- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.525
- 773
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
evet hatırladım. şöyle yanlış bişey yaptım, karşılıklı eleştireyim diye Amadeus ve bunu ardarda izledim, iki Mozart filmini birden bünye kaldırmadı, unutmayı tercih etti demek ki
evet hatırladım. şöyle yanlış bişey yaptım, karşılıklı eleştireyim diye Amadeus ve bunu ardarda izledim, iki Mozart filmini birden bünye kaldırmadı, unutmayı tercih etti demek ki
Az evvel tekrar sahneyi izledim. İçim yine gitti, ki sayısız kez izledim ben o sahneyi, bi de bu filmde müziği anlattığı sahne... :) Ben de Amadeus la ardarda izledim, ya da çok yakın izledim sanırım. İkisinin tadı ayrıydı. Ama bu Beethoven :) Bi Beethoven filmi daha var, Copying Beethoven diye, kolay kolay filmi yarım bırakmam, ama başlar başlamaz uyuz etti, istinayla kaçınmanızı öneririm.
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom bir sonraki sorum olacaktı, sen önce davranmışsın :)
auheahuieau bak o kadar karıştırmışım demek ki:)) sanırım immortal beloved'u daha çok sevmiştim ama doğru zamanda izlemediğimden emin olduğum için iki film hakkında da konuşmam hiç, saçmalamam da bunu gösteriyor mesela:) ikisi de sürekli aklımdadır, tekrardan izlemek en azından gözden geçirmek için..
filmi bilmemenin gururuyla gidiyorum:))))) ohh beaaa
schindlerin listesi atıyım bari haha :) hep bakıyorum buraya ama hiç bildiğim olmuyor
selam herkeseee.
volver olabilirmi bu film ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?