- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Böyle didin beni kaybettin :))) 103 den 76 ya indim kendimi manken sanıyorum :))))) sarsildim şuan :)bende takibe aldim- 77 den 57 kiloya inmis bir eski dombili olarak bol bol gaz veririm.
simdiye kadar menüne bayildim.
bol bol su icmeyi ve günde en az bir saat yürümeyi unutma- bide canin isterse keto-diyete bakabilirsin.
ben biraz tez canli oldugum icin, keto diyeti yapmistim.
Böyle didin beni kaybettin :))) 103 den 76 ya indim kendimi manken sanıyorum :))))) sarsildim şuan :)
10 kilo daha versem ne iyi olur 3 assa 5 yukarı oralarda salinsam ,Karatay a devam 2.5 yılda bu kiloya geldim ne kadar giderse artık karatayla yavaş oldu ama olsun oldu ya mühim olan da bu :)Wooow. Cok cok güzel bir başarı! Daha vermeyi planliyormusun?
Hayırlı olsun canımKusura bakmayın kızlar yazamıyorum.
2 bebekle doğunun bir köyüne geldim.
Elektrik olursa su olmuyor, su olsa internet gidiyor. Düzen kurana kadar yazamayacağım.
Diyete devam.
Sevgiler
Selam günlük
Gene ben hayvan irisi
Sen nasılsın?
Kaynanan öldü inşallah?
Bir dönem kullandığım antidepresanlar yüzünden kilo aldım. Kısa sürede aldığım için kısa sürede vereceğim. Hıhı evet.
Eki Görüntüle 2292230
Kilom 85.5
Evet ayağıma kaynayan kettle boşalttım.
Öylesine de sakarım.
Sonra kaynanam beni niye sevmiyor.
Sanki ben onu seviyorum gudubet bakışlı.
Okullar tatil diye uzak doğudan yakın batıya geldim internete ve diğer şeylere ulaştım şükürSEVEREK takip ediyorum seni ... net buldun mu bulunduğun yerde çekmiyordu?
verirsin evet sabırla kan değerlerime baktırdın mı bende veremiyordum aynı kiloda idik seninle ünsüilün direnci çıktı ilaç almaya başlayınca gitti biraz hıı 6 ayda 10 kilo gitti ama gitti
Allah kolaylık versin o vakit merakla takip ediyor alacağım seni bakalım şoklar işe yarayacak mı?Okullar tatil diye uzak doğudan yakın batıya geldim internete ve diğer şeylere ulaştım şükür
Değerlerime baktırmadım uzundur ne yalan söyleyeyim ama yemeyince hızlı kilo veriyorum. Sadece biraz depresyondaydım, ne diyet ne spor ne bir şey içimden geldi, yedim oturdum.
Kısa sürede verip gideceğim inşallah bu diyet diyarlarından
Hoşgeldin tekrar:)Okullar tatil diye uzak doğudan yakın batıya geldim internete ve diğer şeylere ulaştım şükür
Değerlerime baktırmadım uzundur ne yalan söyleyeyim ama yemeyince hızlı kilo veriyorum. Sadece biraz depresyondaydım, ne diyet ne spor ne bir şey içimden geldi, yedim oturdum.
Kısa sürede verip gideceğim inşallah bu diyet diyarlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?