tatlım aslında menün güzel sen bana diyetisyenin verdiği menüyü yaz buraya, ona göre çeşitlendirelim ne dersin???3 fındık, 3 badem, ve 2 ceviz olarak değiştirdim kuru yemişleri. cevremede sordum çok mu diye, onlarda çok dedi. 2şer 3 er yemeliymişimsabah kahvaltısı fix zaten, yumurta, peynir, süt + 2 dilim ekmek=1poğaça=1 simit (diyetisyenimin önerisi). hamilelikte daha çok kaloriye ihtiyaç duyduğumuzdan ben istesemde doktor çıkarttırmıyor çoğu besini. bana verilen menülerden oluşuyor zaten liste.
Normalde olsa ne yumurta yerim ne süt içerim. akşamlarıda bir çeşit yemekle kalkarım. 173 boyunda 68 kilo bi hatundum, normal yeme düzenim bile değil bunlar. sabah kahve sigara, öğlen 1 meyve, akşam azcık bişi gece bisküvi çekirdek. düzenli yemek yeme bozdu benisu yerine kolaaaaa :)))
2 lt su mecburi içiyorum, bebek için çok lazımmış. bu haftayı kilo alıp tamamlıycam sanırım. ama almamda lazım çünkü haftaya 7. ayım dolucak ve bu ay 1 kilo almam lazım. 7-8 arası ve 8-9 arası 1 er kilo alsam süper. yarın için az kalorili bi menü yapmam lazım :)
Kalkınca (10:00) : 3 kuru kayısı (suda beklemiş) + 1 bardak su
Sabah (12:00) : 1 su bardagı ülker K+1 çay bardağı yulaf+2 ceviz+3 badem+3 fındık+kuru üzüm+1 bardak süt
Ara (15:00) : 2 kaşık yoğurt
Akşam (18:00) : 2-3 parça tavuk + salata + 1 dilim ekmek
Ara (22:30-23:00) : 2 kaşık yoğurt + 1 meyve (canım ne çekerse)
Gece : yarım portakal
bi kaç menü oluştur istersen, süper olur![]()
şimdi bebişin de sağlığı önemli, ihtiyacın olan besinlerden de kısmayalım ki onun gelişimini etkilemeyelim değil mi???