Fransa'da tüp bebek tedavisi gören kimler var?

Aynen cnm senin yaşın kaç?tedavin nasıl gidiyor?
Benim adım zahide 28yasindayim. Bizde tedavi iyi su an iğne kullanıyorum pazartesi yumurta toplama işlemine alınacağız Sonrasını bilmiyorum

Kendisi tüp bebek yaptırdığıni söylemiyor hiç kimseye yani bize gorumcesi söyledi onun için doktor unu bilmiyorum sadece amerikan hastanesinde olduğunu söyledi

[QUOTE="GURBET KUSU, post: 51793222, member: 647999

Gurbet kuşu. Benim cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyo su kondu beklemedeyim biraz ağrım var gaz gibi birde böyle arada bıçak batıyor gibii. 3temmuz test günüm
Sen neler yaptın yoksun nezamandir başladın mi tedavine

[QUOTE="GURBET KUSU, post: 51793222, member: 647999

Gurbet kuşu. Benim cumartesi transferim oldu 1tane 5.gün embriyo su kondu beklemedeyim biraz ağrım var gaz gibi birde böyle arada bıçak batıyor gibii. 3temmuz test günüm
Mrb, benim de transferim cuma gunu oldu. 2. gun embriyosuydu. Siz fransanin neresindesiniz?

Mrb, benim de transferim cuma gunu oldu. 2. gun embriyosuydu. Siz fransanin neresindesiniz?
Meraba kızlar ikinizede bol şans dilerim.Rabbim uğraşlarınızı boşa çıkarmasın inşaallah.:KK200::anneadayı:moralinizi yüksek tutun mutlu olacağınız işlerle uğraşın .müzik dinleyin.dualar okuyun.bebişleriniz sizinle buna inanın .

Yok baslamadim kizlar daha onceden iki asilamam olumsuzdu.gecen yilda tup icin ugrastik az yum cikti ve bostu.transfer olamadim bile.simdi merkez arastiriyorum.pariste creteil veya american hastanesine gidebiliruz belki.

Burdan (kadinlar kulubu)tanistigim biri vardi oda lyonda tup tedavisi gordu.3.dondurulmus tup tedavisiyle hamile kaldi.simdi bi oglu var.
Kızlar
Pazartesi 120
Bugünde 395 çıktı tahlil sonucum da
Çok şükür şimdilik ilerleme var allahım kucağıma almayida nasip etsin inşallah
Siz neler yaptınız basladinizmi

Merhaba, evet sonuclarim cikti.
4+4 hamileyim. Sonucum 171 cikti cuma gunu. Sali gunu tekrar kan testi yapilacak.
Kızlar
Pazartesi 120
Bugünde 395 çıktı tahlil sonucum da
Çok şükür şimdilik ilerleme var allahım kucağıma almayida nasip etsin inşallah
Siz neler yaptınız basladinizmi
Kızlar gözünüz aydın çok sevindim hayırlısıyla kucağınızada alırsınız inşallah

Zahidem cnm özelden bana doktorunun bilgilerini yazar mısın cnm

Merhaba hanımlar hepinize ilk olarak geçmiş olsun diyorum hamişlere inşallah sağlıklı bir hamilelik diliyorum:)) ben Paris'e Yeni geldim ve tüp bebek yaptırmak istiyorum tüplerim geçen sene alındı polikistik over yüzünden ve burda işler nasıl işliyor pek bilmiorum,fakat bir randevu aldın jinekolojik muayene için ve kasım ayına verdiler ..eşim Fransız vatandaşı bende henüz oturumumu almadım fakat assurance maladie ye henüz Yeni kayıt yaptırdım acaba devlet bunu karşılıyor mu ? Yaşım 27

Back
X