oluyorum four yetissssssssssssssssss
Canim simdi yapmayi denedim yok oluyorum olamaz bu.3´er dakika dedim yaparim.Ama yo bebegim sana soylemedim sezeryanli oldumu.Hareketi denedim sadece oldum.Aklima gelmisken 13.takimda ebru diye biri var zayiflamis resimlerini eklemis bak bir istersen.
hmm canım ben daha doğum sancıların olduğunu bilmiyordum kusura bakma canım ya.ama çok etkili hareketler aslında. o zaman sana daha hafif şeyler bulmak lazım kusura bakma yardımcı olamadığım içinorayada bakıyorum hemen
yüz mesaja ulaşınca özelden atılabiliyor.geçtiğine sevindim canım ya.hiç hareket etmemekten iyidir bence zaman geçtikçe daha çok yaparsın.ama çok zorlama mesela 20 ile başla sonra hafta hafta arttır.çok zorlarsan iki günde yorgun düşer vazgeçersinDusunceli arkadasim benim.Sana kiyamam.Agridida gecti sen uzulme.Sana ozelden yazamadim.Ama bir plan yaptim sen dersin bakalim.
Her gun
100 kez ip atlayacam
100 kez hoplayacam oldun yerde
100 kez saga sola donecem belim icin
baska ne yapayim sende soyle.Sen de tanitirmisin kendini.
yüz mesaja ulaşınca özelden atılabiliyor.geçtiğine sevindim canım ya.hiç hareket etmemekten iyidir bence zaman geçtikçe daha çok yaparsın.ama çok zorlama mesela 20 ile başla sonra hafta hafta arttır.çok zorlarsan iki günde yorgun düşer vazgeçersin
yok canım daha bir kilo verdimde ondan öyle yarın tartılcam bakalım biraz kaçamaklı bir hafta oldu gerçi inşallah vermişimdir.şu an 84 kiloyum yaş 22 öğrenciyim öyle iştecanim cizelgen yanlis sanirim.suan kac kilosun
yok canım daha bir kilo verdimde ondan öyle yarın tartılcam bakalım biraz kaçamaklı bir hafta oldu gerçi inşallah vermişimdir.şu an 84 kiloyum yaş 22 öğrenciyim öyle işte
bende öyle yapıyorum zaten hayallerim için uğraşıyorum şu an bende seni sevdim çok sıcak ve samimi geldin hiçte bile bende senin gibi fıstığa abla diyemem hıııhbugunlerinde ogrenciliginde tadini cikar.hayallerinin pesinden kos.ben bir ask ugruna mahvettim kendimi.suan asikmiyim onuda bilmiyorum.seni sevdim ben bilmem neden.hahahhhhhhhhh bana abla diyecen 23 yasindayim fistikkkkkkkkkkkkk
gayet güzel gidiyosun ben makarna yedim bugün ya tutamadımfour bugunde yurudum hemde bir saat.Ama karnim icin sadece yere uzaniyorum ve pedal ceviriyorum 100 tane.bir de ip atlamayi dusunuyorum alirsam yada evde birsey bulursam.Bu eziyetlere ragmen veremezsem yuh bana.bu arada ben Banu Sultan.
gayet güzel gidiyosun ben makarna yedim bugün ya tutamadımsporada başlayamadım hadi bakalım bu günde benim motivem düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?