(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

8 şubat akşamı oldum. 4 gün öncede sargılarım atellerim çıktı.
daha çok çok çok erkennn gerçekten:) içini ferah tut:) benim 5 ayım dolmak üzere ilk zamanlarla şu anda dehşet farklı:) kendini boşa üzme zor bir psikoloji evet durmadan hala elimde ayna kendime bakıyorum ben de :) ama güzel düşün :) göreceksin o ucu bile bir senede iniyor bazılarında daha uzun sürüyor.

özelden atar mısın bana? ilk gün ile şimdiki farkı görmek istiyorum :)

Burun ucun zaten düşükmüş doktor yeterince kaldırmış bence daha fazla nasıl kavis verdirebilirsin ki hiç o riske girme

ayyy daha durr 6 aya oturcak burnun :) şimdi şiş olcak yamuk olcak eşitsizlik olcak..olcakta olcak yanı.daha ödemlerın var bol bol sıvı seyler tuket yeşil cay ozellıkle.amelıyat sıkıntı degılde sonrası cok yoruyor ınsanı.bence burnunda cok guzel hiç pskoojini bozup aglamaya degmez :)

evet canım biliyorum da yandan yüzüme göre kocaman. yan görüntü değişmez

ama çok acelecisiniz :) daha yeni açılmış ve diğer estetik yaptıranlarla sizin yapınız aynı olmayabilir.bence gayet güzel dahada incelecek ve kavis ortaya cıkacak canınızı sıkmayın derim

T tugcecim92 diğer konu basliginda benim fotomu gordunmu bilmiyorum canim bende senle ayni durumdayim ve burunlarimiz gercekten cok benziyo. Dümdüz kavissiz asagi inen bir burnum var ustelik kocaman.bende mutsuzum demiyimde huzursuzum acikcasi.sislerin inecegine inaniyorumda kavis olusursa benim icin micize olucak acikcasi.yukardada dedigim gibi 15 gunluk ameliyatli burunlarin cogu kavisli.bizimki neden sonradan oluscak anlamadim.neden bizimkide simdiden kavisli degil.

Ah canım bi anlasam ben de kaç gündür bu sorunun peşindeyim. Doktorun ne diyor, oluşacak diyor mu?

12. Gün bugün. Hafif çaprazdan çektiğimde dehşet büyük çıkıyor burnum.. burnum alçalsın kavislensin tek dileğim

Eklentiler

• IMG_6176.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 156
Kavis olusuyomu cidden bende ayni durumdayim.suan hic kavisim yok dumduz inen bi burnum var 15 gunluk ameliyatliyim.ama burda 15 gunluk burunlar goruyorum gayet kavisli
bende olusmustu canım bırazda yüz yapısına baglı .dr yakısmcagnı dusunduyse yapmamıs olabılır

evet canım biliyorum da yandan yüzüme göre kocaman. yan görüntü değişmez
yanlar değişiyor benim düzmdüzdü. şimdi bildiğin kavisli. çünkü kaş arasında ve kemerin olduğu yerde çok ödem oluyor başta. ama tabi doktorun kavis verdi mi gerçekten bilmiyorum ama beim de düzdü

ayrıca şöyle bir şey vra. benim doktorum benim burun kökümün biraz havada olduğunu o yüzden çok kavis veremeyeceğini söyledi mesela. belki senin de öyledir. burun yapısıyla alakalı. dr un onu dikkate alarak yapmıştır. yoksa alnından içe basılırdı burnun ki bu imkansız burun köküyle oynayamaz oynarsa sinüslerin zarar görür

bence gayet güzel burnun. sadece şişliklerin inmesini beklemen ve burnunun oturmasını beklemen nihai şeklini alması için eyterli olacaktır. Bir de burnun dümduz değil. hafif kavisi var. daha fazla kavis olsaydı muhtemelen seninde hoşuna gitmeyecekti.

arkadaşın bence biraz kıskanç onu pek takma.

BUnu şimdi çektim. Görüyorsunuz gayet büyük ve dümdüz. Arkadaşlar bi doktor bi burnu küçültmeden böyle bırakmış olamaz değil mi?

Eklentiler

• IMG_6202.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 183
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…