Fotoğraflarla hedefime ilerlerken:))

Metebatur

*Oğullarına aşık*
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
2.567
3.179
333
Herkese merhaba:halay: aşağıda göründüğü üzere değişimlerimle geldim...
Eylül 7 de ikinci doğumumu yaptım sezeryanla biri 4 diğeri 8 aylık iki oğlum var. 31 yaşındayım :olamaz: ve günlüğümü açmış bulunuyorum
Doğumdan 1-1,5 ay sonra spora başladım oğlum sadece anne sütü aldı ve ben %80 oranında hala emziriyorum o yüzden diyet vs yapamadım, yapamadığım gibi tatlımdan hamur işinden de pek kesmedim açıkcası, çikolata krizlerine çok girdim yedim de ne yalan söylim şimdi:KK45: o yüzden bu değişim sadece sporla oldu %100 spor yani arkadaşlar...
Spor konusunda çok iradeliyim ama iş yemeğe gelince pek öyle olduğum söylenemez:sinirli: -12 kilo doğumdan çıktığımda 88.7 dim şuan 76.7 yalnız beden olarak çok inceldim çok güzel kas oluştu her Bi tarafımda hissediyorum:KK48: 46 bedenden 40 bedene düştüm Nasıl oluyor 76 kiloyla oluyor işte :rapci:

Hedefim Ramazan'da tam 10 kilo vermek sporumu da yapıcam Allah kısmet ederse
Sahur ve iftar menülerimi yaptığım sporu paylaşıcam inşallah... Evet şimdilik bu kadar sıra geldi fotoğraflara:21::21:

image.webp

Başlangıç 1 kasım 2015: 88.7
11 haziran 2016...............75.5

Son düzenleme:
Eylül 7 de ikinci doğumumu yaptım sezeryanla biri 4 diğeri 8 aylık iki oğlum var. 31 yaşındayım :olamaz: ve günlüğümü açmış bulunuyorum
Doğumdan 1-1,5 ay sonra spora başladım oğlum sadece anne sütü aldı ve ben %80 oranında hala emziriyorum o yüzden diyet vs yapamadım, yapamadığım gibi tatlımdan hamur işinden de pek kesmedim açıkcası, çikolata krizlerine çok girdim yedim de ne yalan söylim şimdi:KK45: o yüzden bu değişim sadece sporla oldu %100 spor yani arkadaşlar...
Spor konusunda çok iradeliyim ama iş yemeğe gelince pek öyle olduğum söylenemez:sinirli: -12 kilo doğumdan çıktığımda 88.7 dim şuan 76.7 yalnız beden olarak çok inceldim çok güzel kas oluştu her Bi tarafımda hissediyorum:KK48: 46 bedenden 40 bedene düştüm Nasıl oluyor 76 kiloyla oluyor işte :rapci:

Sahur ve iftar menülerimi yaptığım sporu paylaşıcam inşallah... Evet şimdilik bu kadar sıra geldi fotoğraflara:21::21:

Eki Görüntüle 1839524 1....
Bende kAsimda doğum yaptım Bu ayın 8 inde diyet yapmaya karar verdim en son tartıda 90 kiloyu gördüm geçen hafta cuma günü tartildigimda 84 7 olmuştum bu cumayi iple cekiyorum bakalım kaç kilo vericem inş bende 76 yi gorebilirim bunu çok istiyorum sen ne kadar sürede verdin

Bende kAsimda doğum yaptım Bu ayın 8 inde diyet yapmaya karar verdim en son tartıda 90 kiloyu gördüm geçen hafta cuma günü tartildigimda 84 7 olmuştum bu cumayi iple cekiyorum bakalım kaç kilo vericem inş bende 76 yi gorebilirim bunu çok istiyorum sen ne kadar sürede verdin
Oo çok iyi kilo vermişsin diyetisyen eşliğinde mi uyguluyorsun? Bebeğini emziriyormusun peki Can'ım?

Evet emdiriyorum 2013 te diyetle yaklaşık 30 kilo vermiştim burdan yola çıkarak birşeyler yapmaya çalışıyorum tatlı ve ekmeği kestim ayrıca 1 saat yürüyorum sen diyetisyene gittin mi

Eki Görüntüle 1839524 1....
Tebrikler gayet güzel zayiflamissiniz diyetede pek dikkat etmedim demişsiniz ne gibi sporlar yapıyorsunuz bende zayıflamaya çalışıp hem spor yapıyorum sizin onerilerinizide denemek isterim

Tebrikler gayet güzel zayiflamissiniz diyetede pek dikkat etmedim demişsiniz ne gibi sporlar yapıyorsunuz bende zayıflamaya çalışıp hem spor yapıyorum sizin onerilerinizide denemek isterim
Evet Can'ım yoğun emziriyordum ben bebeğimi iştahım da çok açıktı kontrol edemiyordum kendimi ben de spora yoğunlaştım bu yüzden...
Spora önce Leslie ile başladım Zumba yaptım bu arada Zumba favorimdir
Şuanda da Fıtness blender 8 haftalık yağ yakma ve incelme programını yapıyorum. 1.ayım bitti Bi tane videom kaldı 93 dk lık:ruh: Ramazan'da da inşallah 2.ayımı tamamlıcam

Evet emdiriyorum 2013 te diyetle yaklaşık 30 kilo vermiştim burdan yola çıkarak birşeyler yapmaya çalışıyorum tatlı ve ekmeği kestim ayrıca 1 saat yürüyorum sen diyetisyene gittin mi
Hayır Can'ım yukarıda da belirttiğim gibi gitmedim

Evet Can'ım yoğun emziriyordum ben bebeğimi iştahım da çok açıktı kontrol edemiyordum kendimi ben de spora yoğunlaştım bu yüzden...
Spora önce Leslie ile başladım Zumba yaptım bu arada Zumba favorimdir
Şuanda da Fıtness blender 8 haftalık yağ yakma ve incelme programını yapıyorum. 1.ayım bitti Bi tane videom kaldı 93 dk lık:ruh: Ramazan'da da inşallah 2.ayımı tamamlıcam
Hangi videolar link koyabilirmisin çok fazla secenek çıkıyorda bilemedim

Fotoları gördüm ve içimden bir şarkı mırıldanmaya başladım. Kıskanırım seni beeen... :))) Tebrik ederim :KK200:

Bence de başarılarımız daim ve kalıcı olur inşallah daha diyet yapmaktan yoruldum ben....
Sağolasın canım inşallah hepimizin öyle olur...
Ben diyet safsatasına pek inanmıyorum açıkçası sağlıklı beslenme desek ona daha doğru olur... Herşeyi yemeliyiz ama ölçüsünde ve kararında
Abur cubur ekmek hamur işi dikkat edip akşam 7 den sonra yemeği kesip birde üstüne bol su içti mi bu iş oluyor zaten hani onun dışında listeli ölçülü şeylere gelemem ben

Evet günlükçüm Bi günaydın diyeyim sana:KK68:
Bugün sabah oğlumu kreşe gönderdim ve bir bardak sütüMü içip sporuma başladım bugün FB de en zor günümdü iki Gündür bi tırsaklık durumu oldu bende:KK17: ama başladım Offf hala ağlayasım geliyor yaptığım anları düşündükçe...
Zorluk derecesi 5 ti zaten daniel in yaptırmasında da anlamıştım çok zor olacağını ve tammmmm 93 dk idi :skandal:
Çok zorlandım dambıllarla çalışma da eklemişti ve 810 ile 1230 arası kalori yakımı mevcut daha öncesinden kalorisi saatimin tecrübelerine dayanarak 1000 kalori harcadığıma garanti veririm:KK57:
Neyse ben Bi duşuma girip kahvaltımı edeyim :KK3:

Back
X