Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gayet güzel ama bence fazla kısa kestirmişin uzun ve bu renk olsalar seni hem daha dinamik ve genç hemde daha hoş gösterir diye düşünüyorum gayet güzel renk tonuda yakışmış normalde bu renk saçları hiç sevmem ama sana yakışmış..a.s

saol canım evet haklısın saçlarım uzun olsa daha güzel olur die bende düşünüorum
ve saçlarımı uzatıorummmm opuyorumnanaktan

benim saclarim uzun, kıvırcık, katlı (cok degil), altlar ve dipler duz, kalan yerler kıvırcık ve dalgalı, boyasiz kolay bir sac.
yılda 1-2 kere giderim kuafore aynı boy-sekil kestiririrm hep, en uzun yerleri belime gelecek, en kısa katı da omzuma gelecek sekilde.
banyoda tararım sadece, cıkınca nemini havluyla alip, basımı one egip jolelerim diplere gelmeyecek sekilde uclardan tutup tutup dibe dogru bastiririm, sonra da vigoyla 1-2 dkka kuruturum 5 dkkada hazirim.
ikinci gun de acik kullanmak istiyorsam biraz nemlendirirp kopukle ayni islemi yaparım. ya da ikinci gun daginik topuz yaparak kullanirim.
cok nadir de fon cektiririm. cok islem yaptirmayinca cok saglikli oluyor saclar ben onu bilirim. hic dikkat etmezdim suana kadar sampuan krem jole markalarina ama yine de cok saglikliydi saclarim. bugun yeni urunler aldim, bi degisim farkedersem paylasicam :)

bunlar da benim sacimin kisa ve uzun halleri. su an uzun,daha once 1 kere kisaltmistim cesaret edip

Eklentiler

• $aaa.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 136
ma$allah hepinizin saclari birbirinden $ahane.
benimde kivircik dalgali arasinda saclarim var. eksiden ( iki yil öncesine kadar) kivirciklarimdan nefret ediyordum. saclarim hic istedigim $ekle girmiyordu. sonra sac bakim ürünlerimi ve $eklini degi$tirince birden bire saclarim düzeliverdi ve baya bi uzadi. artik kivirciklarimi coook seviyorum. bütün okulumda benimki kadar saci koyu, uzun ve kivircik olan hic kimse yok :1rolleyes:

Eklentiler

• $DSC00497.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 128
  • $DSC00498.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 142

Gerçekten çok uzamış saçların maaşallah. Ben de bu boyda istiyorum Bana da bir 10 cm daha lazım bu boya ulaşması için. Düzeltince belime geliyor ama ben kıvırcıkken de belime gelsin istiyorum. Ama uzamıyor bir türlü. :gitme:

iste bu da benim kivirciklarimmm
gordugunuz gibi kizlar 10 kilo sacim var sırnaşık şey bide yan profil yani arkalari hic gormeyin kaydirigubbakcemile3
sacimi hic boyatmadim bugune kadar dogal rengi ama son 3 yildir sacimi hergun utuyle, sac duzlestiricilerle mahfettim senağlama suan fotograftaki gibi ucuz kurtardim sanirim ama hala o nalet utunun ve sac duzlestiricilerinin kiriklarini gidermekle ugrasiyorum. suna karar verdim ki artik cok ozel bir durum olmadikca kesinlikle duzlestirmiycem saclarimi :1rolleyes:

Eklentiler

• $DSC04514.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
bence saçalrının hakkını yiyorsun uzat bak daha şekilli duracak kestirme sakın bidaha bence kıvırcıklığını yok ediyorsun bırak kendi haline gayet hoş

bnde cok beğndım sclarını ya. cok hoş dduruyor bence kısa va kıvırcık cok şirin duruyor bana göre=):kedi:

TropicalPassion saçlarına bayıldım, bizim şirkette de var Senin saçların aynından bi de uzunlar ki Pocahontas diyorum.Fön çektirse kimbilir nerelerinde olacak.ben de kestirmeseydim şimdi kalçadan aşağı doğru olmuştu heralde.. aaahhh aaahhh şimdiki aklım olsaaa keser miydimm boyar mıydımmm. uzunken çok rahat kullanmak ta kısayken şekle bile girmiyorlar. Köpük tavsiye ediyorummm. bi de bir kaç konuda bebe yağı sürüldüğünden bahsedilmiş yatıştırıyormuş.ben henüz foto ekleyemiyorum, diğer sitelerden de nasıl eklendiğini bilmiyorum. ama ilk fırsatta eklicem..

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

biraz büyük olmuslar ama öyle oldu napalımm :)
bi de kızlar bn sac rengimi değiştrmek istiyorum
yardmcı olursanz sevinirimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…