Four 'un diyet maratonu

Nestle Nesfit burayı tıkla canım

ne demek önemli değil güzel sonuçlarını bekliyorum

oluyorum four yetissssssssssssssssss
Canim simdi yapmayi denedim yok oluyorum olamaz bu.3´er dakika dedim yaparim.Ama yo bebegim sana soylemedim sezeryanli oldumu.Hareketi denedim sadece oldum.Aklima gelmisken 13.takimda ebru diye biri var zayiflamis resimlerini eklemis bak bir istersen.

hmm canım ben daha doğum sancıların olduğunu bilmiyordum kusura bakma canım ya.ama çok etkili hareketler aslında. o zaman sana daha hafif şeyler bulmak lazım kusura bakma yardımcı olamadığım için orayada bakıyorum hemen

Dusunceli arkadasim benim.Sana kiyamam.Agridida gecti sen uzulme.Sana ozelden yazamadim.Ama bir plan yaptim sen dersin bakalim.
Her gun
100 kez ip atlayacam
100 kez hoplayacam oldun yerde
100 kez saga sola donecem belim icin

baska ne yapayim sende soyle.Sen de tanitirmisin kendini.

yüz mesaja ulaşınca özelden atılabiliyor.geçtiğine sevindim canım ya.hiç hareket etmemekten iyidir bence zaman geçtikçe daha çok yaparsın.ama çok zorlama mesela 20 ile başla sonra hafta hafta arttır.çok zorlarsan iki günde yorgun düşer vazgeçersin

canim cizelgen yanlis sanirim.suan kac kilosun

kahvaltı

yumurta
salatalık
domates
süt

öğlen
patates
salata

ara
elma

akşam
karnıbahar yemeği
salata

Son düzenleme:
yok canım daha bir kilo verdimde ondan öyle yarın tartılcam bakalım biraz kaçamaklı bir hafta oldu gerçi inşallah vermişimdir.şu an 84 kiloyum yaş 22 öğrenciyim öyle işte

bugunlerinde ogrenciliginde tadini cikar.hayallerinin pesinden kos.ben bir ask ugruna mahvettim kendimi.suan asikmiyim onuda bilmiyorum.seni sevdim ben bilmem neden.hahahhhhhhhhh bana abla diyecen 23 yasindayim fistikkkkkkkkkkkkk

bugunlerinde ogrenciliginde tadini cikar.hayallerinin pesinden kos.ben bir ask ugruna mahvettim kendimi.suan asikmiyim onuda bilmiyorum.seni sevdim ben bilmem neden.hahahhhhhhhhh bana abla diyecen 23 yasindayim fistikkkkkkkkkkkkk
bende öyle yapıyorum zaten hayallerim için uğraşıyorum şu an bende seni sevdim çok sıcak ve samimi geldin hiçte bile bende senin gibi fıstığa abla diyemem hıııh

aşk konusuna gelince öyle deme canım ya şaka bi yana istersen abla derim

aynen yaşasın inşallah daha çok sağlıklı şekilde veririz.tamam canım demem merak etme

yok sapıtmayız canım ben kızarım sana bak hem ilk haftan zorlanman normal bak mesela ben geçen hafta kaçamaklar yapmıştım bu haftasonu hiç öyle bir istek bile yok

four bugunde yurudum hemde bir saat.Ama karnim icin sadece yere uzaniyorum ve pedal ceviriyorum 100 tane.bir de ip atlamayi dusunuyorum alirsam yada evde birsey bulursam.Bu eziyetlere ragmen veremezsem yuh bana.bu arada ben Banu Sultan.

four bugunde yurudum hemde bir saat.Ama karnim icin sadece yere uzaniyorum ve pedal ceviriyorum 100 tane.bir de ip atlamayi dusunuyorum alirsam yada evde birsey bulursam.Bu eziyetlere ragmen veremezsem yuh bana.bu arada ben Banu Sultan.
gayet güzel gidiyosun ben makarna yedim bugün ya tutamadım sporada başlayamadım hadi bakalım bu günde benim motivem düştü

gayet güzel gidiyosun ben makarna yedim bugün ya tutamadım sporada başlayamadım hadi bakalım bu günde benim motivem düştü

hafta sonu rahatligindan oluyor.biraz havalar isinsin bak gor ne bicim hirs yapacan.makarna o kadarda kotu degil salcali yada domatesliyse ve az yagliysa yenebilir bence.ama bir su bardagi olcusunde.haslanmis olarak bir su bardagi ama.

bencede ondan moral bozukluğuda etkiliyor yarın toparlıycam bunu ben güveniyorum bu günlükleri tutan herkese

iki gündür kahvaltı atladım

dün öğlen
makarna (sade)
salata

akşam
mantar sote salata

bugün öğlen
közlenmiş patlıcan
kanat
yoğurt
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…