- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
Hayır hayır kesinlikle zaten sen testi adetinin 10. gün sonrasında yaptırmışsın. O zaman yanlış çıkıyor otomatik olarak. İkincisi yumurtan var arkadaşım hiç dert etme kendiliğinden de gebe kalabilirsinÇok teşekkür ederim bende öğrendikten sonra ne uyku uyuyabiliyorum. Ne de gülüp eğlenebiliyorum. Sanki kötü bir hastalık haberi almışım her şey anlamını yitirmiş gibi hissediyorum.
İnşallah arkadaşımHayır hayır kesinlikle zaten sen testi adetinin 10. gün sonrasında yaptırmışsın. O zaman yanlış çıkıyor otomatik olarak. İkincisi yumurtan var arkadaşım hiç dert etme kendiliğinden de gebe kalabilirsin
Hangi kurumda tedavi oldunuz?Hayır hayır kesinlikle zaten sen testi adetinin 10. gün sonrasında yaptırmışsın. O zaman yanlış çıkıyor otomatik olarak. İkincisi yumurtan var arkadaşım hiç dert etme kendiliğinden de gebe kalabilirsin
Bir aydir ben ayni durumdayim İki gundur daha da fenalastim sabaha kadar aglamaktan bir hal oldum sizi o kadar iyi anliyorumkiÇok teşekkür ederim bende öğrendikten sonra ne uyku uyuyabiliyorum. Ne de gülüp eğlenebiliyorum. Sanki kötü bir hastalık haberi almışım her şey anlamını yitirmiş gibi hissediyorum.
Yasim ileri amh .90 ve kok hucre islemi yaptim.islem sonrasi amh degerim artti.buay yumurta toplama icin gidicem.moralini bozma .en son uc folikulumde boss cikti. Hayirlisi denicez .opodan sonra embryo asamasina gelemedim ama umudum var.Fsh 18 prolaktin 28 lh 13 tsh T3 T4 normal araliklarda Amh 0.10 ne kadar umutsuz vakayim kizlar ? İlk defa bu ay denedik o da tabiki tutmadi bu degerleri gorunce sok gecrdim folikul uc dort tane var ama sadece biri iyi gorunuyor adetin 14. Gunu geri gel dedi doktor .Sanirim vakit kaybetmeden tup bebege gitmem lazim ? Ama sanki o da tutmayacak gibi geliyor moralim o kadar bozukki sabaha kadar ayni sekilde kotu bir hastalik haberi almisim gibi agladim
E2 ile ilgili bir bilgin var mi? Bnm E2 cok dusuk cikiyor 7ydi en sonYasim ileri amh .90 ve kok hucre islemi yaptim.islem sonrasi amh degerim artti.buay yumurta toplama icin gidicem.moralini bozma .en son uc folikulumde boss cikti. Hayirlisi denicez .opodan sonra embryo asamasina gelemedim ama umudum var.
E2 degerine bakmiyorum hic. Amh bile tek kriter degil takilmiyorum. Yasim ileri oldugu icin vakit kaybetmemeye calisiyorum.Fazla kilom, yuksek tansiyonum var ve d vitamini eksikligim var. bunlar daha çok onemli hatta Dr ve kurumdan çok lab. ekibi onemli .herkesin sureci farkli ve tedaviside farkli cunki hormonlarmz farkli.uc ay olacak acik miyom ameliyati oldum oyuzdende bekledim .hamilelik oldugunda dikislerim icin.bu arada amh yanlis yazmisim .10 idi ama sonrasinda kok hucre yaptim son degeri bekliyorum bu hafta belli olacak . Amh degerim kademeli olarak .06 .07 ..09 ve suan .10 .E2 ile ilgili bir bilgin var mi? Bnm E2 cok dusuk cikiyor 7ydi en son
Tebrikler insallah bu sekil devam eder ve katlanarak yukselir :) tansiyonum bnm de yuksekti radikal bir kararla kahveyi ve kafeini hayatimdan cikardim yesil cay bile icmiyorum inanin tansiyonun T si kalmadi lutfen bir deneyin hic pisman olmazsiniz siyah cyada bile cok kafein var meger senelerdir adrenalin yorgunlugundnamis tansiyon ve basinc. Fazla kilo icin de tek onerebilecegim sey Dr Aysegul Coruhlu . Aksam saat 5 bucuga kadar istedgnizi yiyin 5 bucuktan sabah 11 e.kadar hic birsey yemeyin inanamayacaksiniz kac kg verdignize. Kok hucre ve akupunktur falan ben de arastrmaya basladimE2 degerine bakmiyorum hic. Amh bile tek kriter degil takilmiyorum. Yasim ileri oldugu icin vakit kaybetmemeye calisiyorum.Fazla kilom, yuksek tansiyonum var ve d vitamini eksikligim var. bunlar daha çok onemli hatta Dr ve kurumdan çok lab. ekibi onemli .herkesin sureci farkli ve tedaviside farkli cunki hormonlarmz farkli.uc ay olacak acik miyom ameliyati oldum oyuzdende bekledim .hamilelik oldugunda dikislerim icin.bu arada amh yanlis yazmisim .10 idi ama sonrasinda kok hucre yaptim son degeri bekliyorum bu hafta belli olacak . Amh degerim kademeli olarak .06 .07 ..09 ve suan .10 .
Cay tuketiyoum çok ve fazla kilodan tansiyonum var.ailemde genetik dagilim var takip ediyorum.kilo vermek bile etkili.akupunkturdan once kok hucre denedim sonucu ciksin haber veririm genetik doktorum çok umutlu..beslenme sekli ve stres çok onemli.Tebrikler insallah bu sekil devam eder ve katlanarak yukselir :) tansiyonum bnm de yuksekti radikal bir kararla kahveyi ve kafeini hayatimdan cikardim yesil cay bile icmiyorum inanin tansiyonun T si kalmadi lutfen bir deneyin hic pisman olmazsiniz siyah cyada bile cok kafein var meger senelerdir adrenalin yorgunlugundnamis tansiyon ve basinc. Fazla kilo icin de tek onerebilecegim sey Dr Aysegul Coruhlu . Aksam saat 5 bucuga kadar istedgnizi yiyin 5 bucuktan sabah 11 e.kadar hic birsey yemeyin inanamayacaksiniz kac kg verdignize. Kok hucre ve akupunktur falan ben de arastrmaya basladim
Cuma günü histeroskopi olacağım ama ilk defa bu ay reglim stresten gecikti. Büyük ihtimalle erteleyeceğim. Stres ve üzüntüden uzak durmamız gerekiyor.Bir aydir ben ayni durumdayim İki gundur daha da fenalastim sabaha kadar aglamaktan bir hal oldum sizi o kadar iyi anliyorumki
Benim de gecen ay amh 0.10 du bu ay olctrdum 0.7 ckmis inanamiyorum hala sinirlerim bozulduCuma günü histeroskopi olacağım ama ilk defa bu ay reglim stresten gecikti. Büyük ihtimalle erteleyeceğim. Stres ve üzüntüden uzak durmamız gerekiyor.
Bende Ekimde özel bir hastanede amh testi yaptırdım 0.23 çıktı. İstanbul da devlette iyi dedikleri bir doktora muayene oldum ultrasonda foliküller gördüğünü söyledi. Teste göre ultrason daha iyi dedi. Bende umutlandım. Amh testini yine yaptırdım. Bu sefer benim de 00,7 çıktı ben şokBenim de gecen ay amh 0.10 du bu ay olctrdum 0.7 ckmis inanamiyorum hala sinirlerim bozuldusanirim stresten baslamadan umudu kesiyorum sanirim yavas yavas
Hiç normal değil amh nin düşüğü ve yükseği iyi değil benim0.04 çıkmıştı doktorum 2nin üstüde iyi değil demiştimerhabalar amh degerım 6.48 cıkmıs normalmıdır buuu ... anlayan varsa bakabılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?