Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım ya saçlarına bayıldım benim saçlarımda bu gibi dalgası ama şu an kısalttım tekrardan uzatmayı deniyorum ben rengine bayıldım bu rengin adı ne

teşekkür ederim cnmŞeniz
cnm rengi karamel kahve gölgeliydi bu resimde
şimdi daha kısa ve röfleli saçlarımakannehir

böyle kıvır kıvır resimlerinizi görünce eski saçlarım aklıma geldi benimde saçlarım kıvırcıktı :sinifsinif: doğum yaptıktan sonra kestirdim birde döküldü şimdi dümdüz:sinifsinif: maşallah hepinizin saçlarıda çok güzel

bebişlerrr bunlarda benımm kıvırcık ve duz saclarımın fotograflarıı:kedi:

Eklentiler

• $kıvır1.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 130
  • $kıvır2.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 128
  • $düz.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 130
cnm her ıkı halındede sacların hoş görunuyor.
kut kestırcekmısn sanırım saçların sağlıklı gıbı değişiklik olsun dıyemı dusunmutun cnm

ama çok saqLıKsız aşırı derecede döküLüyoo ne kdr azkLdı sçlarım bilemessiniz.. :çok üzgünüm:

bebişlerrr bunlarda benımm kıvırcık ve duz saclarımın fotograflarıı:kedi:

ayyyy ikisideeee süperrrrrrrrrrrrr :) opuyorumnanaktan

benimkilerde ayni seninkisi gibi oluyodu canim..kuruyunca cekiyodu bide ustune kabariyodu bonus gibidelikafadulden..bu forumda okumustum baby yagi elektiriklenmeyi ve kabarmayi onluyomus..bende gecen gün kullandim banyodayken biraz suyunu aliyorum elime 1-2 cay kasigi sacinin gürlügüne gore artik baby yagi suruyorum valla ne kabarma oldu nede elektiriklenme kivirciklarimda hic acilmadi sekillendirici gibi bisey oldu yani

bende uzun yıllar boyunca düzleştire düzleştire canım kıvırcıklarımı yitirdim şimdi dalgalı gibi oldular bakın bu fotoda jöle fön hiç bişi yok doğal hali
babamın saçı kıvırcık annemin düz bende arada kalmışım heralde

Eklentiler

• $dalgacık.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 123
,...........................................

Son düzenleme:
saclarımı nadir olarak bole kullanıyorum, cunki kıvırcıkken cok mutsuzum...keske saclarımla barışık olsam... mirmirmirmir

bence saçalrının hakkını yiyorsun uzat bak daha şekilli duracak kestirme sakın bidaha bence kıvırcıklığını yok ediyorsun bırak kendi haline gayet hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…