Herkese merhaba
aşağıda göründüğü üzere değişimlerimle geldim...
Eylül 7 de ikinci doğumumu yaptım sezeryanla biri 4 diğeri 8 aylık iki oğlum var. 31 yaşındayım
ve günlüğümü açmış bulunuyorum
Doğumdan 1-1,5 ay sonra spora başladım oğlum sadece anne sütü aldı ve ben %80 oranında hala emziriyorum o yüzden diyet vs yapamadım, yapamadığım gibi tatlımdan hamur işinden de pek kesmedim açıkcası, çikolata krizlerine çok girdim yedim de ne yalan söylim şimdi
o yüzden bu değişim sadece sporla oldu %100 spor yani arkadaşlar...
Spor konusunda çok iradeliyim ama iş yemeğe gelince pek öyle olduğum söylenemez
-12 kilo doğumdan çıktığımda 88.7 dim şuan 76.7 yalnız beden olarak çok inceldim çok güzel kas oluştu her Bi tarafımda hissediyorum
46 bedenden 40 bedene düştüm Nasıl oluyor 76 kiloyla oluyor işte 
Hedefim Ramazan'da tam 10 kilo vermek sporumu da yapıcam Allah kısmet ederse
Sahur ve iftar menülerimi yaptığım sporu paylaşıcam inşallah... Evet şimdilik bu kadar sıra geldi fotoğraflara

Başlangıç 1 kasım 2015: 88.7
11 haziran 2016...............75.5

Eylül 7 de ikinci doğumumu yaptım sezeryanla biri 4 diğeri 8 aylık iki oğlum var. 31 yaşındayım

Doğumdan 1-1,5 ay sonra spora başladım oğlum sadece anne sütü aldı ve ben %80 oranında hala emziriyorum o yüzden diyet vs yapamadım, yapamadığım gibi tatlımdan hamur işinden de pek kesmedim açıkcası, çikolata krizlerine çok girdim yedim de ne yalan söylim şimdi

Spor konusunda çok iradeliyim ama iş yemeğe gelince pek öyle olduğum söylenemez

Hedefim Ramazan'da tam 10 kilo vermek sporumu da yapıcam Allah kısmet ederse
Sahur ve iftar menülerimi yaptığım sporu paylaşıcam inşallah... Evet şimdilik bu kadar sıra geldi fotoğraflara

Başlangıç 1 kasım 2015: 88.7
11 haziran 2016...............75.5
Son düzenleme: