Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
çörekotu yağını içmek de cilde çok faydalı arkadaşlar ama abartmamak lazım elbette en fazla bir tatlı kaşığı

bi de bence cildinize çok fazla ürün kullanmayın bence tonik nemlendirici gibi. Sadece sivilcelerinizi arttırmadığını bildiğiniz bir temizleyici doğal bir sabunla (bıttım, kükürtlü veya zeytinyağlı,defneli bir sabun olabilir) ve yumuşak bir kumaşla çok hafifçe dairesel hareketlerle temizleyin yüzünüzü (yıkama jellerinde çok fazla katkı maddesi var) .Peeling filan hiç yapmayın aktif sivilceler geçene kadar. Bol sıvı ve meyve tüketin, bitki çayları için biraz zamana bırakın.

Ya çok geçmiş olsun bendede baya çoğaldı bu ara sivilce anneme ısrar ediyorum doktoragidelim diye geçer diyor her geçen gun dahada artıyor korkmaya başladım bende

Merhaba,
Umarım mesajımı görürsün, hem sana hem de diğer arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum.
Tespitlerine çok çok doğru. 33 yaşındayım ve tecrübe ettiklerimle aynen katılıyorum söylediklerine.
Belki benim de 1-2 katkım olur diye yazıyorum.
Bence en önemli kısım seninde dediğin şampuan kısmı. Kesinlikle yüze değmemeli, köpüğü bile.
Oil free olmadı yetmiyor demişsin aynen çok doğru, özellikle silikon tarzı içeriklerin bulunmaması gerek. Derma e markasının yağsız ve içeriği çok temiz nemlendirici sini öneririm.
Temizlemeyi de genelde içeriğine göre köpük seçiyorum ya da aynı markanın jeli var onu kullanıyorum.
Sabahları da tonik yerine termal su spreyi. Gündüz güneş koruyucusu o da yine oil free ve silikonsuz.
Ama güneş kremindeki en önemli nokta bence koruyucu ajanı çinko olması, diğerleri kimyasal olanlar ciltte biriktiğini düşünüyorum.
Hangi marka kullanırsanız kullanın mutlaka içeriğine bakın kızlar.
Squalane lrp ve sebamed de var ve bana da yaramadı maalesef. Nette İngilizce sitelerde komedojenik olduğu ve akneli yağlı ciltlerin kullanmaması gerektiği tavsiye edilmiş.
Yaklaşık 5 aydır sivilcesizim kızlar. Daha önce başka arkadaşların konularına da yazdım, çözüm bulmaya çalışıyorduk o zamanlar. Çözüm içeriklerde saklı.
Herkesin sivilceleri ne çmzüm bulması dileğiyle.
Güzel kalın kızlar.

Merhaba bu konuda size benim bizzat kullanıp çok memnun kaldığım LR kozmatiğin nano gümüş teknolojisine sahip setini tavsiye ederim. Bu konuda bilgi almak isterseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

benim kuzeniminde karacigerden ötürü cok sivilcesi cıkıyordu tedavi yapıldı ve suan tertemiz yüzü

Bir an kendimi gördüm aynı aşamalardan bende geçtim canım ve şuan aynı yaştayız hemen hemen her şey aynı bende ikinci kez aynı tedaviye başladım ama artık çok sıkılmıştım ve devam etmedim çünkü gerçekten çok yorucu bir tedavi benim yüzüm şuan çok kötü değil ve alıştım galiba artık böyle olmaya çok hafif BB kremlerden kullanabilirsin canım günlük kullanım için ben öyle yapıyorum ve özellikle bir şey yapma bence cildini kendi haline bırak ben şuan sadece sabah ve akşam yüzümü arındıcı jel ile yıkıyorum başka bir şey kullanmıyorum benim önerimde cildini dinlendirmen umarım işe yarar

ne yapsam fayda etmiyor zaten.kendi haline bıraktım çıkıyolar geçiyolar tekrar çıkıyolar saçma bir hal aldı artık. üstüne eklenen izlerde cabası. takmıyorum artık çok yoruldum. sabah akşam temizliyorum. bb krem bile bende sivilce yaptı cc kullanıyorum arada. o sivilce yaptımı anlyamıyorum bile sürekli çıktığı için zaten. umarım kurtuluruz bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…