• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotolarla diyet günlüğüm 🥰

Yaaa evet cok zor olacak ama akşama doğru 1 bardak ayran yada 1 2 galeta oyle idare ederim diye umuyorum. 3 4 gun yapsam sonra zaten mide de insanda alışıyor. İlk günler zor olacak kesin 😬

Evde tartı yok sabah aç karna tartılamadım. Şuan tokum ve 73.9. İlk hedef 70🙈 sonra 65, sonra 60💃

Eklentiler

• IMG_20210809_144738.webp
    IMG_20210809_144738.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa evet cok zor olacak ama akşama doğru 1 bardak ayran yada 1 2 galeta oyle idare ederim diye umuyorum. 3 4 gun yapsam sonra zaten mide de insanda alışıyor. İlk günler zor olacak kesin 😬
Kendi vücudunu tanıyorsun kuzum en iyisini sen bilirsin ❤️ Deneye deneyw

Ben bir süre daha memleketteyim, evime geçince düzenli menü resimleri paylaşacağım
Bende bende 😃 yarın gidiyorum bakalım ama kuzenim bir süre misafir olacak illaki yenir bişeyler 😔

İki gündür hiç yediğime dikkat edemedim. yarın şekersiz 21 güne başlamayı deneyeceğim. Onu yapabilsem kesin kilo veririm😄

İki gündür hiç yediğime dikkat edemedim. yarın şekersiz 21 güne başlamayı deneyeceğim. Onu yapabilsem kesin kilo veririm😄
Ben onu yapamam yaaa hiç güvenim yok kendime 😀

Merhaba. Sizr katıla bilirmiyim?
Adım Aytac 23 yaşındayım 1 oğlum var, Bakü'de yaşıyorum. En son 67 kiloydum. 6 gündür hem aralıklı oruç hemde un ve şekersiz besleniyorum. Her kese başarılar😘

Merhaba. Sizr katıla bilirmiyim?
Adım Aytac 23 yaşındayım 1 oğlum var, Bakü'de yaşıyorum. En son 67 kiloydum. 6 gündür hem aralıklı oruç hemde un ve şekersiz besleniyorum. Her kese başarılar😘
Tabiki katılabilirsin hoşgeldin 😍
Hedefin kaç 😃

Artık evime geldim düzenli bildirim yapmaya foto atmaya çalışacağım kızlar
Gelince tartıldım 70.9 geldim
Giderken 70.4 gelmiştim
Bakalım yarın sabaha belli olur 😂

Biraz önce dürüm yedim yarım kola içtim
Günü bitirmeyi planlıyorum
Şuan tıka basa doluyum acıkmam inşallah 😂
Kızım da erken uyursa süper olur bende yatarım erken

Hedefim şu an 55 kilo olmak
İnşallah istediğimiz kiloya biran önce ulaşırız 🥰