En son mesajın üzerinden bata zaman geçmiş an umarım yardım ci olan biri olur
10yillik evliyim 2 başarısız aşılama 1yumurta toplama1tanesi 5.gün transfer diğeri 5.gün ama 1ay sonra transfer edildi ikiside başarısız oldu 2015de yapıldı bunlar ben biraz ara verdim eşimin rahatsızlığı vardı başka bir hastalıktan onun tedavisi bitti şükür ve şimdi yeniden başladık tüp bebek için. Adet 2.gün kan verdik testler yapıldı eşimden hem kan hem sperm testi oldu. Onda sorun sadece spermler yavaş bende bazı hormonlar düşük çıktı galiba çok iyi fransiz cam yok ama bunu anladık. Bana ilaç verdi doktorum progesterone ve provames2mg Progesteron bir sabah bir akşam. Provamesi 2sabah 2aksam alıyorum. Eczacı kadın bu dozajı yüksek dedi doktoru falan aradı ama adam tutmam gerektiğini söyledi 2gun oldu henüz ilaca başlayalı 15dendi. Ama bugün kan geldi benden 1,5hafta oldu adetim biteli. Adet kanı değil zaten sıvı kırmızı ama az miktarda. Yarın doktoru aramayı düşünüyorum acaba yan etki mi yaptı ilaç bunu kullanan varmı hiç daha öncekinden vermemişti provamesi bana ilk yutusm biraz korktum açıkçası , lütfen yaridm edin bana da ya kafama çok takılıyor bu ... Devam mi etsem bir aksam mi doktoru arayıp