Birde kızlar ben fsh yı düşürdüm derken E2 yükselmiş 105 di 107 olmuş. Bunu düşürmenin bi çaresi varmı kızlar bilen varmı.
canımm bende düşünüyordum niye bu ay çok azaldı diye malesef ondan demekkihangi kürleri yaptın canımm sen?? hayıtttan sonra böyle yükselince fsh çok korktum bişey denemeyeceğim dedim ama yine deneyeceğim galiba bu ay geçsin önümüz aya devammm:):):)
cansınn senn ağzından bal damlıyor canımm amin inşallahhhrabbim tez zamanda kucağına bebişini almayı nasip etsin inşallahhh
ben 3 ay sürekli kullandım canımm keşke bende önce bir ay içip değerlere baktırsaymışımm
hayır canım pko lu değilim. kist de yok ama dr çok küçük bir miyom var ama önemsiz zararı yok dedi kilo ya gelince 6 ay önce 57 kiloydum tüm bu olaylardan habersizken şimdi67 yim bunun bir etkisi olabilir mi dersin kısa sürede çok kilo almanın e2 yi yükseltme ihtimali varmı sence
adetin 2-3 günü hafta sonuna denk geldiği için 4. gün yaptırdım doktorumda biliyor önemli değil dedi ama bilemiyorum
1 ay hayıt kullandım baktım ki iyileşme var civanperçemi+çoban çantası+aslanpençesi ekledim küre bir kaç gündür de bal,polen,çörekotu ve tarçın karışımı bir tatlı kaşığı...Yazınca farkettim ben resmen kürlerle besleniyormuşum yaw
Allah bebek isteyen herkese nasip eder inşallah. Benimde fsh değerim 26 idi daha sonra 29 a yükseldi doktorum aşılama önerdi şükürler olsun ki aşılama tuttu. Birde ben hayıt suyu içtim aklıma geldikçede aslan pençesi belki onunda faydası olmuştur. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin . Bu süreçteki en önemli etken önce siz inanmalısınız Allah yardımcınız olsun.
1 ay hayıt kullandım baktım ki iyileşme var civanperçemi+çoban çantası+aslanpençesi ekledim küre bir kaç gündür de bal,polen,çörekotu ve tarçın karışımı bir tatlı kaşığı...Yazınca farkettim ben resmen kürlerle besleniyormuşum yaw
fsh 13 idi. Doktor ilaç verdi ve üç ay kullandım Tekrar adetin ikinci günü tahlil yapılınca fsh 18 çıktı. Hayal kırıklığına uğradım. Doktorum tüp bebek önerdi. Yaşım 34 olunca geç kalmamam gerektiğini söyledi. Eşim normal yolu deneyelim dedi ve şu an adetim 5 gün gecikti. Başka bir doktora gittik. Kan tahlilinde hamile olduğum ortaya çıktı.
Doktorun verdiği ilaç adet düzensizliğini ortadan kaldırdı. O ilacında faydası olduğuna inanıyorum
Allah'a şükür hamileyim
Fsh ı yüksek olanlar Allah'tan umudunuzu yitirmeyin. Afyondan sevgilerle
canım tebrik ederim benimde fsh 18 cıktı sana dr ne ilacı verdi bana biesteron dha ilacını verdi bunu kullan 3 ay sonra tüp bebek yaparız dedi ama ben tüp bebek istemiyorum 3 kez kendiliğinden hamile kaldım fakat kaybettim bebeklerimi simdi fsh 18 olması canımı cok sıktı sana dr ne ilac verdi yazarsan sevinirim canım
allah bebek isteyen herkese nasip eder inşallah. Benimde fsh değerim 26 idi daha sonra 29 a yükseldi doktorum aşılama önerdi şükürler olsun ki aşılama tuttu. Birde ben hayıt suyu içtim aklıma geldikçede aslan pençesi belki onunda faydası olmuştur. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin . Bu süreçteki en önemli etken önce siz inanmalısınız allah yardımcınız olsun.
hangi hastane ve doktor ? Yaş kaç ? Benimki ileri yaş olduğu için sanırım 29 çıktı olmaz dediler . Tedavi olmadım
benmde fsh degerım 9,75 prolaktın 23,17 sınırda hayıt ıcıorum bırbucuk aydır devamlı içmenin zararı varmı u arada gecen ayda bu ay klomen kullandmHayıt tek başına en iyi hormon dengeleyicidir canım E2 yi de zamanla hızaya sokar o merak etme..bende de fsh ın yani sıra prolaktin hormonuda yüksek hayıt içtiğimde oda normal sınırlara düşüyor
benmde fsh degerım 9,75 prolaktın 23,17 sınırda hayıt ıcıorum bırbucuk aydır devamlı içmenin zararı varmı u arada gecen ayda bu ay klomen kullandm
benmde fsh degerım 9,75 prolaktın 23,17 sınırda hayıt ıcıorum bırbucuk aydır devamlı içmenin zararı varmı u arada gecen ayda bu ay klomen kullandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?