Ne demek canim ama doktoruna da sor yine mutlaka sen :) Benim isim cook karisik okulumun bitmesine de cook var hazir konusu acilmisken anlatayim.21 yasindayim tip fakultesi 3. siniftayim. Gecen sene adet oncesi lekelenmeden dolayi doktora gittim hic olmamisti daha once ben de pimpirikliyimdir biraz gittim.Fsh yuksek cikti ama adetin 3. gunu degildi doktor da dedi ki sen 3. Gunu olctur bi de dedi.Ben de o ara baya arastirdim fshi tabi cok uzuldum korktum falan.Eylul ayindaydim iste adet oldum 3. Gunu gittim okulda kan verdim fsh 8 cikti oh dedim rahatladim baya konuyu kapattim.Aralik ayina geldik baktim benim lekelenme devam ediyor okulda bir profa gittim hem dedim beni takip eder annemde de erken menopoz oykusu olunca bu konuda hassastik hep biraz ama bu kadari aklimiza gelmezdi tabi.Neyse tekrar doktora gittim fsh 10 cikti tabi ben anladim bunun ne demek oldugunu , okuldaki hocam da hemen amh testi istedi o da 0.5 cikti.Dunya basima yikildi

gunlerce ben agladim , annem agladi. Ne yapabiliriz falan yumurta dondurma dusunduk ama okuldaki hocam dedi yumurta dondurma ile dunyaya gelen saglikli bir bebek yok yumurtalar embriyo gibi degil cok kolay bozuluyor cozulurken dedi.Bu arada erkek arkadasim vardi onla da sureci paylasiyordum tabi sagolsun bana cok destek oldu hakkini odeyemem.Dedi ki gel evlenelim basta dedim yok daha neler daha okul var ailelerimiz ne der vs.Sonradan zaman gectikce bu fikir baya yatti kafama ailelerimize anlattik dusunduk tasindik vs en sonunda bu asamaya geldik ekim ayinda evlendik.Sagolsun ailelerimiz cok destek oldu ama yine de aradaki surec cok zordu belirsizlik yedi bitirdi beni.Simdi 3. Sinif oldum iste daha uzzzuun yillar okulum var erkek arkadasimin okulu var o da tip okuyor bir de bu bebek isi var.Her sey cok zor olacak benim icin keske boyle olmasaydi ama yapacak bir sey yok.Cok dusundum ne yapacagim diye ama dedim ki bu okula bir kez girdim 3 yil 5 yil ama illa ki bir gun bitecek ama bebek sahibi olma sansimi kaybedersem bi daha hayat boyu elime gecmeyecek.2-3 sene uzayacak muhtemelen okulum ama bebek icin deger dedim girdim bu yola.Tabi ailemin ozellikle de erkek arkadasim ve annemin destegi olmasa bu ise girisemezdim o ayri.Bakalim Allah sonumi hayir etsin , hala saskinim gecen sene bu zamanlar nelerle ugrasiyordum simdi nelerle diye ama iste hayat bazen istedigimis gibi gitmiyor.Artik sorgulamayi ve surekli aglamayi biraktim , tedavimi olacam bi yandan okuluma da gidiyorum bebek olacak olursa dondururum veya gittigi yere kadar gotururum bu sene.Iyice uzattim oyle iste ya ne olacak ne bitecek diye dusunmuyorum artik bakalim zaman gosterecek :) bu vesileyle kendi ilginc hikayemi de anlatmis oldum :)