fsh yüksek olanlar

Ezgim10

seni bekliyorum lokum kizim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
1.691
451
118
35
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..

Benim 30 canım tüp bebek bile deneyemedim.düşmesi lazımmış .senin kaç canım.çok üzülüyorum cok

Henüz 27 yaşında neden böyle oldu anlamıyorum.bir bakıyorsun erken menopoz.çok zor menopozaman yanayım çocuğun olmaz demeleri ne mi bilmiyorum.

fsh si yüksek olan iki kişiymişiz meğer.gerçi Allahım kimseye yaşatmasın

fsh si yüksek olan iki kişiymişiz meğer.gerçi Allahım kimseye yaşatmasın

Canim benim 89 du.bu ay 52 cikti hastande.saglik ocaginda 67 cikti.26 yasindayimm..ebeyim hergunum aglamakla geciyorrr.tup bebek yapmak istiyorum.cok borc var...sana kim dedi tüp bebek olmaz diye..bu arada ben yazin hayit tohumu kaynatip icmistim.6 ya düşmüştü inanamadim..simdi gene hayit tohumuna basladim..canim ac karnina öğlen ve aksam yemeginden once 1 tatli kasigi sicak suya koyup bekleyip 15dk sonra ic canimm...yumurtlamam yok benim..senin var mi.

Tes te re diş li as lan pen çe siiiiiiii.sabah akşam 1 bardak. Öğle yemeğinden 2 saat sonra ve akşam yatarken..taze olması raf ömrü geçmemsi gerekiyor. Allah şifa ve sağlıklı bebişler verwin bizlere...

benim ultrasonda follikül görünüyor ama fsh 30 çıktı.canım hayıtla benimki de 8 e düşmüştü ama sanırım ostrojeni yükseltip fsh baskılanıyor yalancı bir düşüş yani.benim doktorlara göre yumurtlamam var aşılama oldum negatif.follikül olmasına rağmen fsh yüksek olunca tüpe başlayamadık doktor 15 in altına inince yapabiliriz ancak diyor.fsh 15 altı e2 değeride 80 den düşük olmalıymışşş.aslan pençesi ve soğan kürünü yapıyorum .doktor prognova kullan dedi ve bol incir ye dedi.

canım sakın üzme kendini stresle daha da yükselir fsh.bak bundan sonra moralimizi yüksek tutalım beraber yenelim olur mu .inşallah biz de hamile kalacağız inan bana...

benım 16.84 cıktı ama doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıksaydı çocuk olazdı dedı sızce fıkrınız

kızlar benmde lh yuksek cıktı fsh yumurtalık rezervıyle ılgılı lh da çatlamasıyla ılgılı bende aslan pençesı yapıyorm belkı ıse yarar dıye baska bıldınız bıse varmı yumurta çatlatması ıcın yumurtlama ıcın kuru ıncır çatlaması ıcın havuc dıyolar pko yum ben

benım 16.84 cıktı ama doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıksaydı çocuk olazdı dedı sızce fıkrınız

canım prolaktin süt hormonu.yüksek olunca evet gebeliğe engel.ama fsh en önemlisi 15 üzeri olunca tüpe başlayamadık yumurtlama olduğu halde.senin ki çok yüksek değil.ama normal aralık0-10 arası diye biliyorum

canım saraçoğlu konuşmasında pcolular incir kürü yapmasın soğan yapsınlar dedi.ama benim pcolu bi arkadaşım incir kürü ile hamile kaldı dene istersen

teşekkür ederım cvb yazdığın ıcın...doktor bekle olur dedı...esımın sperm hızı dusuk cıktı....bakalım 1.5 yıllık evlıyım çakşır otu ıyımıs kadınlarda yumurtlamasına erkekte sayı hız vs ıyı gelıyormus onuda denıcem.....

inşallah hamile kalırsın canım.seninki yine tedavisi var bizim o da yok fsh yüksek olunca tıp çaresiz kalıyor.allah yardımcımız olsun
canm testere dişliyi yapın bence allahdan umıt kesılmez rabbm verecek olduktan sonra bende kalıp kalıp dusuruyorm benmkınıde doktorlar bılmıyoo

canm testere dişliyi yapın bence allahdan umıt kesılmez rabbm verecek olduktan sonra bende kalıp kalıp dusuruyorm benmkınıde doktorlar bılmıyoo

canım o zaman muhtemelen progestan eksikliği var sende.tüp bebekten sonra çok hareket etme ve bol bol dinlen tutar allahın izniyle

canım o zaman muhtemelen progestan eksikliği var sende.tüp bebekten sonra çok hareket etme ve bol bol dinlen tutar allahın izniyle
canm full yattm yıne dustu yaaa sorma hıc valla tek wc ye kalktım benm hamılelklerımde hep kanamm oluyor malesef pıhtılaşma var ıgne vuruluyorm ama kanama olunca kesıyolar ve dusuyo bebeklerım

canm full yattm yıne dustu yaaa sorma hıc valla tek wc ye kalktım benm hamılelklerımde hep kanamm oluyor malesef pıhtılaşma var ıgne vuruluyorm ama kanama olunca kesıyolar ve dusuyo bebeklerım

ahh canım hepimizin sorunları ne kadar farklı ama isteğimiz ortak.ben bi hamile kalsam umutlanacağım ama.bazen düşük filan yaptım diyorlar ya o zaman ne kadar şanslılar en azından hamile kalabiliyorlar diyorum.ama hamile kalıpta kaybetmek de çok acı olsa gerek.canım pıhtılaşma için limon ye .saraçoğlu özellikle söylemişti.folik asit iç mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…