(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

Allahım nolur küçülsün doktor bu burnu böyle bırakmış olamaz dimi göz var izan var yani

Hiç burun estetiği ameliyatlarını izledin mi? Uyarayım, güçlü bir mide isteyen videolar. :) Şimdi bunu neden sordum çünkü ben izledim ve burunun başına gelen, geçirdiği travma öyle basit değil. Dokular, kemik vs. bunlar travmaya maruz kaldığında şişer. Koruma mekanizması gibi birşey. Senin de burnun ciddi anlamda şiş şuan, ama yan profilden gayet güzel duruyor, özellikle eski burnuna kıyasla. Şimdi bu şişliklerin inmesi aylar sürüyor zaten, senin için çok erken. İndikçe de hafif bir kavis ortaya çıkacaktır doktorunla konuş bence. Şöyle bir durum da olmuş olabilir, ameliyat sırasında kavisin kemik anatomine uymayacağını ya da nefes almanı zorlayacağını falan anlamış olabilir. Bu yüzden yapmamıştır belki, sorarsan seni bilgilendirecektir diye düşünüyorum. Hem içini de rahatlatır.

Bence burnunuz gayet dogal ve degismis.burada bir uye vardi 6 ayda inanilmaz degismis durumu.gorunce sasirdim.Bence acele etmeyin.

Bence öncekine göre iyi olmus

Arkadaşlar burnum çok yüksek geliyor uca doğru büyüdükçe büyüyor mübarek. Bi tek bu durum düzelse bile yetecek sanki. Burnumun üstü semsert bildiğiniz kemik gibi. Şişlik olsa yumuşak olurdu dimi? Umutsuzluktan kafayı yemek üzereyim. Ben ponçik kibar küçük bi burun hayal etmiştim

Eklentiler

• IMG_6083.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 126
T tugcecim92 valla benimde gozumu korkuttunuz bence panik yapmayin rahat olun ben burda birsuru resimli foto inceledim kimininki cidden 15. Gunde guzel duruyor kimininkide zamanla oturuyor. sis.olmamasi imkansiz oldugundan zamanla oturacak.benim yeni haline cok benziyor sizinki cok sabirsizlandim bende simdi yarin icin

Yarın açılacak mı sizin de burnunuz?

Nasıl fark yok yahu bariz fark var ve çok güzel olmuş burnun. Çok doğal ve güzel duruyor. Aşırı kavisli ve minik olunca doğallıktan çook uzaklaşıyor. Böyle inan çok güzel olmuş ben beğendim:) hayırlı olsun yeni burnun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…