- 7 Haziran 2013
- 2.739
- 10.119
- 498
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Adım gibi eminim, bir süre sonra Türkiye'ye dönme durumu olmasaydı buradaki yorumlar 180° değişecekti. Kadınlar buradaki zihniyetten korkuyor, kabullenilmemekten çekiniyor. Yok sen Türk kızısın bilmem ne. Ee? Ya ilerdeki sevgilin bunu kabullenmezse? Ee? Kabullenmezse kabullenmesin, çok mu lazım? Bilmem kaç yıl sonra tanışacakları - belki de tanışmayacakları- kocişler için şekilleniyor buradaki kadınların hayatları... Ben her ne olursa olsun arkasında durulabilecekse ve psikolojikman kaldırılabilecekse bir şeylerin yaşanması taraftarıyım..
kemiklerimi kırar, sonrada üzüntüden komaya girer bende anneciğime yaşattıklarım yüzünden kahrımdan ölürdüm.Anen biriyle birlikte oldugunu duyarsa uzulurmu benim anam oldururdu valla benii
Dogru insani belki bulamam deyip kendini riske atma.Daha 20 yasindasin onunde uzun yillar var Turkiyeye dondugunde annenin, babanin yaninda kendini kotu hissetmeyecek misin ya da birileri sana yakinlik kurmak istediginde.Kendin bilirsin ama ben sakin yapma derim hele de 3 ay sonra gormeyecegin biri icin o keyfini surer acisi sana kalir sonra.Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
Söyle açıklık getireyim hemen, bekaretimi şuana kadar ileride evleneceğim kişi için saklamak istedim, ama o kişiyle hiç bir zaman karşılaşamayacak olma ihtimalim beni korkutuyor. Yani şuan çok hoşlandığım sevgilimle çok güzel şeyler yaşayabilecekken belki kendimi bir hiç uğruna kısıtlamış olacağım. Bundan korkmakta haklı mıyım?
Eğer yapmak isteseydin çoktan yapardın diyen arkadaşlar, ben bir şeyi her ne kadar çok istesem de mantığımla karar vermeye çalışan bir insanım. O yüzden duygularıma kendimi kaptırmamaya özen gösterdim.
merhabalar,
Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. .........
Bakire olduğumu söyleyince çok şaşıracağını biliyorum çünkü dışarıdan bu konularda çok rahat görünüyorum, gerek giyim tarzımla gerek gece dışarı çıkmam partiler içki vs.
Bu yüzden kafam çok karışık.. Napmalıyım bilmiyorum.. Bunu nasıl söyleyebilirim.. Bazen de acaba boşuna mı bekliyorum diye düşündüğüm oluyor.Ya evlenmek isteyeceğim kişi karşıma hiç çıkmazsa bunca zaman boşu boşuna beklemiş olursam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?