- 25 Temmuz 2015
- 34
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi quantumkizi
-
ben ımex syndet sabun kullanıyorum sivilcelerim için düzenli kullandığımdada gzl sonuç alıyıorum belki senin içinde işe yarayabilirtabikide gittim doktora ama hiçbirinin faydası olmadığı için yazıyorum buraya. sebebini bilemeyiz dedi doktor. ama stres etkenmiş. stresli olduğum bi konuda yok. Adet dönemlerimde daha çok çıkıyor ama onlar geçiyor. fotoğraflardaki genel halim
ben ımex syndet sabun kullanıyorum sivilcelerim için düzenli kullandığımdada gzl sonuç alıyıorum belki senin içinde işe yarayabilir
herşeye bakıldı sorun cıkmadı.son olarak çinkoya baktırıcam. sizede geçmiş olsunay canım benim yüzümde böyle, daha çok gençsin ama yumurtalıklarına bakıldı mı kist falan var mı genetikte çok etkili, geçmiş olsun.
Arap kızı kremi 3 liradan fazla koyma ama aktardan al
Ben kurtuldum inşallah sana da yarar kükürtlü bir sabun isotreksin ve kremıl ğarayis (Arap kızı) gece yatmadan isotreksini sürdüm sabah uyandım önce yıkadım sonra kükürtlü sabunla bir daha yıkadım Arap kızınıda sürekli yanımda taşıdım gün boyu canım istedikçe sürdğm fondöten niyetine :) iyi ki yapmışım şimdi bembeyazım sivilce kızarıkllıklarım da sivilcelerimde gitti :)darısı başına :)
hayır ama sürekli çok tükettiğim bir gıda yokGıda intoleransi testi hıc yaptirdiniz mı?
çay ağacı özlü sabun tavsiye ediyorum. her ciltte değişir tabi ama denemenizi tavsiye ederim kullanımdan itibaren 3 hafta içerisinde sivilcelerinize veda edebilirsiniz. 4-5 ay düzenli kullanmanız gerekmektedir.
Bi krem var cok meshur ama ismini hatirlayamicam simdi arkadas kulkandi oldu puruzsuz bi yuz. Ama yan etkileri oldukca fazlaymis sanirim
Roaccutane ydi heralde krem degil hapmis zaten simdi baktim . Baya etkili o . Ama receteli mi satiliyo bilmiyorum.
Denizden sonra guneslenince kuruyadabilir benim oyle kuruyup gecti ama o ilacdan sonra tekrar cikana deniz ve gunes ise yarar mi bilmem
Sürekli çok tukettiginiz bir gıda olmasına gerek yok. Mesela haftada 2 defa süt veya süt ürünü tuketiyordunuzdur, vücut laktoza karşı alerjiktir, tepki veriyordur. Daha geçen gün buna benzer bir haber okudum yabancı tanınmış bir gazetede.hayır ama sürekli çok tükettiğim bir gıda yok
bugun çinko eksikliği olabilir büyük ihtimal dedi son gittiğim doktor. onun tahlilide yapılıcak. bunuda söyledim sanmıyorum dedi. bende şaşırdım artık napıcağımıSürekli çok tukettiginiz bir gıda olmasına gerek yok. Mesela haftada 2 defa süt veya süt ürünü tuketiyordunuzdur, vücut laktoza karşı alerjiktir, tepki veriyordur. Daha geçen gün buna benzer bir haber okudum yabancı tanınmış bir gazetede.
celeotin t adlı bi losyon var kullandınızmı bilmiyorum ama ben yıllardır gecmeyen sivilcelerimi bununla gecirdim
ilk zamanlar daha cok cıkardıgı dogru hiç bırakmadan devam et kullanmaya zamanla gercekten cıkmamaya baslıyorşuan kullanıyorum ama geçenler tekrar çıkıyor.
Peki iyi geldimionu da kullanmıştım sağolun
iki krem yazdım dedi yeni doktorum . yarın öğrenicem eczaneden . şuan bırakıcam ama uzun zamandır kullanıyordum onu. kullanırken iyi geliyor ama sürekli tekrar ediyor sivilceler. içsel bişeyler var kesin.ilk zamanlar daha cok cıkardıgı dogru hiç bırakmadan devam et kullanmaya zamanla gercekten cıkmamaya baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?