- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 33
- Konu Sahibi tugcecim92
-
Canım daha çok erken ve bu kadar erken olmasına rağmende gayet iyi. Kaldı ki sana boşa ameliyat olmuşsun diyenler gerçekten seni çekemiyodur yani. Eski burnunla bu burun arasında bi fark göremeyen insanın ben ya kalbinden ya gözünden korkarım :)
Allahım nolur küçülsündoktor bu burnu böyle bırakmış olamaz dimi göz var izan var yani
İnşallah benimki de değişir küçülür çok mutsuzumBence burnunuz gayet dogal ve degismis.burada bir uye vardi 6 ayda inanilmaz degismis durumu.gorunce sasirdim.Bence acele etmeyin.
İnşallah benimki de değişir küçülür çok mutsuzum
Hangi üye? Hangi konu kaçıncı sayfa:)Bence biraz sabir.Dedigim gibi isterseniz sizde bakin onun resimlerine ben sasirdim sahsenm
dmldrk34 rumuzlu arkasin konusu.Zaten konusunda resimli.Hangi üye? Hangi konu kaçıncı sayfa:)
Ama hiç küçülme yok sadece düzeltmiş bırakmış küçültmemişBence öncekine göre iyi olmus
Baktım Can'ım ama onun baştan belliymiş kavisi falan. Bende dümdüz ve kocaman bir burun vardmldrk34 rumuzlu arkasin konusu.Zaten konusunda resimli.
Yarın açılacak mı sizin de burnunuz?T tugcecim92 valla benimde gozumu korkuttunuz bence panik yapmayin rahat olun ben burda birsuru resimli foto inceledim kimininki cidden 15. Gunde guzel duruyor kimininkide zamanla oturuyor. sis.olmamasi imkansiz oldugundan zamanla oturacak.benim yeni haline cok benziyor sizinki cok sabirsizlandim bende simdi yarin icin
Bence kocaman yüksek bir burun bu. İnsanların normal burnu böyleyken gidip estetik oluyorlar begenmeyip. Benim ise estetikli hali buArti zaten cidden burnun guzel duruyo canim rahat ol demekki 6 ayda daha mukemmel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?