Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
iki krem yazdım dedi yeni doktorum . yarın öğrenicem eczaneden . şuan bırakıcam ama uzun zamandır kullanıyordum onu. kullanırken iyi geliyor ama sürekli tekrar ediyor sivilceler. içsel bişeyler var kesin.
Doktorun yeni hangi ilacları verdi canım sonucları bizimlede paylasırsan sevirim :)

bugun çinko eksikliği olabilir büyük ihtimal dedi son gittiğim doktor. onun tahlilide yapılıcak. bunuda söyledim sanmıyorum dedi. bende şaşırdım artık napıcağımı
O yazıyı bulucam senin için insallah. Senin gittiğin doktorun günahını almayayım ama ülkemiz doktorlarının genelde dünyadan haberleri yok!

canim corekotu yagini denedinmi?

clindoxyl ve azelderm diye iki krem verdi. ilkkez kullanıcam bunları. hiç bilmiyorum nasıl gelicekler acaba bana
clindoxyl kullandim sivilcelerimi cogaltti azeldermi bilmiyorum ve ben cok urun denedim ama suan 5 6 gundur corekotu yagini kullaniyorum baya faydasini goruyorum bi dene istersen. ama gercek corekotu yagini bul..

bence cildinizi biraz dinlendirin kozmetik sürmeyin bazı gıdalarda zararlı mesela kahve,çikolata,çekirdek yada siz daha iyi bilirsiniz vucudun neye tepki verdiğini ona göre dikkat edin makyaj geçici ve zararlı bir çözüm yoludur kilo varsa yada aşırı zayıfsanız da çıkabilir geçmiş olsun sakın sıkmayın bide bırakın söner onlar zamanla.

clindoxyl kullandim sivilcelerimi cogaltti azeldermi bilmiyorum ve ben cok urun denedim ama suan 5 6 gundur corekotu yagini kullaniyorum baya faydasini goruyorum bi dene istersen. ama gercek corekotu yagini bul..
ilk başta çoğaltabiliyormuş deri altındakileri çıkarıyormuş yazıyor yorumlarda belki ondan olmuştur sizinde . çörekotu yağını duydum ama yağ olduğu için çekimserim

bütün vitamin değerlerime ve hormonlarıma baktırdım zayıfım ama hiç birinde bir sorun gözükmüyor. çekirdek ve aburcubur gıdaları zaten pek sevmem kullanmamda. makyajda çok yapmam, nadiren. son umut gittim doktora bu ilaçları kullanıpta etkisine bakıcam sonra gerçekten yoruldum hiç birşey yapmayı düşünmüyorum

ilk başta çoğaltabiliyormuş deri altındakileri çıkarıyormuş yazıyor yorumlarda belki ondan olmuştur sizinde . çörekotu yağını duydum ama yağ olduğu için çekimserim
olabilir. ben bi zararini gormedim acikcasi ama kullanali bi hafta bile olmadi suan yuzumde belirgin bi tane sivilce bile kalmadi cok sukur

bende bu durumdaydim sivilcelerimden o kadar gozum donmustu ki duydugum iyi geliyomus denen herseyi kullandim. hic bi ise yaramadi daha cok cogaltanlar oldu. bikmistim bi hafta hic bisey yapmadim sonra gece uyurken annem surmus corekotu yagini:) bende arastirdim iyi geliyomus devam ettiriyim dedim sonuctan fazla memnunum:)

ne kadar suredir ve nasıl kullanıyosunuz, yağlanma olmadı mı cildinizde?

ne kadar suredir ve nasıl kullanıyosunuz, yağlanma olmadı mı cildinizde?
bir haftadir kullaniyorum. aksamlari pamukla yuzume surup yatiyorum. sabah yikiyorum. cildim normalde kuru ve yaglanma olmadi. ya sivilcelerimle o kadar butunlesmistimki gecince resmen guzel yuz hatlarina sahip oldugumu hatirladim..

bir haftadir kullaniyorum. aksamlari pamukla yuzume surup yatiyorum. sabah yikiyorum. cildim normalde kuru ve yaglanma olmadi. ya sivilcelerimle o kadar butunlesmistimki gecince resmen guzel yuz hatlarina sahip oldugumu hatirladim..
bu doktorun verdikleri dahada sivilceleri daha da arttırdı ve aşırı kaşıntı ve sızlama yapıyor bıraktım. birde bunu deniyim öyleyse

bu doktorun verdikleri dahada sivilceleri daha da arttırdı ve aşırı kaşıntı ve sızlama yapıyor bıraktım. birde bunu deniyim öyleyse
dene faydasini gordugunde yaz:) merak ettim. yararini gormezsen zararini hic gormezsin merak etme dogal sonucta. ama yararini goreceginide tahmin ediyorum insallah bende son umut olarak denedim kendiliginden gecmesini beklicektim belkide simdiye gecmiycekti ve iyki diyorum. birde gercek corekotu yagi olmasina dikkat et genel olarak aktardakiler biraz sahte diyolar

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…