegine yazikEvinizde tadilat yapılmış canım... bu iki farkı bana izah edemezsin kör değilim üşenmeden indirdim resimleri didik didik milim milim burada karşılaştırdım
Ahahahahahahha cidden ben bile inaniyodum sana ama uzgunum canim fotograflarin ikisi de bugun cekildi emegine yazik
Sana inanmadığım için tepki göstermen normalAhahahahahahha cidden ben bile inaniyodum sana ama uzgunum canim fotograflarin ikisi de bugun cekildi emegine yazik
Bu fotoğrafı çekmeden önce anneniz bunu gördü mü ? Veya siz gördünüz mü ? Bu fotoğraf olayı yaşanmadan önce evde gezerken gözünüz hiç ilişti mi o tarafa ?Evet zaten sorun o makina gibi bisey gorunuyo zaten babam bisey mi takti diye dusundum oyle bi iz falan yok uyandirdim sordum hatta oda anlamadi.
Hayir dusunuyorum evde oyle bir sey kesinlikle yok ben de teype benzetmistim arkadasima attim o da klima gibi dedi. zaten cok yuksek oldugu icin bir sey asmaya uygun bir yer degil ben fotografi aksam 6 gibi cektim 2 saat once fark ettim fotografta farkli bir sey oldugunu. Babama yarin da soracagim umarim bildigi bir seydir korkmadim desem yalan olur.Bu fotoğrafı çekmeden önce anneniz bunu gördü mü ? Veya siz gördünüz mü ? Bu fotoğraf olayı yaşanmadan önce evde gezerken gözünüz hiç ilişti mi o tarafa ?
Ve fotoğrafı çektikten kaç süre sonra farkettiniz onu ? Hemen mi saatler önce mi ?
Eğer fotoğrafı çekmeden önce gözünüz oraya iliştiyse veya ilişmediyse hiç emin değilseniz ve hiçir şeyden haberiniz yoksa kesinlikle uykulu gözlerle anlamamıştır babanız bir şey yerleştirmiştir.
Fakat hepsinden eminseniz fotoğrafı çekmeden öncede boştu orası diyorsanız o zaman iş değişir. Yansıma olsa direkt anlarım fakat burda yansımalık bir şey göremedim. Tek gördüğüm ilk fotodaki o siyah şeyin altındaki beyaz duvarın daha parlak durduğu. Fakat diğerinde yok.
Birazda şöyle düşünün evinizde hiç buna benzer böyle bir eşya gördünüz mü sağda solda ? Teyp,küçük klima veya herhangi bir makina.. bunu iyi düşünün. Teyp olsa kapının üstüne konulmaz diye düşünüyorum, birazda yüksek. Makina olsa ne olabilir mesela ? Ve farkettim ki o duvarın üstündeki siyah şeyin ortasında biraz grilik var beyazlık vurmuş. Camlı şeffaflı birşey ki içinde bir şeyde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?