• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off surekli ped zor oluyordur :KK43: pamuklu ped kullan bazende takma hava almasi lazm surkli kapali olmasi iyi olmaz. Ne zaman çıkaracaklar cok rahatsz edici bir durum kiyamam :KK43:
Zaten evde sünnet olmuş bebeler gibi geziyorum :KK70::KK70: 2 saatte bir de ped değiştiriyorum batmasa bile. çok şükür bugün ilaçları son kez içeceğim. 2-3 Gün içinde adet olmam lazımmış. Adetliyken çıkacak 🤷🏻‍♀️inşallah bu hafta adet olurum da hemen çıkar

Zaten evde sünnet olmuş bebeler gibi geziyorum :KK70::KK70: 2 saatte bir de ped değiştiriyorum batmasa bile. çok şükür bugün ilaçları son kez içeceğim. 2-3 Gün içinde adet olmam lazımmış. Adetliyken çıkacak 🤷🏻‍♀️inşallah bu hafta adet olurum da hemen çıkar
Etek giy havalansin vacaynan yazik kanamakdan bi hal oldu :KK70: ilk defa adeti dort gozle bekliyoruz farkında misin:KK70:

Çok zor şartlar altında yazıyorum size. Kıymetinizi bilin :KK53::KK53:
452F0881-CCBB-47E4-A62F-6B7CFFDE0FA6.webp

Aynen yaaaa. Bu ay inofolic combi alıcam. İçicem 20 gün. dolapta ovu testlerim beni bekliyor 2 aydır :KK70:
Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm :KK70: :KK70: :KK70:

Gel duvarıma sor diye görmedim. :KK70:
8.günün şafağında hiç kalmamıştı.
Lanet gitsin bu spirale o zaman. Ne kan akıttı. En sonunda kan davasına dönecek işim :KK53:
Bende hafta içi ovu testi isticem ayin 25 de olmam lazm. 1 mart dogum gunum o gum bitecek adet gecikmezse kim tutar bizi mart ayinin hakkini vermemiz lazm :KK70: :KK70: :KK70:
Mart kedileri gibi geçecek bu ay :KK53:
Enistenin eli mi o :KK48:
He ya. bana dokunmadan hayatta uyumaz :KK70:12’den beri bu pozisyondayım. Asla değiştirmedi pozisyonu :KK70:

Sonra vay efendim çocuum olmuyo :KK70:
Asdsgahajajs :KK53:

Lanet gitsin bu spirale o zaman. Ne kan akıttı. En sonunda kan davasına dönecek işim :KK53:

Mart kedileri gibi geçecek bu ay :KK53:

He ya. bana dokunmadan hayatta uyumaz :KK70:12’den beri bu pozisyondayım. Asla değiştirmedi pozisyonu :KK70:

Asdsgahajajs :KK53:
Canım senin çift taraf diye de öyle olmuş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X