- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- 83
- Konu Sahibi quantumkizi
-
bana hiç bir faydası olmadı. kurutuyor gibi oluyodu ama yenileri geliyordu. herkeste farklı demekPeki iyi geldimi
Doktorun yeni hangi ilacları verdi canım sonucları bizimlede paylasırsan sevirim :)iki krem yazdım dedi yeni doktorum . yarın öğrenicem eczaneden . şuan bırakıcam ama uzun zamandır kullanıyordum onu. kullanırken iyi geliyor ama sürekli tekrar ediyor sivilceler. içsel bişeyler var kesin.
O yazıyı bulucam senin için insallah. Senin gittiğin doktorun günahını almayayım ama ülkemiz doktorlarının genelde dünyadan haberleri yok!bugun çinko eksikliği olabilir büyük ihtimal dedi son gittiğim doktor. onun tahlilide yapılıcak. bunuda söyledim sanmıyorum dedi. bende şaşırdım artık napıcağımı
haberleri olsa cildim bu halde olmazdı zatenO yazıyı bulucam senin için insallah. Senin gittiğin doktorun günahını almayayım ama ülkemiz doktorlarının genelde dünyadan haberleri yok!
Doktorun yeni hangi ilacları verdi canım sonucları bizimlede paylasırsan sevirim :)
Umarım sana iyi gelir ben ne kullansam yan etki yapıyo hic bisey yapmazsa yuzum sisiyo illakiclindoxyl ve azelderm diye iki krem verdi. ilkkez kullanıcam bunları. hiç bilmiyorum nasıl gelicekler acaba bana
Umarım sana iyi gelir ben ne kullansam yan etki yapıyo hic bisey yapmazsa yuzum sisiyo illaki
Aynen oyle umarım sana iyi gelir :)şimdi araştırıyorum clindoxyl i bayağa övmüşler. lekelere bile iyi geliyormuş. belki iyidir gerçekten. umudumuzu kesmeyelim
canim corekotu yagini denedinmi?Herkese merhaba, 20 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri cildimden çok çektim.17 yaşıma kadar surekli doktor tavsiyeleriyle onlarca çeşit kremler,jeller,sabunlar kullandım hiçbirinden bir fayda görmedim.17 yaşımdan sonra doktorun sonunda izin vermesiyle roaccutane a başladım. 6 ay sonunda sivilcelerim geçmeye başlamıştı ama bu sefer sivilce izleriyle karşılaştım ve oldukça fazlaydılar.hem derin çukurlar hemde kırmızı lekelerim vardı artık. Neyse bunu dert etmiyim kötünün kötüsü var şükürler olsun kurtuldum o çileden derken aniden birden bir sürü sivilce çıkmaya başladı . yanaklarım çenem alnım omuzlarım... hemen yine doktora gittim. Başka yolu yok tekrar roaccutane a başlıycaksın dedi. Yine testler yapıldı. Karaciğer değerlerimden AST ALT normal değildi.Bir süre sonra tekrar yaptılar yine normal çıkmadı. Daha öncede normal çıkmazdı ama doktor önemsememişti bunu. Bu sefer başka bir sorun olabilir dediler. Karaciğerim için doktora gittim ve Hepatit B li olduğumu öğrendim. Durum böyle olunca öncelik cildim değil karaciğerim oldu.Bir süre sonra öneri üzerine özel bir hastanenin cildiyesine gittim, durumu doktora anlattım roaccutane tedavisi yapamıycağını benim için tehlikeli olduğunu ama sivilcelerden kalıcı olarak ancak içten tedaviyle kurtulabileceğimi söyledi.Roaccutane ve benzeri bişiy olmadan kurtulamıyomuşuz bu illetlerden. Onları kendinin sıkarak temizliyceğini bu süreçtede dıştan başka kremler kullanacağımı söyledi. tedaviye başladık. 5 seansta hemen hemen bütün deri altı sivilcelerimde dahil kurtuldum ama sürekli yine çıkıyordu yine sıkıyordu doktor. aynı anda çinko kremi ve lekeler içinde soyucu krem kullandım.Bu da 6 aya yakın oldukça stresli bir tedaviydi. Ama bir sonu yoktu tedavinin. Doktorda ben bunları geçiririm diyemedi. Haftada 3 Kez sabah hastaneye randevu almaya ve tedaviye gidip gece 12 ye kadar sıktırmak için bekliyordum . Derslerime ve hayatımada engel oluyordu bu süreç. Tedaviyi bıraktım. Sürekli geçer geçmez yenisi çıkmaya devam ediyor sivilcelerimin. Deri altında irinli kistik oldukları için çıkamıyorlar. Kurutmak İçin ilaç kullansamda dıştan pek bi faydasını göremedim. Lekeleri artık takmaz hale geldim ama bu yeni çıkan sivilcelerde daha da çok leke yapar diye korkuyorum. Lekeler için lazer düşünüyorum ama lazer içinde sivilcelerimn tamamen geçmesi gerekiyormuş. Ve şuanda 2 sivilcem sönüyorsa 10 tane çıkıyor. Benimle aynı sorunu yaşamış olan üyelerin yorumlarını bekliyorum. psikolojim tekrar bozulmak üzere.CİLT temizliğime özen gösteriyorum Makyaj hiç yapmamaya çalışıyorum ama sevgilimle aynı okuldayım her gün daha da kötüleşen cildimi görmesini istemiyorum. Kararsız bi şekilde bi gün makyajla kapatıyosam bi gün düşünüp kapatamıyorum. Bir yol gösterin Eki Görüntüle 1369974 Eki Görüntüle 1369975 Eki Görüntüle 1369976 Eki Görüntüle 1369977
clindoxyl kullandim sivilcelerimi cogaltti azeldermi bilmiyorum ve ben cok urun denedim ama suan 5 6 gundur corekotu yagini kullaniyorum baya faydasini goruyorum bi dene istersen. ama gercek corekotu yagini bul..clindoxyl ve azelderm diye iki krem verdi. ilkkez kullanıcam bunları. hiç bilmiyorum nasıl gelicekler acaba bana
ilk başta çoğaltabiliyormuş deri altındakileri çıkarıyormuş yazıyor yorumlarda belki ondan olmuştur sizinde . çörekotu yağını duydum ama yağ olduğu için çekimserimclindoxyl kullandim sivilcelerimi cogaltti azeldermi bilmiyorum ve ben cok urun denedim ama suan 5 6 gundur corekotu yagini kullaniyorum baya faydasini goruyorum bi dene istersen. ama gercek corekotu yagini bul..
bütün vitamin değerlerime ve hormonlarıma baktırdım zayıfım ama hiç birinde bir sorun gözükmüyor. çekirdek ve aburcubur gıdaları zaten pek sevmem kullanmamda. makyajda çok yapmam, nadiren. son umut gittim doktora bu ilaçları kullanıpta etkisine bakıcam sonra gerçekten yoruldum hiç birşey yapmayı düşünmüyorumbence cildinizi biraz dinlendirin kozmetik sürmeyin bazı gıdalarda zararlı mesela kahve,çikolata,çekirdek yada siz daha iyi bilirsiniz vucudun neye tepki verdiğini ona göre dikkat edin makyaj geçici ve zararlı bir çözüm yoludur kilo varsa yada aşırı zayıfsanız da çıkabilir geçmiş olsun sakın sıkmayın bide bırakın söner onlar zamanla.
olabilir. ben bi zararini gormedim acikcasi ama kullanali bi hafta bile olmadi suan yuzumde belirgin bi tane sivilce bile kalmadi cok sukurilk başta çoğaltabiliyormuş deri altındakileri çıkarıyormuş yazıyor yorumlarda belki ondan olmuştur sizinde . çörekotu yağını duydum ama yağ olduğu için çekimserim
bende bu durumdaydim sivilcelerimden o kadar gozum donmustu ki duydugum iyi geliyomus denen herseyi kullandim. hic bi ise yaramadi daha cok cogaltanlar oldu. bikmistim bi hafta hic bisey yapmadim sonra gece uyurken annem surmus corekotu yagini:) bende arastirdim iyi geliyomus devam ettiriyim dedim sonuctan fazla memnunum:)bütün vitamin değerlerime ve hormonlarıma baktırdım zayıfım ama hiç birinde bir sorun gözükmüyor. çekirdek ve aburcubur gıdaları zaten pek sevmem kullanmamda. makyajda çok yapmam, nadiren. son umut gittim doktora bu ilaçları kullanıpta etkisine bakıcam sonra gerçekten yoruldum hiç birşey yapmayı düşünmüyorum
bende bu durumdaydim sivilcelerimden o kadar gozum donmustu ki duydugum iyi geliyomus denen herseyi kullandim. hic bi ise yaramadi daha cok cogaltanlar oldu. bikmistim bi hafta hic bisey yapmadim sonra gece uyurken annem surmus corekotu yagini:) bende arastirdim iyi geliyomus devam ettiriyim dedim sonuctan fazla memnunum:)
bir haftadir kullaniyorum. aksamlari pamukla yuzume surup yatiyorum. sabah yikiyorum. cildim normalde kuru ve yaglanma olmadi. ya sivilcelerimle o kadar butunlesmistimki gecince resmen guzel yuz hatlarina sahip oldugumu hatirladim..ne kadar suredir ve nasıl kullanıyosunuz, yağlanma olmadı mı cildinizde?
bu doktorun verdikleri dahada sivilceleri daha da arttırdı ve aşırı kaşıntı ve sızlama yapıyor bıraktım. birde bunu deniyim öyleysebir haftadir kullaniyorum. aksamlari pamukla yuzume surup yatiyorum. sabah yikiyorum. cildim normalde kuru ve yaglanma olmadi. ya sivilcelerimle o kadar butunlesmistimki gecince resmen guzel yuz hatlarina sahip oldugumu hatirladim..
dene faydasini gordugunde yaz:) merak ettim. yararini gormezsen zararini hic gormezsin merak etme dogal sonucta. ama yararini goreceginide tahmin ediyorum insallah bende son umut olarak denedim kendiliginden gecmesini beklicektim belkide simdiye gecmiycekti ve iyki diyorum. birde gercek corekotu yagi olmasina dikkat et genel olarak aktardakiler biraz sahte diyolarbu doktorun verdikleri dahada sivilceleri daha da arttırdı ve aşırı kaşıntı ve sızlama yapıyor bıraktım. birde bunu deniyim öyleyse
dene faydasini gordugunde yaz:) merak ettim. yararini gormezsen zararini hic gormezsin merak etme dogal sonucta. ama yararini goreceginide tahmin ediyorum insallah bende son umut olarak denedim kendiliginden gecmesini beklicektim belkide simdiye gecmiycekti ve iyki diyorum. birde gercek corekotu yagi olmasina dikkat et genel olarak aktardakiler biraz sahte diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?