• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Evettt inşallah vercez ❤️ iki kupa yeşil çay bir maden sodası tam limon gün boyu için çok güzel ödem atiyo resmen hissediyorsunuz
İçebiliyosan ne güzel ben içemiyorum malesef
Ama internette birini takip ediyorum o da bu şekilde baya vermişti

Akşam yemeğim 😘
Fırında kabak havuç
Arpa şehriye çorbası image.webp image.webp

Teşekkür ederim. Bugün bi garip beslendim.
Sabah kahve içtim öğleyin çiğköfte yedim 😃 o yüzden acıktım erken yedim yemeği
Yatana kadar da acıkırım dşye düşünüyorum 😃 ara öğün şeklinde bişeyler yiyebilirim belki

Teşekkür ederim. Bugün bi garip beslendim.
Sabah kahve içtim öğleyin çiğköfte yedim 😃 o yüzden acıktım erken yedim yemeği
Yatana kadar da acıkırım dşye düşünüyorum 😃 ara öğün şeklinde bişeyler yiyebilirim belki
Zaten diyetisyenler diyorki aç bırakmayın kendinizi ara öğün şeklinde atistirabilirsiniz bence aç kalinca zayiflanmiyor maalesef 😂

Benimde akşam yemeğim 1 tane balık yarım kase salata bol su 😂 ekmeksizlige alıştım sanırım çok bile geldi yediklerim

Zaten diyetisyenler diyorki aç bırakmayın kendinizi ara öğün şeklinde atistirabilirsiniz bence aç kalinca zayiflanmiyor maalesef 😂
Kesinlikle bence de öyle
Hem aç kalınca gözüm dönüyor benim elim olmadık şeylere gidiyor 😂🤭

Benimde akşam yemeğim 1 tane balık yarım kase salata bol su 😂 ekmeksizlige alıştım sanırım çok bile geldi yediklerim
Afiyet olsun güzel bi menü
Ben ekmeğin ucundan bile alsam daha çok yiyesim geliyor ama hiç yemedim mi sıkıntı yok😂

Back
X