• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Mrb Ayşegül bende Kürler sayesinde fayda görüp hamile kalan biriyim bir oğlum var ve ikinci cocuk düşünüyoruz ve yine bitkilere yöneldim yumurta geliştirici iğne kullandım sadece bir yumurta oluştu iki ay sonra incir kürü uyguladım iki adet yumurta oluştu bence bitkilerden daha ii sonuçlar almak mümkün problemin tam olarak ne bilmiyorum ama fayda görenleri dinlemelisin
Ya dogrudur kürler kimine faydali kimine zararlı . Ne olursa olsun biz kadınlar herseyi göze alıyoruz sırf bebek olsun diye . Bende soğan suyu içtim kist yaptı sonra bi araştırdım bir sürü zararı varmış . Bi kaç ay bal +çörek otu +tarçın denedim . Bu ayda aslan pençesi içtim esasında inanmıyorum ama yinede deniyorum bazı arkadaşlar okadar çok deniyor ki ne bilim bakalım . Allah bagislasin yavrusuzu. Ben bu kürler yüzünden zarar görmüş kişileri de biliyorum ondan biraz da korkuyorum sanırım

Problemimin ne olduğunu artık bende bilmiyorum . Prolaktin sorunum var diyordum bana fsh çıkardı doktor . En son gittiğim doktor sorun yok dedi yumurta kaliten de iyi dedi ama sanırım çatlama da sorun var bilmiyorum ki sorun ne bunlar sorun mu onuda bilmem aetik. Milletin iki tüpü hamile kalırken bunlar sorun mu bilmem

Sevda bir ilaç filan kullanmis miydin ben bir haftadır kuru uyguluyorum inş.sonuc güzel olur buraya yazacağım sonucu
Yok olac kullanmadım sadece mıde koruyucu,kullanıyorum ama oda etkılemez zannımca hangı kuru uyguluyorsun,canım valla doktorlar oyle konusunca ınsan dermansız kalıyor tup bebek merkezlerını,arastırmaya başladık bakalım hakkımızda hayırlısı

Canım benim adetim sözde 5 gün geldi bitmişti önceden sekiz dokuz gün sürerdi bir haftadır kullandığım aslan pençesi bugün yine biraz adet getirdi bilmiyorum yanilmakta istemiyorum ama faydası oluyor sanki tabi gelecek ay daha netlesek hormon tahlillerinde

Canim fsh her ay değişkenlik gösterebilir canını sıkma daha da yükselmesin. Testere dişli aslan pençesi iceceksin zaten saracoglunun videoları var nasıl yapıldığı ile ilgili bende bu ay 11 gün yaptim bu kürü bakalım bekliyorum sonucu
Faydası olursa yaz canım buraya
Anlayamadım valla nasıl degıskenlık gosterıyorkı bu fsh
Deger yuksek olunca tup bebek merkezlerıde kabul,etmiyor tedavı ıcın

Canım benim adetim sözde 5 gün geldi bitmişti önceden sekiz dokuz gün sürerdi bir haftadır kullandığım aslan pençesi bugün yine biraz adet getirdi bilmiyorum yanilmakta istemiyorum ama faydası oluyor sanki tabi gelecek ay daha netlesek hormon tahlillerinde
Ben gecen,smear testıde,yaptırmıstım enfeksıyon,cıktı fıtıl verdı doktor benımde normalde dun bıtmıstı adetım bugun fotol yuzundenmı tekrar az azda olsa başladı kanama belkı bı umıt temızlenırde fshde yükselir

Yine kendin bilirsin sevda bende geçen hafta duyduğumda senin gibi hemen merkezleri araştırmaya başlamıştım ama eşim bilir u değerlerle zaten tüp bebek olmaz bitkileri uygulayalim iyice yükselirse gideriz dedi sana tavsiyem Saraçoğlu nün video izle

Problemimin ne olduğunu artık bende bilmiyorum . Prolaktin sorunum var diyordum bana fsh çıkardı doktor . En son gittiğim doktor sorun yok dedi yumurta kaliten de iyi dedi ama sanırım çatlama da sorun var bilmiyorum ki sorun ne bunlar sorun mu onuda bilmem aetik. Milletin iki tüpü hamile kalırken bunlar sorun mu bilmem
Bende bunların hıcbırı yoktu demıstımya ben en gec 2 ayda bır hormon tahlıllerımı yaptırırım hep duysugum cumle hıc sorun yok hersey yolunda
2,ay once,adetım 12 gun erken geldı o gunden berı beynım bulanmıs durumda fsh yuzunden

Yine kendin bilirsin sevda bende geçen hafta duyduğumda senin gibi hemen merkezleri araştırmaya başlamıştım ama eşim bilir u değerlerle zaten tüp bebek olmaz bitkileri uygulayalim iyice yükselirse gideriz dedi sana tavsiyem Saraçoğlu nün video izle
Mutlaka yapacagım,canım yarın,aktarları,gezeyım bı gercı buyuk ıhtımalle yoktur netten alırım artık
Bu arada cvp verırken cevapla yerıne tıklarsan banada bıldırım gelmıs oluyor hemen gorurum mesajları

Canım benim adetlerimde düzenliydi uc aydır düzensizleşti ve doktor ilaç bile kullanmaya gerek yok bir doğum kontrol hapiyla hallederiz dedi ne olduysa ondan sonra öldü fsh birden yükselince erken menopoz dedi bir ayda yığıldım kaldım çünkü her ay adet görüyordum

Aslan pençesi alırken dikkat et kenarı tırtıklı olacak ve kapalı pakette olacak açık alma onu uygularkende hiç birşey uygulama iki kuru bir arada yapılmaz diyor saracoglu

Canım benim adetlerimde düzenliydi uc aydır düzensizleşti ve doktor ilaç bile kullanmaya gerek yok bir doğum kontrol hapiyla hallederiz dedi ne olduysa ondan sonra öldü fsh birden yükselince erken menopoz dedi bir ayda yığıldım kaldım çünkü her ay adet görüyordum
Aynen canım ya benımde her,ay oluyor,adetım banada erken menopoz dedı hala toparlanabılmıs degılım bu gercekte olabılır bılmıyorum ama pat dıye soylenırmı

Canım ben doktora dedim ki elim ayağım tutmuyor bu ne demek geçen ay ilaç bile kullanmayalım dediniz hiç umrunda değil çıktım ağlıyorum sokakta esime sarildim tüm gece ağladım ama inan bana şoku atlattıktan sonra mantıklı dusunmeye başlıyorsunuz

Aslan pençesi alırken dikkat et kenarı tırtıklı olacak ve kapalı pakette olacak açık alma onu uygularkende hiç birşey uygulama iki kuru bir arada yapılmaz diyor saracoglu
Tmm dıkkatlı olurum merak etme bızden çabalaması rabbimdende şifa vermesı artık
Umarım bı sonrakı tahlılde düşmüş olduğunun mujdesını verırız

Canım ben doktora dedim ki elim ayağım tutmuyor bu ne demek geçen ay ilaç bile kullanmayalım dediniz hiç umrunda değil çıktım ağlıyorum sokakta esime sarildim tüm gece ağladım ama inan bana şoku atlattıktan sonra mantıklı dusunmeye başlıyorsunuz
Cok dogru kendime kızdım bende nıue o kadar orırdım agladım dıye borde bız kucuk boe ılcedeyız tahlıl ıcın 150 km yol gıttım esımede dedım senın gelmene gerek yok birde ızınde,alamadı zaten garıbım geldiğimde caktırmıyor ama oda cok aglamıs sırf mutlu olayım dıye softa hazırlamıs destek olmaya çalışıyor ama ne bılım ben cok utanmıştım sankı bunu ona yasatmaya hakkım yok gıbı düşünüyordum ama eş destegı cok onemlı

İnş.hayirli haberler alırız hepimiz bol bol dua edelim birbimize Allah var dert yok sıkma canını desemde sikacaksin ama inancını kaybetme

Ama sana destek olması çok güzel YanliZ değilsin en büyük destekçin o senin o yüzden Allah daha büyük acılar vermesin hayırlısıni ver diye bol bol dua et

bende oğlumda aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım fsh diye gittim düştü bir ay sonra baktım prolaktin cıkıyo

Sevdacım yazarım sonucu tabi . Ya fsh sonuçta bir hormon her ay değişkenlik gösterebilir canını sıkma yani kendimden biliyorum bi ay 14 diğer ay 27 aradan 3-4 ay geçtikten sonrada 3 olmuş değer . Strese bağlı beslenme iklim her türlü şeyden etkilenebilir insan ki biz kadınlar çok hassasiz o sebeble değişkenlik gösterir

Back
X