• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiginiz kisiler varsa etiket yapabilirsiniz kizlar

Hadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.

Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik. 🍀
Bu topik bize bol bol bebeler getirsin inşallah hepmzn kucağı dolsun bu günleri gülerek hatrlayalm tabi birbrmzi de hatrlayalm unutmaylm😍🤗

Guzel haberlerinle gelirsin inşallah mervem :KK60:
İnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun. 🤲🏻

Bu topik bize bol bol bebeler getirsin inşallah hepmzn kucağı dolsun bu günleri gülerek hatrlayalm tabi birbrmzi de hatrlayalm unutmaylm😍🤗
Amiinn inşallah ❤ artk durum yazmak yerine burda herseyinizi paylasalim yaralarımızı saralim

İnşallah hepimiz. Ya ben istiyorum ki ki şu forumda her hamile kalan gelsin bana haber versin gereçekten görüyorum herkesin hikayesini. Rabbim herkesin hasretini dindirsin. Her bekleyip de gebe kalana çok seviniyorum. Burdaki herkese de sırayla sevinmek nasip olsun. 🤲🏻
Amiiiinnn, insallah🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X