Four 'un diyet maratonu

kızzz naptınnn bende çorba ve salata yedim akşam öğlende çorba ve ıspanak sabahtapeynir ekmek salatalık domates
kaçamakların sonu son değil

sorma sorma kanıma girdiler ama moral bozmak yok vercem kiloları heleki 23 nisana kadar baya vercem aradaki farkı kapatcam sporla:114:

sorma sorma kanıma girdiler ama moral bozmak yok vercem kiloları heleki 23 nisana kadar baya vercem aradaki farkı kapatcam sporla:114:

inş. canım inanıyorum bende arada çorba içtim az önce bide bişey sorcam o ifadeleri nasıl yapıyrsun

kahvaltı
yumurta
bitki çayım

hareket
zumba dansı 40 dk (öldüm bittim gerçi )

öğlen
çorba

araöğün
salatalık

akşam
çorba
dilim kepek ekmek

yatmadan sıcak süt

dün öyle bir şansım yoktu malesef

evin alışverişi cuma yapılcak ozamana kadar olanlarla idare edicem

kahvaltı

zeytindilim ekmek
yumurta
süt
salatalık

kahvaltı

süt
yumurta
zeytin
salatalık
dilim kepek ekmek

öğlen
yeşil mercimek
yoğurt

four benim kalori harcayacak acil bir spor bulmam lazim.bu gobek nasil gider? Yanliz benim kendisi minicik ama istekleri kocamannnnn bir kizim var.ebruyla platesi denedim ama olmadi cunku minisim uyandi.uyku sorunu var,yanliz kucakta uyuyor yada yaninda bende uyursam.senin tavsiyelerine acil ihtiyacim var.bu gobege baktikca kesesim geliyor.

öncelikle merhaba canım küçük kızınada öpücükler
ben geçen yıl spora gidemediğim için evde hareketler yapıyodum ama hergün! birinci kural bırakma bu hareketleri inan 1 2 ay içinde herkes değişimi fark ediyor.(şimdi sen diyeceksin ki sen neden yapmıyosun?ben yarın inşallah spora başlıycam o yüzden bide benim başım falan dönüyor bir süre sonra bıraktım herşeyi ve bu durumdayım )

ben geçen yıl sadece bu egzersizle 20 kilo verdim tabi yediklerimede dikkat ettim Nestle Nesfit buradaki videoları izle iki bölüm halinde zaten aklımda kalması için ben çöp adam çizmiştim kağıda videodaki hareketleri. sende öyle yap ki küçük prenses uyanmasın öğlen yemeğinden 2 3 saat sonra yap çok zorlandıklarını egzersizlerine ekleme ben neredeyse bir hareket hariç hepsini yaptım umarım faydalı olmuşumdur

Merhaba Flour, menülerin güzel cnm,
Sana ve kendime bol bol sabir, inanc, irade ve basari diliyorum. Acaba Kartay diyeti mi yapiyorsun diye düsündüm.

Merhaba Flour, menülerin güzel cnm,
Sana ve kendime bol bol sabir, inanc, irade ve basari diliyorum. Acaba Kartay diyeti mi yapiyorsun diye düsündüm.
Amin canım ya inşallah bol bol zayıflarız sağlıklı şekilde iyi dileklerin için teşekkür ederim ayrıca yok canım kalorilerini hesaplayarak yiyorum.bölye daha etkili oluyor.yani herşeyden yiyorum o kadar kısıtlama yapmıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…