- 3 Ağustos 2017
- 61
- 70
- 88
- Konu Sahibi pigletiseverim
-
Bebegim tesekkur ederim ama cevremdeki insanlar palyaco&domuz burnu olmus tarzi yorumlari o kadar uzuyorki. Suan eski burnuma geri donebilmek icin her seyi yapardim:'(Canim daha cok yeni.O kadar kalkik durmayacak biraz inecek.
Cok guzel bir burun olmus.
Gecmis olsun.
Insallah yoksa intihar etmeyi bile dusunuyorum. Doktor bir de ust dudagima slikon olmasi gerektigini soyledi10 - 15 gün içinde o aşırı kalkıklık iner
Bebegim tesekkur ederim ama cevremdeki insanlar palyaco&domuz burnu olmus tarzi yorumlari o kadar uzuyorki. Suan eski burnuma geri donebilmek icin her seyi yapardim:'(
Fikirlerini sormadigim halde yorum yapiyorlar.umarim dedigin gibi olurKimsenin fikrini sorma,onlar da soylemesin.Seni rahatlatmak icin soylemiyorum gercekten en az 1aya ihtiyacin var.Daha once niye yaptirmadim diyeceksin :)
Bencede güzel bir burun olucak gibi duruyor eski fotoğrafını paylaşılmasın insanların yorumlarına bakma8gun once burun estetigi oldum ama o o kadar pismanimki. Burnumu domuz burnuna benzetiyorum ve cevremdeki insanlarin olumsuz yorumlari beni cok etkiliyor. Aynalara bakamiyorum.
Umarim dediginiz gibi olur moralim cok bozukBenimde öyleydi domuz burnu ne demek burnum alnıma yapışmıştı sanki her gün ağlıyordum ve burda ki herkes bana da inecek demişti. Doktorum da tabiki inecek 2 ay da bekle demişti. Suan 2.5 ay oldu o alnıma yapışmış burnumdan kalkıklıktan küçüklüğünden eser Yok hala şiş hala çok ödemli ama çok şükür o kalkıklık gitti. Bantlar çıkınca daha çok şişiyor ama sonra her gün değiştiğini göreceksin. Ne intiharlar düşündüm ben tanıdık birini görmek istemiyordum yorum yapan herkesten nefret ediyordum. Herseye hazırlıklı olmalısın. Ama inecek dert etmemeye çalış Günlerce küçük bant yapıştırdım ben burnuma çünkü dolaşamıyordum ben psikolojim alt üst Olmustu. Ama İnan bana benim burnum indiyse herkesin iner. Birde doktorlar bilerek kalkık yapıyor internette araştır kendi doktoruna sorarsan da söyler. 2 ay da planlanan yere iner burnun ve güzel bir açıda kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum. O süreçten bende geçtim ama şakın intihar falan düşünme. Bende düşündüm günlerce yataktan çıkmadım ama geçti çok şükür hepsi seninde geçecek insallah. Çok geçmiş olsun.
Tesekkur ederimmmBencede güzel bir burun olucak gibi duruyor eski fotoğrafını paylaşılmasın insanların yorumlarına bakma
Tesekkur ederim umarim en kisa zamanda inerhiç de aşırı kalkık durmuyor ilk hafta olmasına rağmen.
Insanlarin olumsuz yorumlari ruh halimi cok etkiledi. 1hafta sonra okulum baslayacak okul arkadaslarimda kotu yorum yaparsa bu ruh halinden cikamam. Umarim 1haftaya biraz daha inerAyyy milletin ağzında resmen çöplük.
Burnun gercekden güzel. Ve emin ol zamanla inecek.
Göğüs protezide ilk aylar atom bombasi gibi duruyor... sonra zamanla yerine oturuyor... burunda öyle. Yer cekimi var... o burun inecek yani...
Sinirini bozan insanlara cevabi yapışdir. Ne intihari? Doldurma kendini... burun kalkik diye intiharmi edilir?
Peki duzeldi mibiz ne kalkık burunlar gördük : )
Cok tesekkur ederim. Umarim tum burnunu yaptiranlar bir an once guzel&istedigi gibi bir burna kavusur.Hiç de abartılacak kadar kalkık değil burnun çok da güzel görünüyo şu an bile zamanla inicek ameliyat olan tecrübe eden afkadaşlarda bunu söylüyor bende oldum cnm yağtın 4 hafta olucak benımde kalkıktı atel varken ama ben zaten kalkık bir burun istemiştim dr um özellijle belirtti şu an çok kalkık sizin istediğiniz ölçüye inicek zamanla dedi birde atel ve bantlar çıkınca çok şişiyor aynaya baktıkca sankı burun nakli olmuşum gibi hissesiyorum zamana ihtıyacamız var boşuna en az 6 denmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?