Merhaba hanımlar.. öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin, duyan belli duamız belli buradaysak eğer :) 6.5 aylık evliyim bende ve evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz..9 yıllık bir ilişkim vardı.. evlendikten kısa bir süre sonra gündemimize geldi çocuk..pandeminin de biteceği yok gezelim tozalım karı koca desek..e yaş ta 28 oldu eşimin 30.. niyetine girdik..ocakta kontröle girdim kadın doğum uzmanına.. birşey varsa da önceden tedbirimizi alalım diye, temiz çıktı muaye sonrası doktorun dediği,tertemiz bir sıkıntı yok yumurtalıklarında dedi.. şubatta kolları sıvadık:) uygulama usulü baktığımda şubatta kaçaklar oldu arada yumurtlama evrelerinde.1 gün öncesi oldu.yumurtlama ve 1 gün sonrası olamadı.akraba vefatı yaşadık.martta yani bu ay ovulasyonla deneyelim dedik piki görmeden 1 gün once oldu ,şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ben bu sefer.. olcak olduktan sonra 2,3 gün öncesinde de oluyormuş tabii ama demekki diyorum full geçmemiz lazım bu günleri.. bu ay iyi değerlendiricez inşallah..bugün hastalandım .. ve soğan kürü kullanmaya başlıycam..adetimin bitmesini bekleyemicem çünkü döngüm 24 25 günde bir ve 6 gün sürüyor..10, 11 ve 12.günler yumurtlama olduğunu anlayabiliyorum akıntıdan..bitmesini beklersem fazla tüketemiycem..günde 1 defa içmeyi düşünuyorum..eşimle birlikte.. erkekler içinde sağlıklı olduğunu okudum biçok açıdan.. ne dersiniz ..