- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 33
- Konu Sahibi tugcecim92
-
8 şubat akşamı oldum. 4 gün öncede sargılarım atellerim çıktı.kusura bakma okuyamadım çok ne kadar oldu ameliyat olalı
daha çok çok çok erkennn gerçekten:) içini ferah tut:) benim 5 ayım dolmak üzere ilk zamanlarla şu anda dehşet farklı:) kendini boşa üzme zor bir psikoloji evet durmadan hala elimde ayna kendime bakıyorum ben de :) ama güzel düşün :) göreceksin o ucu bile bir senede iniyor bazılarında daha uzun sürüyor.8 şubat akşamı oldum. 4 gün öncede sargılarım atellerim çıktı.
özelden atar mısın bana? ilk gün ile şimdiki farkı görmek istiyorum :)daha çok çok çok erkennn gerçekten:) içini ferah tut:) benim 5 ayım dolmak üzere ilk zamanlarla şu anda dehşet farklı:) kendini boşa üzme zor bir psikoloji evet durmadan hala elimde ayna kendime bakıyorum ben de :) ama güzel düşün :) göreceksin o ucu bile bir senede iniyor bazılarında daha uzun sürüyor.
ÖN görüntüsü evet kesinlikle küçülecek ama yandan aynı kalıyor bildiğim kadarıyla?Ama şu var daha çok yeni kendini boşa üzme biraz daha küçülecek
evet canım biliyorum da yandan yüzüme göre kocaman. yan görüntü değişmezayyy daha durr 6 aya oturcak burnun :) şimdi şiş olcak yamuk olcak eşitsizlik olcak..olcakta olcak yanı.daha ödemlerın var bol bol sıvı seyler tuket yeşil cay ozellıkle.amelıyat sıkıntı degılde sonrası cok yoruyor ınsanı.bence burnunda cok guzel hiç pskoojini bozup aglamaya degmez :)
asıl yan degısır benım 3 aya kadar cook değişti .şişler ındı kavıs olustuevet canım biliyorum da yandan yüzüme göre kocaman. yan görüntü değişmez
Kavis olusuyomu cidden bende ayni durumdayim.suan hic kavisim yok dumduz inen bi burnum var 15 gunluk ameliyatliyim.ama burda 15 gunluk burunlar goruyorum gayet kavisliasıl yan degısır benım 3 aya kadar cook değişti .şişler ındı kavıs olustu
Ah canım bi anlasam ben de kaç gündür bu sorunun peşindeyim. Doktorun ne diyor, oluşacak diyor mu?T tugcecim92 diğer konu basliginda benim fotomu gordunmu bilmiyorum canim bende senle ayni durumdayim ve burunlarimiz gercekten cok benziyo. Dümdüz kavissiz asagi inen bir burnum var ustelik kocaman.bende mutsuzum demiyimde huzursuzum acikcasi.sislerin inecegine inaniyorumda kavis olusursa benim icin micize olucak acikcasi.yukardada dedigim gibi 15 gunluk ameliyatli burunlarin cogu kavisli.bizimki neden sonradan oluscak anlamadim.neden bizimkide simdiden kavisli degil.
Pazartesi gidip sorucam.sende sordugunda beni haberdar et olurmuAh canım bi anlasam ben de kaç gündür bu sorunun peşindeyim. Doktorun ne diyor, oluşacak diyor mu?
bende olusmustu canım bırazda yüz yapısına baglı .dr yakısmcagnı dusunduyse yapmamıs olabılırKavis olusuyomu cidden bende ayni durumdayim.suan hic kavisim yok dumduz inen bi burnum var 15 gunluk ameliyatliyim.ama burda 15 gunluk burunlar goruyorum gayet kavisli
yanlar değişiyor benim düzmdüzdü. şimdi bildiğin kavisli. çünkü kaş arasında ve kemerin olduğu yerde çok ödem oluyor başta. ama tabi doktorun kavis verdi mi gerçekten bilmiyorum ama beim de düzdüevet canım biliyorum da yandan yüzüme göre kocaman. yan görüntü değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?