• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Bende bi belirtiler yok kaç gün gecikmeli gormustun adetini inan çok kötüyüm Allah dusmanimin başına vermesin hiç umutlu değilim kanda pozitif çıkacağına

Göğüslerim aynı hiç fark yok ara ara karın ağrısı oluyor o kadar birde ara ara atesleniyorum kafam agriyor normalde sonuc bir gün sonra cikarmis doktor bana acidi öğleden sonra gel dedi

Kan testi sonucu gelmemiş yarın cikcakmis ama doktor idrarda çıkmadı ise umitlenmede dedi büyük ihtimalle negatif dır dedi.menopoz olmak içinde Yasin çok genç bisey kullanma bekle dedi stresten geçikmiştir dedi bilmiyorum hayırlısı

Doğru demis menapoz öyle hemen 1 ayda 2 ayda olacak is değil canını sıkma ya stresden olmuştur içtiğin aslan pençesi o yapmıştır ben sana ısrarla tehlikeli de olabilirler demiştim sakin ol bi kere ya bazı kadınların hcg idrarda görünmüyor hatta bak bi arkadasim var kadın 4 ayına kadar idrarda çıkmadı hcg kanda da değişik bir durum demişti doktor ama bebek sağlıkliydi sen ferah tut içini Allah büyük

Bak benim ağustosta da 3 çıkmıştı fsh sen başka doktor başka hasteneye git hatta mumkunse araştırma hastanesine git. Gittiğin doktora anlatma durumu bak bakalum o ne yorum yapacak

Aslan pençesi nden mi oldu diyorsun hiç kimsede yan etki yapmamış hatta geçen adetim beş gün surmusken 9 güne uzamıştı ilk kullandığında bilmiyorum canım kafayı yememek elde degil

Aslan pençesi nden mi oldu diyorsun hiç kimsede yan etki yapmamış hatta geçen adetim beş gün surmusken 9 güne uzamıştı ilk kullandığında bilmiyorum canım kafayı yememek elde degil
Yapmış da olabilir bilemeyiz canım bu otlar bazan zarar verebilir sen vitamin de aldım dedin ya belki onlar teers etki yaptı öyle yorum yaptım ben ama oylede olmayabilir . Ona bakarsan benimde 9 gün önce oldu bu da tuhaf ama hormonlar iyi yumurtalar da iyi dedi doktor çok üstünde durma yoksa daha da gecikir

Üzülme lütfen seni iyi anlıyorum cidden bende erken adet olunca deli gibi ağladım ama ne yapalım kismet hersey yeterki biz iyi olalım

Back
X