Fsh hormonu

arkadaşım adetim 4 gün geçti belimde ve kasığımda ağrılar var erken menopoza girer miyim:110:
hemen öyle menopoza giriyorum diye düşünmeyin çünkü ben baya bir kaç ay adet olmadım cycloprognavia ya başlayınca adet oldum, ki benim menopoz yaşını belirleyen amh testimde oldukca kötüydü ,ama stres cok etkiliyor,ne zaman rahat bıraktım ve dediğim şeyleri içtim,ilaçlar kürler bebeğimi kucagıma aldım,benim ki cok yüksekti bide yani... ama hemen bir dr a gidip fsh tedavisine başlayın daha da yükselmeden derim

benim de fsh degerim 15,76 cikmisti, biraz panik yaptim ilk basta, fakat uzun arastirmalar sonucu sunu ogrendim bu hormon strese bagli yukselebiliyor lutfen stres yapmayin herseyi akisina birakin, her ay yumurtlama gunlerini iple cekiyorsunuz biliyorum ama inanin ne kadar rahat olur ve ne kadar takvime bagli yasamazsaniz sansiniz cok ama cok yukseliyor,
hormonlar dönemsel olarak,ruh durumuna da bağlı olarak iniş çıkış gösteriyor,sıkıntı etmeden inanarak devam edin,ben canlı bir örneğim herşey düzelir merak etmeyin

hemen öyle menopoza giriyorum diye düşünmeyin çünkü ben baya bir kaç ay adet olmadım cycloprognavia ya başlayınca adet oldum, ki benim menopoz yaşını belirleyen amh testimde oldukca kötüydü ,ama stres cok etkiliyor,ne zaman rahat bıraktım ve dediğim şeyleri içtim,ilaçlar kürler bebeğimi kucagıma aldım,benim ki cok yüksekti bide yani... ama hemen bir dr a gidip fsh tedavisine başlayın daha da yükselmeden derim
Gebelik testini aldım yapıcam adet olmuşum normalde hiç Şaşmazdi hamilemiyim acaba dedim sonra aklıma menopoz düştü pazartesi eşimin ve benim testimle çabaya gidicem bakalım inş hersey güzel olur

Ilk defa adetim gecikti dedim hamilemiyim ama dün aklıma düştü yoksa menopoza mi giriyorum bugün testi aldım yapıcam baktım adet oluyorum aynen dediginiz gibi fsh 9.30 kafama taktım bidaha ki ay 11.30 olmuş
akupunktur ve yoganin faydasini goren cok oluyor hormonlarla ilgili. aklinizda bulunsun.

Gebelik testini aldım yapıcam adet olmuşum normalde hiç Şaşmazdi hamilemiyim acaba dedim sonra aklıma menopoz düştü pazartesi eşimin ve benim testimle çabaya gidicem bakalım inş hersey güzel olur
herşey güzel olacak inşallah moral bozmayın yeter

Ben uskudarda oturuyorum hastaneden ziyade doktor onemli bir kac doktora gorunun bence doktorlarin bazilari bilimsel verilerden dolayi cok umitsiz konusabiliyorlar benimkiler fsh in yuksek olmasina sorun degil demislerdi ailede erken menopoz varmi diye sormustu biri ben yok deyince uzerinde durmadi bile Allah yardimciniz olsun insallah guzel netice alirsiniz siz inancli ve stressiz olun yeter..
Mrba yazdıklarınızı okudumda sımdı.. bende ıkıncı bebek ıcın ugrasıyorum bı sene oldu nerdeyse.. hangi dra gıttınız yumurta takıbı ıcın .. bnm adetım gecıktı bu ay, ama yıne hamile degılmısım.. dr adet olunca gel dedı yumurta takıbı ıstedı.. rahım fılmı cektrtıcek.. sız cektırdınızmı.. bıde yumurta takıbı nası oluyo? Sebepsız cocugum olmuyo yani fsh11 dı bıara, ılacla dustu suan 6.. bende uskdarda oturuyorumda olmazsa bı de o dra gıdıyım.. bugun dr daydım.. ksıtım yok o yok bu yok ama cocukda yok:(

ilacı ve tedavisi olsun da :dua:
oluyor tabi ki ,yeter ki pozitif bir dr bulun,çünkü benim kesinlikle bebek sahibi olamayacağımı söyledi doktorlar,banu hoca hariç. moralim sıfırdı ama sonra umutlandım ve oldu ..zor bir süreç tabi ama inanın oluyorsağlıkla kucağınıza bebeğinizi alın inşallah,birde benim annem teyzem ikiz doğurdu hep genetikte var gerçi ama fsh düşmesi sonucu hamileliklerde ikiz ihtimalide yüksek oluyor

oluyor tabi ki ,yeter ki pozitif bir dr bulun,çünkü benim kesinlikle bebek sahibi olamayacağımı söyledi doktorlar,banu hoca hariç. moralim sıfırdı ama sonra umutlandım ve oldu ..zor bir süreç tabi ama inanın oluyorsağlıkla kucağınıza bebeğinizi alın inşallah,birde benim annem teyzem ikiz doğurdu hep genetikte var gerçi ama fsh düşmesi sonucu hamileliklerde ikiz ihtimalide yüksek oluyor
ESRA hanım bugün çapaya sonuçlarımı göstermeye gittim sonuç aşılama yaptıracakmışım :KK61:

acele etmek istiyorlar tabi ama araştırın sorun dr a fsh yüksekken falan yani bu değerlerle sonuc alınıyor muymuş?
2 kere aşılama deniyceklermis biyandan da tüp bebek sırasına sokucaklarmis 1 senede sıra gelmiyormuş eşim gidip muayene olacakmış rapor cikaracakmis eşim ugrasmak istemiyo testide zar zor verdi zaten :110:

benimki normal yolla oldu ,fsh 5 e düşer düşmez gttm dr uma baktı yumurta var takip ettik oldu,ama ben her ay test yaptırdım hormon testi
bugün özel dr gittim bütün sonuçlarımı gösterdim sen dedi beye uğraşmışsın genetik testler falan bütün sonuçların iyi çıkmış sana nasıl tüp bebek dediler dedi olr senin çocuğun dedi yumurtalarımada baktı onlarda iyi ayın 10 ile 16 sı gün aşırı olsun olmazsa eğer bidahaki adetin 4 cü günü gel ilaç veririm dedi heyecandan ilacın ismini unuttum böyle doğrudur dimi boşuna sevinmiyorumdur dr beni rahatlattı olumlu konuştu hep

süper,tabi ki olabilir,yapman gereken fsh a baktırıp her ay düşmesini takip etmeli ki yumurta takibi yapılsın,ama bu arada bence hiç korunmayın,ilaç benim kullandığımdır büyük ihtimalle, dr süreç ayrıntılarını paylaşmıştır ben özele girmeyeyim;) içiniz ferah olsun,rutin kontrol ve inançla herşey güzel olacak inşallah

süper,tabi ki olabilir,yapman gereken fsh a baktırıp her ay düşmesini takip etmeli ki yumurta takibi yapılsın,ama bu arada bence hiç korunmayın,ilaç benim kullandığımdır büyük ihtimalle, dr süreç ayrıntılarını paylaşmıştır ben özele girmeyeyim:KK66: içiniz ferah olsun,rutin kontrol ve inançla herşey güzel olacak inşallah
Fsh ında iyi dedi tahlillerimi görünce çok şaşırdı sana nasıl tüp bebek aşılama derler dedi sevinçten Dr öptüm ilişkiden sonra yatiyim mi 15 dakika yeterli dedi rahatladım yaa seni de öpüyorum:KK15:

Fsh ında iyi dedi tahlillerimi görünce çok şaşırdı sana nasıl tüp bebek aşılama derler dedi sevinçten Dr öptüm ilişkiden sonra yatiyim mi 15 dakika yeterli dedi rahatladım yaa seni de öpüyorum:KK15:
Özele derken başka bir şey demedi

Bıse ögrenmek ıstıyorum ya.. cok acill.. kafayı yıcem ben adetın 2.gunu gıttım doktora sagda bı yumurtan var dedı önümüzdekı salı gel dedı ılıskı gunu vercek.. okuyorum herkesın bı suru yumurtası var.. ozaman ben menopozamı gırıyorumm yumurtam bı tane.. bılen sölesın yalvarrım salı gunune kadar napıcam ..

Back
X