fsh yüksek olanlar

amh düşük, fsh yüksek olduğu için mi tutunma olmuyor düşüğe mi sebep oluyor..
fsh kaç ? benim 117
4 ay önce 14 idi. bu ay tekrar baktırmayı düşünüyorum kaç bilmiyorum. 117 çok yüksek değil mi Allah yardımcın olsun ultrasonda yumurta var mı ? tutunma kaliteden diyorlar ama bilmiyorum

4 ay önce 14 idi. bu ay tekrar baktırmayı düşünüyorum kaç bilmiyorum. 117 çok yüksek değil mi Allah yardımcın olsun ultrasonda yumurta var mı ? tutunma kaliteden diyorlar ama bilmiyorum

2 hafta oldu fsh baktıralı yüksek baya dr bile şaşırmıştı
1 senelik evliyim/ yaşım 33
hayit suyuna başladım gün boyu içiyorum azar azar
arı sütü, polen, bal yiyorum..
her sabah organik süt polenli ballı içiyorum.
bende haşimato var tshlarım normale şükür düştü.
dr kendi kendine kalabilirsin diyor işallah rabbimin izni ile kalırım..
amh düşük, fsh yüksek şimdi yumurta takiğlerim var c.tesiler dr gidiyorum

doktor kendiliğinden bile kalabilirsin diyorsa umut verici şeyler var demekki maşallah Rabbim nasip etsin inşallah. bende ersağ marka hayıt kapsülü ve yine karışık bi vitamin kapsulu içiyorum. 2 aydırda doktorun yazdığı teatrio kapsul var onu kullanıyorum. işe yarar mı bilmiyorum. bu ay adet olunca bi hormon testi yaptırmak istiyorum. bakalım işe yaradı mı

teatrio kapsul ne canım hiç duymadım
hayırlısı olsun hakkımızda işallah
ben relgde görmüyorum ki
beynim fazla östrojen üretmiyormuş
her kadın yumurtalık üretir fakat gebe kalabilmek için östrojen salgılanıp yumurtalığa fölikül çıkmalı dedi
geçen c.tesi minik fölikül çıktı bu sefer işllah yarın buyumuştur

İnşallah . Teatrio bi vitamin goggle de bak istersen içeriğini hatırlamıyprım

Bu ay tedaviye başlayacaktım ancak sol yumurtalığımda kist oluşmuş doktor doğum kontrol hapı verdi. başına gelen var mı birdahaki aya düzelir mi ? birde sağda sadece 3 yumurta görüldü. bugün kan verdim fsh 14 lh 18 çıktı lhın fshtan yüksek olması kist olduğu anlamına geliyormuş zaten

merhaba kızlar fsh düşürmek için neler yaptınız ve amh hormonum 0,01 benim yumurta kalitesi ve rezervi arttıran bi tedavi biliyor musunuz acaba ?

merhaba kızlar fsh düşürmek için neler yaptınız ve amh hormonum 0,01 benim yumurta kalitesi ve rezervi arttıran bi tedavi biliyor musunuz acaba ?

uzun bi süre kür yapman lazım kendine. her öneriyi uygularsan ters etki verebilir.

merhabalar hala burda olan arkadaşlar var mı varsa cevap verir misiniz benim de fsh çok yüksekti aşılama yaptılar şimdi tutar mı tutmaz mı bilemiyorum eğer aramızda tutanlar varsa yazabilir mi en azından bana umut olursunuz

Selam yıllar önce bu forumda yazmıştım..Ve yıllar sonra ilk kez girip bakmak istedim sizin gibie FSH değerim yüksekti 30 civarıydı menopoza girebilirsin demişti doktorum tüp bebekte denemiştim ama tutmamisti sonra kendiliğinden hamile kaldım ntup bebekten bir kaç yıl sonra hamile olduğumu öğrendim şoklar içerisindeyim.. Sakın ümidinizi yitirmeyin veren Rabbim her türlü veriyor ama şuna eminim kafaya takmak stres yapmak gebe kalmaya engel

Gözün aydın canım yaş kaç ve kaç haftalık

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına...amh sorununda varmıydı bakilmismiydi hatirliyomusun

Benim çocuklar büyüdü biri 7 diğeri 5 yaşında ikiside kendiliginden oldu hamile kaldığımda 30 yaşındaydım..Rabbim buradaki herkese nasip etsin inşallah..Ama stresi hayatınızdan çıkarmaya bakın bu çok önemli

merhaba ben 39 yaşındayım.Geçtiğimiz ekim ayında hamile kaldım ancak 6. haftada kaybettim.Yine Şubat ayında hamile kaldım ve 11 haftalıkken kalbi durdu bebeğin…2 aydır adet göremiyordum.Doktora gittim kist oluşmuş.Kan testi yaptılar,fsh 58 çıktı inanamadım.(adet dönemimde değildim bu sonuçta,şubatta da fsh 6 çıkmıştı.)şimdi erken menopozdan bahsediliyor.1 yılda 2 kez hamile kalan biri menopoza girer mi?(amh’ın geçtiğimiz temmuzda 1.16 şunatta ise 0.35 çıktı.)
Benim aklım çok karıştı arkadaşlar…Ne düşüneceğimi şaşırdım.Fsh adet dönemi dışında yüksek çıkar mı?
sürekli ağlıyorum ,durduramıyorum ağlamamı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…