(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

Nasıl fark yok yahu bariz fark var ve çok güzel olmuş burnun. Çok doğal ve güzel duruyor. Aşırı kavisli ve minik olunca doğallıktan çook uzaklaşıyor. Böyle inan çok güzel olmuş ben beğendim:) hayırlı olsun yeni burnun:)

Bence kocaman yüksek bir burun bu. İnsanların normal burnu böyleyken gidip estetik oluyorlar begenmeyip. Benim ise estetikli hali bu
Boyle dusunmeyin sislikler indiginde daha kucuk ve yuzunuE giden bi burun olck.birde garipsememiz cok normal degilmi ofademiz bile bile degisiyor alismamiz zaman alicak ve zamala dahada sevicez evet yarin bantlar alincak aksam foto koycam bende

bence eski burnunuzla hiç alakası yok boşuna üzmeyin kendinizi 1 sene sonra burnunuz oturduğunda anlayacaksınız. ödemli olduğu için bu kadar büyük gözüküyor üzülmeyin

Aaa ben çok beğendim hiç fark Yok demişsin ama gayette fark var çok güzel bu hali bile bi iki aya tam da oturur bence

Bn pek anlamam burun ameliyatindan ama nasıl fark yok diyorlar çözemedim.. baya da güzel olmuş çokta fark var hadi herkes çekemiyor :))))) sen nasıl farkı goremedin kız :)

Burunu kım yaptı gercekten merak eddım ıcın sordum

burnumu Halis Ünlü yaptı izmirde ve kendisi çok başarılı bir doktordur. Ben daha küçük bi burun hayal etmiştim. bu burun her açıdan yüzüme göre büyük duruyor hala sırıtıyor yüzümde. Hala biri yüzüme baktıgında burnumun büyük oldugunu ve estetiğe ihtiyacı oldugunu düşünüyor ama malesef ki bu estetik sonrası hal

Burun cok sabir isteyen bi surec ben 4.ayimdayim vde resmen yari yariya kuculdu ilk halinden eser yok sislikler gectikce hafif bi kaviste olusur bu is moral isi bi kere takar begenmez karamsar olursansonu gelmez hicc kendini mutsuz etme

Şimdi doktorunuz burnunuzdaki kemeri almış ancak burun ucuna çok fazla küçültme işlemi yapmamış bunu kabul etmek gerek.Ancak burun kanatları ve ucu hala çok şiş bi üç aya şişlik inecek bir yıl sonra bile o şişlik inanılmaz azalacak.Bir de burnunuz uzun bir burunsa çok fazla küçültemez doktor burun yapısını bozar.Bazı insanların burun yapısı etli olur çok fazla inceltilemez burun.Bir de önden görseydik burnunuzu daha iyi anlardık ancak bu şekliyle bence güzel duruyor.Ayrıca şiş olduğunu unutmayın,burun ameliyatı sabır işidir.Hemen iyileşmeyi beklemeyin

önden de şiş canım feciii. çoğu kişiyi görüyorum sargıları çıkar çıkmaz foto atıyorlar ve burunları harika duruyor. benimki onlarınkinin resmen 2 katı? nasıl moral bozmayayım bu burun hayal ettiğim burunun 2 katı her yönden

Burun cok sabir isteyen bi surec ben 4.ayimdayim vde resmen yari yariya kuculdu ilk halinden eser yok sislikler gectikce hafif bi kaviste olusur bu is moral isi bi kere takar begenmez karamsar olursansonu gelmez hicc kendini mutsuz etme
senin yorumlarını hep görüyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun teşekkür ederim. Ayrıca burnun gerçekten efsana güzel harika bir burun olmuş. benimki seninkinin 3 katı gibi duruyor. moralim çok bozuk ben hala yan profilimi saklıyorum insanlardan ya ne anladım ben bu işten ? Keşke olmasaydım da demiyorum eskiye göre daha düzgün burnum ama bu yapılan şey sadece düzeltme operasyonu olmuş. Kesinlikle estetik değil bu haliyle Önden tamam şişlikler inecek biliyorum ama yandan da küçülür mü? epikriz raporunda kemik alanlar düzeltildi yazmış. Kavis verildi cart curt yazmıyor hiç

Buyrun kızlar, bugün de böyle..

Eklentiler

• IMG_6113.webp
    18 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_6124.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 159
Bence burnun çok doğal olmuş. Boş yere çevrenin laflarına bakıp moralini bozma. Eski burnunla da alakası yok. Gerçi eskisi de çok kötü değilmiş.

Evet kızlar doğal tamam ama çok büyük. Tek isteğim küçük bir burundu. Sonuç, düzgün ama büyük bir burun

burnuma sonradan sadece kavis yaptırmak istesem bu nasıl bi süreç olur kızlar? yani yine büyük bir operasyon mudur bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…