• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Ayin 1-2 sinde yumurta aki kıvamında akintim gelmişti yumurtlama zamanım o zamandı sonrasında hiç yumurtlama akıntısı gelmedi canim
Ya canım belli olmaz ki yumurtalama ne zaman oldu tam bilemeyiz o akıntıya güvenme illa akintinin olduğu gün yumurtan catladi diye bişey yok ama senin çıkar bence bugün zaten 30. Gün değil mi senin

Ya sen nerde öğretmensin birde aynı yer çıkıyormusuz ... ne öğretmenisin ya sorma şu idareciler yüzünden benim zaten prolaktin yükseldi eski çalıştığım yerde sıkıntı vardı burdada var
Ben dogudayim canım ya türkçe bransim da valla bizde prolaktin fsh msh bırakmıyorlar ki egolari artıyor galiba idareci olunca sallama bi saatten sonra boşver:-)senin branş ne

Yok canım bugün 29 gün yarın 30 canım o zaman yumurtlama gunumdu çokta ağrılar olmuştu hatirlarsan 30 gundeyse eğer 16 gün yumurtlama olması gerek 16 günde benim agrim falan kalmamıştı akintida yoktu

Yok canım bugün 29 gün yarın 30 canım o zaman yumurtlama gunumdu çokta ağrılar olmuştu hatirlarsan 30 gundeyse eğer 16 gün yumurtlama olması gerek 16 günde benim agrim falan kalmamıştı akintida yoktu
İşte o ağrılara akıntıya takılma bilemezsin yumurta çatlamadan bir kaç gün önce hormonlarin etkisi ile akinti ve kasık ağrısı olurmus ama o dönem hemen çatlama olacağı kesin değil daha sonrada catlamis olabilir veya hiç çatlamamış olabilir ya arkadaş sen yarın test yap olmazsan en iyisi

Yarında bir gecsinde belki yarın gelecek bilmiyorum ondan sonra bakiyim duruma göre canim esime kalsa pazartesi ye kadar bekle gelmezse pazartesi gün yaparsın diyor bilmiyorum kafam allak bullak kur bu kadar bir ayda hemen etki eder mi diye kendime soru sormaktan alamiyorum hayırlısı bakalim

Yarında bir gecsinde belki yarın gelecek bilmiyorum ondan sonra bakiyim duruma göre canim esime kalsa pazartesi ye kadar bekle gelmezse pazartesi gün yaparsın diyor bilmiyorum kafam allak bullak kur bu kadar bir ayda hemen etki eder mi diye kendime soru sormaktan alamiyorum hayırlısı bakalim
Canim beni bir tek kist olma ihtimali korkutuyor ınsallah Öyle değildir ve sen hamissindie

Beni de erken menopoz :110:
Korkma öyle birşey yok inan bana bana mayısta demişti ama her ay adet oluyorum sıkıntı yok bugünkü doktor da yumurtalarin gayet iyi dedi kist yok atılmayan yumurta yok dedi hormonlar istw doğru çıkarsa sorun yok ya testler yanlış çıkabilir o rakamlar değişebilir canını sıkma . Hem bak bizim 1.5 yıl sizin 5 ay olmus deneyeli sıkma canını hayatta hersey olacağına varıyor ne yaparsak yapalım

Sevindim düzelmesini sende sikmazsin artık canını ben 28 yaşına kadar en gec 31 gün adet oldum oda korunmayı ilk bıraktığım aydi

Canım yaptığımda yazacağım zaten bugün geçsin yarın ya sağlık ocağına gitcem yada test alıp yapcam ama adetin uç gün geçmesi gerekmiş kesin sonuç için korkuyorum da bir taraftan erken menopoz dan gelmediyse hadi diye umitlenmekte istemiyorum bilmiyorum inş.yarina kadar gelmezse yarın öğrenirim niye gelmedigini

Haklisin korkmaktan bana da doktor ilk söylediğinde yıkıldım 2 ay unutmam adet oldum diye çok sukur dedum dua ettim . İnşallah bebekten ötürü gelmedi adet sen ne kadar uyguladın kaç gün yani kürü

Canım kuru 25 gün uyguladim 22 sine kadar da uygulamam gerekti aslında pazartesi akşamı icmedim bıraktım adetim gelsin devam ederim dedim hamilelik varsa zararı olmasın diye ama e vitamini almaya devam ediyorum eğer hamile olursam ne uyguladığımı ne yaptığımı tek tek yazacağım buraya ablamla konuştum daha erken en az bir hafta geçsin öyle yap testi dedi bakiyorum forumlarda adetine bir hafta kalan bile test yapıp öğreniyor hamiş olduğunu

E vitamini neye göre aldın değerin mi düşüktü peki ? Ya öyle 1 hafta geçmesi zaten mantıklı olan ama işte biz heyecan yapiyoruz

E vitamini ve d vitamini eksikliği gebe kalmayı engellermis.ben 45 kiloyum eşim araştırmış sende eksiktir diye hem kendisi hem de ben kullanıyorum bu iki vitamin çok önemliydi bilmiyorum araştırmalarda e vitamini verilenlerin kısa sürede hamile kaldığı çoğu makalelerde yazıyor

E vitamini ve d vitamini eksikliği gebe kalmayı engellermis.ben 45 kiloyum eşim araştırmış sende eksiktir diye hem kendisi hem de ben kullanıyorum bu iki vitamin çok önemliydi bilmiyorum araştırmalarda e vitamini verilenlerin kısa sürede hamile kaldığı çoğu makalelerde yazıyor
Dogrudur nasıl bisey peki kullandığın d vitamini de kullaniyormusun

Yok d vitamini kullanmıyorum sadece e vitamini iki günde bir içtim hep tavsiye ederim kullan vitamin den zarar gelmez eşim e vitamini ve keçi boynuzu da içti sabah aksam bilmiyorum muhakkak yararı olmuştur diye dusunuyorum

Back
X