Fotoğraftan Film Bulmaca...

hmmm tartışmalı bir film:))) 68 olayları döneminde iki kardeşin çarpık ilişkisi var merkezde. Hala unutamadığım sahneleri var ama bilmiyorum ne iyi ne kötü denilebilir. Sansasyonel sahneler mevcut:)

The Dreamers'daki çıplaklık olan sahnelerden iğrenmiştim ben. Özellikle de Michael Pitt'den. Sarışın erkeklerden hoşlanmadığım için olsa gerek. Ama film bence güzeldi.

Son düzenleme:
The Dreamers'daki çıplaklık olan sahnelerden iğrenmiştim ben. Özellikle de Michael Pitt'den. Sarışın erkeklerden iğrendiğim için olsa gerek. Ama film bence güzeldi.

Ben çıplaklıktan rahatsızlık duymamıştım ama bence film iyi değildi, o yüzden seyirlik aktı gitti. O kuşağa dair çok az şey anlatıyor, evde cinsel devinimler arada çıkıp eyleme katılmalar, kopuk, zorlama bir ilişki vardı aslında.

O kuşağa dair az şey anlatıyor doğru; çok bir amaç yok ortada zaten; kafasına estiği gibi çekmiş yönetmen sanki. O 3 karakterin arsındaki enteresan ilişkiler hoşuma gitmişti benim. Kızın tavırları hoştu, böyle deli manyak insanları izlemekten zevk aldığım için sevmiştim. Ama mide bulandırıcı sahneleri vardı bana göre. :s Normalde çıplaklık sorun değil ama sevmediğim bir oyuncuysa onun vücudunu görmek hoşuma gitmez. :s Ama eski filmlerden karelerin filmin orasına burasına serpiştirilmesine bayılmıştım yaa... Bir de bazı sahneleri canlandırıyorlardı, replikleri söylüyorlardı falan. Güzeldi güzel.

prenses izlemelisin. İzle izle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…