- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi tugcecim92
-
Boyle dusunmeyin sislikler indiginde daha kucuk ve yuzunuE giden bi burun olck.birde garipsememiz cok normal degilmi ofademiz bile bile degisiyor alismamiz zaman alicak ve zamala dahada sevicez evet yarin bantlar alincak aksam foto koycam bendeBence kocaman yüksek bir burun bu. İnsanların normal burnu böyleyken gidip estetik oluyorlar begenmeyip. Benim ise estetikli hali bu
Burunu kım yaptı gercekten merak eddım ıcın sordumburnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüzburnum hala büyük ve uzun moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff ucu da semsert top gibi eğildi
önden de şiş canım feciii. çoğu kişiyi görüyorum sargıları çıkar çıkmaz foto atıyorlar ve burunları harika duruyor. benimki onlarınkinin resmen 2 katı? nasıl moral bozmayayım bu burun hayal ettiğim burunun 2 katıŞimdi doktorunuz burnunuzdaki kemeri almış ancak burun ucuna çok fazla küçültme işlemi yapmamış bunu kabul etmek gerek.Ancak burun kanatları ve ucu hala çok şiş bi üç aya şişlik inecek bir yıl sonra bile o şişlik inanılmaz azalacak.Bir de burnunuz uzun bir burunsa çok fazla küçültemez doktor burun yapısını bozar.Bazı insanların burun yapısı etli olur çok fazla inceltilemez burun.Bir de önden görseydik burnunuzu daha iyi anlardık ancak bu şekliyle bence güzel duruyor.Ayrıca şiş olduğunu unutmayın,burun ameliyatı sabır işidir.Hemen iyileşmeyi beklemeyin
senin yorumlarını hep görüyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun teşekkür ederim. Ayrıca burnun gerçekten efsana güzel harika bir burun olmuş. benimki seninkinin 3 katı gibi duruyor. moralim çok bozuk ben hala yan profilimi saklıyorum insanlardan ya ne anladım ben bu işten ? Keşke olmasaydım da demiyorum eskiye göre daha düzgün burnum ama bu yapılan şey sadece düzeltme operasyonu olmuş. Kesinlikle estetik değil bu haliyleBurun cok sabir isteyen bi surec ben 4.ayimdayim vde resmen yari yariya kuculdu ilk halinden eser yok sislikler gectikce hafif bi kaviste olusur bu is moral isi bi kere takar begenmez karamsar olursansonu gelmez hicc kendini mutsuz etme
daha çok erken karr veriyosun bu epey daha küçülür ama minicik bir burnun da olmaz sanırım etli bir burnun var öyle gözüküyor ama bunda küçük olacagına adım kadar eminimEvet kızlar doğal tamam ama çok büyük. Tek isteğim küçük bir burundu. Sonuç, düzgün ama büyük bir burun
canım, benimkine benzer olup da sonradan küçülen gördüğün bir örnek oldu mu acaba?daha çok erken karr veriyosun bu epey daha küçülür ama minicik bir burnun da olmaz sanırım etli bir burnun var öyle gözüküyor ama bunda küçük olacagına adım kadar eminim
kusura bakma okuyamadım çok ne kadar oldu ameliyat olalıcanım, benimkine benzer olup da sonradan küçülen gördüğün bir örnek oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?