kızalr geldiim misafirim vardı bugün gösterimiz vardı kontrolüm vardı çok yoğun birgündü kusura bakmayın canlar ancak fırsat bulabildim..bugün doktorum sırf benim için koca muaynanesini açtı sağolsun..bu durum kendimi çok değerli hisetmeme neden oldu bilmem daha bir moralim düzeldi sanki..vee diğer canlalnan yumoşta büyümüş diğerine yetişmek üzere yani inş gelişimleri böyle devam ederse iki yumoşla yolla devam canlar yarında son kontrolüm var büyük ihtimale e2 güzel çıkarsa opu tarihi veriri doktorum inş yumoşlarda böyle büyümeye devam ederse dua bekliyorum canlar..Allahım hepimize çifter çifter versin..ezgiciğim özelikle sana bir sorum var sen tedaviye başlamadan önce hamiş kaldığın ay tedavine başladığında 2 günümü ölçtürmüştün fsh ve e2 değerini çünkü e2 biraz yüksekmiş aslındaa e2 yüksken tedavi başlatılmaz ama Allah biliyor bak sana bu yumoş bebiş oldu canım..benim adetin 2 günü fsh 12 e2 57 çıktı doktorum e2 fena sayılmaz istediğimiz değerler bun zaten dedi bakalım canım inş bu yumoşlarda bana sağlıklı bebiş olur..