LİLİGUM canım benim de hormonlarım yüksek çıktı fsh 45 prolaktin 40 ama hiçbir doktor tedavi için bişey yapmadı çocuğun olmaz dediler sadece sen hangi doktora gidiyorsun çok üzülüyorum bebek istiyorum bende napıcağımı şaşırdım
arkadaslar ben bir test yaptırdım 16 küsür cıktı fsh sonra doktor bu degerin değişkenlik gösterebileceğini söyledi ve yineledik testi o zaman 11,3 çıktı..klomen kullandım ve çatlatm a iğnesi yaptık 2 ay..bi şey olmadı.doktor sen yaza kadar %100 hamile kalırsın dedi vucudun yumurta uretiyo dedi..sonra bi ay sıkıntılarım vardı epeyce ve hiç yumurtam olmadı stresten..o zaman doktor aşılama yapalım ama biraz vucudunu dinlendir istersn dedi..bende 2 aydır gitmedim doktora..ve tam olarak ne yapacağımıda bilmiyorum 33 yaşındayım hiç çocuğum yok 3,5 yıllık evliyim..rahim filmi falan çekilmedi banada..kafam karışıkk...
merhaba bende 9 aydır evliyim ve sürekli olarak kan testi yaptırıyorum ve fhs degerim yüksek çıkıyor en son ölçtürdügüm 60 tı ve her gittigim dok bana tüp bebek diyordu ve gecen ay tüp bebege karar vevrdik bu ay inşl tedaviye başlayacagız
kızlar selam bende adetin ikinci günü hormon testi yaptırdım yorumlar mısınız
fsh-3,76
estroidol-371,8
LH-8,75
PRL-11,95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?