tedavini atlama dedim ya şeker. Sana komik bi hikayem var onu anlatayı. Aşılamaya geçtik geçen mart ayında. Pregon iğnelerimi her akşam oluyoru ve neler olacağını bilmiyorum ilk aşılama heycan dorukta.perşembe günü kontrole gittim ne kadar iğne tedavim olucağınıda bilmiyorum neyse eşim izin alamadı yalnızda gittim dr um demezmi tamam her şey çok iyi c tesi çatlatma iğneni yapıyoruz salı 12 de aşılaman var. ben bunu duydum gerisini hatırlamıyorum bi 12 lafları falan geçti ama vız gelmiş bana. c tesi oldu öğlen 11.50 de poliklinikteyim hemşire bayana bekleyin tam 12 de dedim bekledim tam 12 saniye geçmeden iğnemi oldum: eve gitim eşim doyamı inceliyor hassas davranıyorum ya dosyadaki notu gördü burda az önce yapılan iğne için 24.00 da yazıyor dedi bende bir panik dr umu aradım telaşla anlattım durumu salı günü 12 de gittik dr bir panik hemen alalım diye aşılamam yapıldı ama bütün ekip gülüyor ve dr um dediki yani bunca yıl her şey gördüm ama gece 12 ile öğlen 12 yi karıştıranı ilk sen oldun literatüre girersin diye. Çok heyecan yapmamak lazım yani şeker kısacası.
mrb yumyum cum ben bu gün lucrine başladım iğnelere start vermiş olduk fepşembe e2 tahlili ve gonal f e geçiyorum zaman geliyor sanırım aralığın 2. haftası yumurta toplama işlemi yapılabilicek sanırım. allah hepimizin yardımcısı olasun sen ne alemdesin hangi aşamadasın tatlım?
slm arkadaşlar,
adetimin 3.günü fsh , lh,e2,prl,tsh testlerimi yaptırdım,doktorum pcos olduğumu söyledi fakat herhangi bir tedavi vermedi,kilo verirsem hamile kalabileceğimi söyledi,diyetteyim zaten 2 kilo verdim,6 kilo daha vereceğim,ama pcos olanlara hep ilaç veriliyor neden bana verilmiyor dedim,gerekli görmedi,size değerlerimi yazsam bakabilir misiniz,sanırım başka bir doktora daha gideceğim.
fsh:5,92
e2:26.87
lh:6,53
prl:8,12
tsh:1,93
açılan konunun başlığına aldanıp soru sordum,başlık ve konuşulanlar birbirinden alakasızmış,yukarıdaki mesajım buraya uymuyor onu anladım,yukarıdaki mesajımı silmek istiyorum,gerçi farketmez nasılsa yorumlanmıyor.
açılan konunun başlığına aldanıp soru sordum,başlık ve konuşulanlar birbirinden alakasızmış,yukarıdaki mesajım buraya uymuyor onu anladım,yukarıdaki mesajımı silmek istiyorum,gerçi farketmez nasılsa yorumlanmıyor.
merhabalar benim açtığım konuda morgülün gönderdiği linkte ayrıntılı yazıyor bi bakın isterseniz işinize yarayabilir :1hug:canım direk değerleri yorumlamak istemem ama benim değerleri yazıym sana. bir de doktorun söylediklerini. tam cevap olmaz belki ama en azından kafanda bişeyler oluşur belki.
Estradiol:59
fsh:4.47
tsh:3.94
prolaktin:10.5
lh:10.28
bende pkoyum. dr değerlerde sorun yok dedi. zaten ilaç kullanıyodum. hamile kalmak istemediğim dönemde diane 35 alıodum (adet olmak için) hamile kalmak istediğimde ilacı değiştirdi progestan verdi. buay progestanın yanında klomen kullandım. ama yumurtalar yeterince büyümedi. çatlatma iğnesi yapılacaktı,ama yapılamadı. bu aydan sonra rahim filmi çekilecek ve tedaviye onun vereceği bilgilerle devam edilecek. başka sormak istediğin bişey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim canım. bu değerlerin en önemlisi fsh ve lh ın oranıymış. ama o oranın ne olması gerektiğini hatırlayamıyorum malesef. inşallah en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın.
arkadaşlar eminimki yaptırmışsınızdır dr size bi ilaç falan verdimi hangi ilacı kullandınız sonuçlarınız nasıl fsh 5.94 lh ise 11.08 benimkiler nasıl anlayan var mı aranızda dr sadece yüksek dedi bana ilaç falan vermedi aydınlatmadı yani sevgili drum :1no2:
arkadaşım benim testler 3. günü yapıldı bazıları 12. günü yaptırıyomuş bende onu anlamadım hangisi doğru acaba
yumyum yumurtalık rezervlerini gösteren hormon fsh ile e2 dir seninde fsh gayet iyi çıkmış yumurtalık rezervlerinle ilgili bir sıkıntın yok bence ama lh hormonu fsh den yüksek oldumu polikistik over rahatsızlığını gösterir yani bence senin yumurtalık rezervlerin gayet iyi ama pko var sende ve doktorununda yüksek dediği lh hormonu bence fsh değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?