Fotograflarini silmemi isteyen eski arkadas

Ne münasebet silmezdim tabi.. Yaptığı saygısızlık.

Koca buldu heralde ya, benim çevremde hep koca bulup kapananlar bu tribe girdi, ben kendi isteğimle 17 yaşında başörtü taktım hiç foto kovalamadım sağda solda.
Bende senle aynı fikirdeyim katip. Benim anne tarafı sülalem kapalı. Bir kuzenim imam hatip mezunu. Diğer kuzenim o zamanlar üniversiteler türbanlı kabul etmediği için başını açmamak için Fatih Üniversitesinde okudu. Ee haliyle de herhangi çekinceleri olmadı.
Bu kadın kuvvetle muhtemel birinin baskısı altında. Tek tek herkesten fotograf kaldırtacak kadar takmış.

Son düzenleme:
zaten sorun ne biliyor musunuz, bazı kapalı kişiler artık ne hırsla yada baskıyla kapandıysa açık hallerine yada acık insanlara tahammülsüzlüğe girip kök söktürmeye başlıyorlar.
bi influencer kız varmış yeni açılmış sanırım ben de zaten o olayla duydum, kızın acık fotolarının altında kötü örnek oldun, yok auran gitmiş, çirkinleştin, falan her türlü saçmalık var, ki yuzde yüz eminim kıskananlar yazmış onları. kendi için ve allah için kapanan hiçbir kimse ay eski fotom ay buyum, ay o şu açıldı derdine düşmez. zaten allah bilmiyor mu önceden açık olduğunu yada önceden kapalı olduğunu. valla kızın fotosunun altında bikaç tane kapalı güzel yorum yapmış, dedim bunlar gerçekten inanarak kapanmış, kimsenin güzelliği çirkinliği umurlarında değil.

Fotoları ozelime atar silerdim ben olsam

Kendini bu kadar önemli görmesine şaşırırdım ve mezuniyet gibi kalabalık fotoğrafları silmezdim ben. Kim ona bakacak dikkat edecek? İnsanlar varlığını fark etmez yani. Ayrıca sizin hesabınızdaki kaç yıl önce çekilmiş fotoğraflar onu hiç ilgilendirmiyor. Kendi hesabındakileri silebilir başkasına karışamaz.

Tesettür öncesinde açık arkadaş ve kuzenlerim var sadece bir tanesi silmemi istedi onu da karektersiz kocası o... ile başlayan kadınlar gibiymissin sildir şu fotoları dediği için istedi açık açık da söyledi ben silmeyince ki bu fotolar 15 yaşında olan aile fotoları

Benim de sosyal medyamda kimseyle fotoğrafim yok. Toplu cekilen ya da biriyle cekildiğim fotograflari hikaye olarak atarim kendi kalkiyor zaten.

Ama konu sahibi yerinde olsam toplu mezuniyet fotolarini kaldirmazdim.

Benim de sosyal medyamda kimseyle fotoğrafim yok. Toplu cekilen ya da biriyle cekildiğim fotograflari hikaye olarak atarim kendi kalkiyor zaten.

Ama konu sahibi yerinde olsam toplu mezuniyet fotolarini kaldirmazdim.
Aynen öyle kafam öyle rahat ki ben mezuniyet falan da koymadım hiç. Düğünde bile eşimle olanları koydum sadece

Aynen benim de sadece esimle var. Dugunden de foto yok sadece dış cekimden eşimle foto var bir kac.
Ah bana dış çekim deme kör olmayasıca kocam dedi ki düğün günü yorucu olur. Evlerimizin arası uzaktı 2 saat. Sonra yaparız dedi. Sonra da hep hamile kaldım içimde nasıl ukte kaldı. Artık çoluk çocuk okula gidince anca

neye tövbe etmiş?
günahkarmıymış öncesinde?
Benim dinim İslam. Tesettür İslamın bir emridir ve buna uymayan günahkâr olur. İslama inanmayanları bağlayan bir durum değil yani, siz isterseniz üzerinize alınmayın.

O zaman bu konuda hassasiyeti olan insanlar kimseyle fotoğraf çektirmesin, toplu fotoğrafların arasına dahil olmasın. Diğer tarafında kendi özgür düşüncesine göre paylaşmak istediği fotoğraflara kısıtlama getirmemiş olur. Özgürlükse bu kişinin fotoğraf paylaşmak istemesi/paylaşması da özgürlük. Toplu bir fotoğraf karesine giriyorsan, bunun bir yerler de paylaşılma ihtimalinin düşünülmesi gerekir. Sosyal medyada olmasa bile bir aile albümünde, okul albümünde vs. Yani bunu tamamen kısıtlamak çok zor.

konuyu saptırmayın
siz çok saygısızsınız dedim evet ama dediğiniz kelimeden dolayı
ben bişey isteyeceğim kimse sana hallenmez diye cevap verilecek direk terbiyesiz derim
böyle düşüncesiz bir cevaba

saygısızlık sadece hakaret etmek aşağılamak ile olmaz bazı kelimeler de saygısızlık içerir sizin kullandığınız kelime gibi
maşallah bana da çok terbiyeli cevaplar vermişsiniz...

Benciller toplanmış ağız birliği yapıyor.. Ay çok gülesim geldi. İşlerine geldiğinde herşeye özgürlük derler ama karşı görüş olunca bi Kezban bi bağnaz oluyor zaten millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…