From6234 anne oldu

kriegerin

benim can oğlum
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
8.513
11
158
Arkadaşlar from6234 yani Aslı arkadaşımız 18 şubatta sezeryanla dünyaya bir kız bebeği getirdi:nazar:.Işıl hanıma ve annesi Aslı'ya bir ömür boyu sağlık diliyorum:asigim:
a.s.

Cici annemize ve bebeğimiz e mutlu yaşamlar diliyoruz.
connie_33.gif

Ay canım...
Işıl mı olmuş adı..:1hug:
Adıyla yaşasın,çok sağlıklı ve huzurlu ömürleri olsun ikisinin de inşallah...:nazar:
Gözler hep ışıl ışıl parlasın..:Saruboceq:

evet. aslıcığımın, çok güzel bir bebeği var artık. adıda sedef ışıl. rabbim analı babalı büyütsün,sağlık sıhhat ve mutluluk versin...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy ne güzel kk ailemize bir bebek daha katılmış gözleri aydın olsun güle güle sağlıkla büyütsünler bebişlerini darısı bütün bebek isteyenlerin başına inşallah allah onlarada sağlıklı bebişler nasip eder

bende dıyom bu from nerdeeeeeee msj atıyom cvplamıyooo gozu aydınn saglıkla gelmıs dunya insallah sıkıntıo cekmeden saglıklı bı sekeıdle buyurr

taze anneye hayırlı olsun a.s.
allah analı babalı büyütsün diyorumm
ışılıda minik burnundan öpüyorumm
sağlıklı huzurlu nice yıllara
ayy ismide pek güzelmişşşşş :asigim:

ilerde KK için bir cici kız daha demek kii....:)))
allah analı babalı büyütsün ışılı...
ömrü ışıl ışıl parlasın inşallah.:)))

Yaşasın..
Bir bebek daha doğdu yuvamıza,bir melek daha aramıza katıldı ,en değerli hediye bu Allahtan..
Bir anne daha oldu,cennetin en derin kuytularından..
Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin..Yeni hayatlarında sonsuz saadet ve muhabbetler dilerim

allah analı babalı büyütsün ..sağlıklı mutlu bahtı açık vatana millete hayırlı bir evlat olsun :ecrin_bebek:
darısı tüm dileyen arkadaşlarımın başına :))resimlerinide bekliyoruz zilli hanfendinin kaydirigubbakcemile2

allahım saglıklı kocaman yılları olsun .....yazısı kaderı guzel olsun....hayırlı evlatlar olsun....

rabbım olmayanlarada versın....hamıle olup bekleyenlerede hayırlı dogumları olsun....

adıyla yasasın.....ışıl ışl..pırıl pırıl olsun....

Bir bebeğimiz daha geldi :ecrin_bebek:
Allah analı babalı büyütsün :nazar:
Arkadaşımızada geçmiş olsun a.s.
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun ışıl bebeğin resimlerini görmek istiyoruz

geçmiş olsun arkadaşım...Allah bebeğine ve sana uzun ve sağlıklı ömürler versin..

Son düzenleme:
çağdaş bir anne olacağına inandığım canım arkadaşımın, ismi gibi ışıl ışıl aydınlık düşüncelerle büyüyecek bebeği olduğu için çok mutluyum... şirin bebişe ve tatlı arkadaşıma sağlıklı,umut dolu güzel bir gelecek diliyorum... .

HOŞGELDİ DÜNYAYA MİNİK BEBEK...............
ALLAH ANALI BABALI BÜĞÜTSÜN...SAĞLIKLI MUTLU BAŞARILI BİR ÖMRÜ OLSUN SEDEF IŞILIN........
:nazar:

bütün kk'nin ailesinin gözü aydin olsun.... :dance:
allah anali babali büyütsün insallah.... :Saruboceq:
adi gibi isil isil bir ömür olsun... :nazar:
allahim onu sevdiklerine bagislasin...

Sağlıkla büyüsün meleğin canım benim...
Olmayanlarada versin rabbim..

Pis maymuşlar Bende Anne olmak istiyorum Artıkım. Pöff.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah...:Saruboceq:
Allah sağlıklı,hayırlı ömürler nasip etsin..:Saruboceq:
ohh maşaallah maaşallah bebiş haberleri gelmeye devam ediyor.hihoyyyt
darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...
:Saruboceq:

Back
X