- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 36
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
Bende bi belirtiler yok kaç gün gecikmeli gormustun adetini inan çok kötüyüm Allah dusmanimin başına vermesin hiç umutlu değilim kanda pozitif çıkacağına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25.günde olmam gerekirken 29. Günde oldumBende bi belirtiler yok kaç gün gecikmeli gormustun adetini inan çok kötüyüm Allah dusmanimin başına vermesin hiç umutlu değilim kanda pozitif çıkacağına
Kız belki hamilesin dur hemen karamsara bağlamaGöğüslerim aynı hiç fark yok ara ara karın ağrısı oluyor o kadar birde ara ara atesleniyorum kafam agriyor normalde sonuc bir gün sonra cikarmis doktor bana acidi öğleden sonra gel dedi
Etmez saçmalama ben halen oluyorum mayistan beri kafana bunu takma sakin ol dua et namaz kılMenopoz hemen etki eder mi bir ayda çok saskinim
Sakin ol hersey olacağına varır kendini yıpratma dur bi canım benim toplantim var şimdi çıkmam gerek ama merak edicem sonucu alınca yaz olurmu hayırlı haberlerleElim ayağım tutmuyor inan
Yapmış da olabilir bilemeyiz canım bu otlar bazan zarar verebilir sen vitamin de aldım dedin ya belki onlar teers etki yaptı öyle yorum yaptım ben ama oylede olmayabilir . Ona bakarsan benimde 9 gün önce oldu bu da tuhaf ama hormonlar iyi yumurtalar da iyi dedi doktor çok üstünde durma yoksa daha da gecikirAslan pençesi nden mi oldu diyorsun hiç kimsede yan etki yapmamış hatta geçen adetim beş gün surmusken 9 güne uzamıştı ilk kullandığında bilmiyorum canım kafayı yememek elde degil