• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Merhabaaa çok kos bir zaman önce insülin direnci başlangıcım olduğunu öğrendim 2yasinda bir kızım var kizimdan sonra çok kilo aldığım için artık kilo vermek zorundayım 14 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verdim henüz 😩bende aranıza katılabilir miyim ??
Tabiki de katılabilirsin ❤️ Hoşgeldin.
yaşın kaç kilon ve boyun nedir kendini tanıtır mısın biraz 😇

Merhabaaa çok kos bir zaman önce insülin direnci başlangıcım olduğunu öğrendim 2yasinda bir kızım var kizimdan sonra çok kilo aldığım için artık kilo vermek zorundayım 14 gündür diyet yapıyorum 2 kilo verdim henüz 😩bende aranıza katılabilir miyim ??
Hoşgeldin

Gün içinde çok yedim yine, akşamı paylaşayım 16290524873103861365846985474347.webp

Çiğköfte yedim 🤭☹️

Akşam 9 da akşam yemegimi yedim ☺️ilk kaçamağımı yaptım 😂

Eklentiler

• IMG_20210816_005323.webp
    IMG_20210816_005323.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 34
Bugün +1 geldim muhtemelen vücudum ödem topladı çünkü hiç uyumuyorum ☹️
kızım inanılmaz fazla uyuyor geceleri

image.webp

Beni anca kendime getirir 😃 kahvaltı yapasım yok

Gece çiğköfte yediğimden olsa gerek midem şiş

lokumları yiyemedim sadece kahve içtim şekersiz 😃

Bugün +1 geldim muhtemelen vücudum ödem topladı çünkü hiç uyumuyorum ☹️
kızım inanılmaz fazla uyuyor geceleri
Canım benim bir arkadaşım var diyetisyen bana hep şey der diyet yapmaya başladığında +1/+2 kilo olabiliyor vücut yağ yakmaya başladığında onun yerini suyla kaplıyor ve normal olarak kilo olarak çıkıyor ama dikkat etmeye devam et bir kaç gün içinde fazlasına gidiyor özellikle yesilcayın faydası çok büyük ☺️

Back
X