fsh yüksek olanlar

çok haklısın tatlım, benden istenmedi bilmiyorum o nedenle.evet 100-200 bişi değilde.işte 665 birden göze batıyor. sen okulunda yaptır bence,bi cesaret gidip konuş, kırmaz istek yapar bence, başka bir hastalığa benzemez çünkü bu.o da bilir...
Dogru diyosun canim.Gidip konusayim o zaman istek yapar herhalde.Terslenmeyi de goze alacam artik.Korkum gec cikmasi yonunde duzende 1 ayda cikiyorsa univ hastanesinde 2-3 ayda cikar diye korkuyorum.Neyse gidip konusayim ben yarin en iyisi.

anladım cnm sağolasın.bir sorucam bakalım. ben solgar female multiple kullanıyorm.aynı matık değil dimi bu ilaç. bi de melatonin kullanan varmış uyku için onu kullanan var mı acaba????
Melatonini bana da verdi canim doktorum biyolojik ritmi duzenledigi icin iyi gelirmis.Fiyati 80 lira.Diger dedigini hic bilmiyorum adini duymadim ama netten bak istersen ne olduguna , DHEA veriliyor cunku genelde esdegerini duymadim hic.

selam kızlar topiğinizi gördüm bnde geldim baya sayfa var okuyamadım bana da geçen ay yüksek fsh dediler.11 küsurdu
yaşımda 22 evliyim 2 yıllık.ultrasonda güzel yumurta göründü ve 22 mm de çatladı sizce şansım var mı baya kötü oldum ağladım adetime 2 gün var bekliyorum.biraz bilgi almak istedim siz tecrübelilerden.birde am testi yaptıracağım nerde yaptırayım hiç fikrim yok :/
Tatlim hic stres yapma fsh in iyi ki zaten fsh ta yaniltiyor bazen.onemli olan ultrasonda yumurtalarinin guzel olmasi ve en onemlisi yumurta olmasi.burda bircogumz bir yumurta kiriltisi gormk icin can atiyorz.kesinlikle takma taktikca daha kotu olursun ve kesinlkle umutsz vaka degilsin :)

anladım cnm sağolasın.bir sorucam bakalım. ben solgar female multiple kullanıyorm.aynı matık değil dimi bu ilaç. bi de melatonin kullanan varmış uyku için onu kullanan var mı acaba????
Solgar female icin vitamin yaziyor canim.Dhea hormon.Bence dheayi doktoruna sor ve kullan derim niye bilmiyorum dheaya guveniyorum ben onu kullanip hic yumurtasi yokken bir iki guzel yumutasi gelisen cok kisi var.

doktordan geldim kızlar, kesin olarak tüp bebek tedavisine karar verildi. eşimde de çünkü ileri yada orta hareketlilikte sorun varmış ama vitaminle ve sıgarayı bırakmasıyla düzelirmiş. klasik dhea, melatonin ve Q10 başlıycam.reglimdede fsh ve e2 ölçümüne ayrıca başka birtakım testler istedi onları yaptırmaya gidicem. fazla vaktim yokmuş, ilki tutmazsa hemen 2-3 ay sonra 2. yi deneyeceğiz Allah kısmet ederse,çünkü 35-36 yaşa kalırsa hiç olmama ihtimali yüksekmiş. neyse işte fiziken ve madden Rabbimde izin verdiği sürece dr da vesile tabiki denerim, dr.da sürecin zorluğundan söz etti zaten.dik durmaya çalışıyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
doktordan geldim kızlar, kesin olarak tüp bebek tedavisine karar verildi. eşimde de çünkü ileri yada orta hareketlilikte sorun varmış ama vitaminle ve sıgarayı bırakmasıyla düzelirmiş. klasik dhea, melatonin ve Q10 başlıycam.reglimdede fsh ve e2 ölçümüne ayrıca başka birtakım testler istedi onları yaptırmaya gidicem. fazla vaktim yokmuş, ilki tutmazsa hemen 2-3 ay sonra 2. yi deneyeceğiz Allah kısmet ederse,çünkü 35-36 yaşa kalırsa hiç olmama ihtimali yüksekmiş. neyse işte fiziken ve madden Rabbimde izin verdiği sürece dr da vesile tabiki denerim, dr.da sürecin zorluğundan söz etti zaten.dik durmaya çalışıyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
Tatlim evet dik duracan ve bol dua edecen.biliyor musun tup bebek yaptrabilmen bile cok guzel bir gelisme.ben henuz o asamaya bile gelemedim mesela.bircok kisi gibi...inciri bol tuket gulnevanin yaptgi gibi yagda bekleterek yap hatta.zorlu bir surec olsada asla imkansz degil.umudunu yitrmedenn azimle sabirla mucadeleni vereceksn.ALLAH bu yolda sana yardimci olsun...

ya kızlar bana doktorum dhea ve melatonin hiç demedi.ben kendim alıp kullansam mı acaba? qenzime ne zaman başlanıyo adetin herhangi bigünü mü?
Tatlim dhea yi her doktor vermiyor.mesela ben burdaki en iyi iki doktora gittm biri gereksz dedi biri ise yarar dedi.Ankara daki tup bebek doktorum da kesinlkle kullan dedi.bu yaz iki ay ictim ama bana faydasi olmadi.ama her zamn dedigim gibi her bunye farklidr ben de ise yaramayan sende yarar, sana yaramayan bana yarar.bence kullan ama beklentiye girme bir ilacta olsa insan beklentisini yuksek tuttu mu ise yaramayinca hayal kirikligina ugrayabilir umutszlga dusebilir.sonucta bu ilaclar bu tedaviler birer vesile.hangisi sebep olur bilinmez.ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasin dermanimizi tez vakitte versin..

Solgar female icin vitamin yaziyor canim.Dhea hormon.Bence dheayi doktoruna sor ve kullan derim niye bilmiyorum dheaya guveniyorum ben onu kullanip hic yumurtasi yokken bir iki guzel yumutasi gelisen cok kisi var.
başka bir sayfada dhea nın kalp krizin yol açtığını belrten yazılar okudum.ondan çekindim biraz yani.doktora kalsa hiç vitamin falan fayda etmiyor anlamı yok bizim için falan diyo.her doktorun bakışı farklı...

Tatlim dhea yi her doktor vermiyor.mesela ben burdaki en iyi iki doktora gittm biri gereksz dedi biri ise yarar dedi.Ankara daki tup bebek doktorum da kesinlkle kullan dedi.bu yaz iki ay ictim ama bana faydasi olmadi.ama her zamn dedigim gibi her bunye farklidr ben de ise yaramayan sende yarar, sana yaramayan bana yarar.bence kullan ama beklentiye girme bir ilacta olsa insan beklentisini yuksek tuttu mu ise yaramayinca hayal kirikligina ugrayabilir umutszlga dusebilir.sonucta bu ilaclar bu tedaviler birer vesile.hangisi sebep olur bilinmez.ALLAH emeklerimizi bosa cikarmasin dermanimizi tez vakitte versin..
yumurta görülmedim bu ilaçla canım ya.ıllanma falan da yapıyomus galiba. insan ne yiyeceğini ne yapcağını şaşırıyor vallaa....

Melatonini bana da verdi canim doktorum biyolojik ritmi duzenledigi icin iyi gelirmis.Fiyati 80 lira.Diger dedigini hic bilmiyorum adini duymadim ama netten bak istersen ne olduguna , DHEA veriliyor cunku genelde esdegerini duymadim hic.
aslında uyku sorunu var bende de.. bzen çok rahat uyuyorum bazen de sıkıntılar basıyo... sabahları özellikle çok uykum oluyo.. gece uyurken de ara ara uyanıyorum.hormonlarla alakalı sanırım.bende bitkiçayları içiyorum rahatlatıyor biraz..

aslında uyku sorunu var bende de.. bzen çok rahat uyuyorum bazen de sıkıntılar basıyo... sabahları özellikle çok uykum oluyo.. gece uyurken de ara ara uyanıyorum.hormonlarla alakalı sanırım.bende bitkiçayları içiyorum rahatlatıyor biraz..
Dinlenerek kalkmiyorsun cunku.Ben de hep sıkintili uyuyorum hastaligi ogrendim ogreneli.Oncesinde gamsiz gamsiz oglene kadar uyurdum artik oyle degil sabah 6da 7de uyandigim oluyor.O tamamen bizim ic sıkintimizla alakali bence canim icten ice mutsuz ve huzursuzuz cunku.Bu hastalik yipratiyor hepimizi.Oyle cok ozledim ki kafamda hicbir dusunce olmadan uyudugum gunleri.Uyku kalitem cook azaldi ben de hep yorgun kalkiyorum sabahlari.

yumurta görülmedim bu ilaçla canım ya.ıllanma falan da yapıyomus galiba. insan ne yiyeceğini ne yapcağını şaşırıyor vallaa....
Canim bence kullan 3 ay.Belki iyi gelir.Herkese yarar diye bir sey yok ama yaradigina yariyor.Yan etkiler herkeste olmuyormus olsa bile ilaci birakinca geciyormus.Vucudumuzda östrojen azalmasi zaten kalp krizi riskini basli basina artiran bir seyken DHEA dan o kadar korkma bence ama sor doktoruna yine de.

Yok tatlim ben de killanma filan olmadi yan etki olarak bir tek kilo aldim.gerci benim yapim cok musait kilo almaya, belki sen almazsin.yok ben de yumurta gorulmedi.tedaviye baslamadan once de yoktu ama fsh dusuktu.16 olmustu ilk defa hatta.tedaviye basladk dhea, vitamin, folik asit, coraspin ve adet duzenleyici ictim iki ay.sonuc olarak fsh im daha yukseldi 55 oldu ; ( ki doktorum cok isinin ehli.tedavi sekline bisey demiyorm demek istedgm her kullandgmz ilac bize olumlu etki etmeyebiliyor.her tedavi yaramayabilir.dedigim gibi bunlar vesile ne zaman ise yaracagi, cevap verip vermeyecegi bilinmez...

Kizlar bu ilaclarin sizde cok afedersiniz ama kabizlik gibi bir yan etkisi oldu mu? Ya da zor diskilama? Ben icmeye basladim baslayali bu sorun var 2-3 gundur.Ne yapsam ki kuru kayisi mi alsam kabizlik gecirici ilac mi icsem? Gunluk 6 hap aliyorum bunye de kotu etkileniyor sanki.

Canlar yazilarinizi okuyorum.ne gucluyuz biz diyorrum
Cunku erken menopoz denilen sey hayatimizda bomba etkisi yaratiyor.gebelikten sonra yine ilaclara donus yapacagim ben de.bu isin psikolojik boyutu da var .yasadigimiz sey cok zor kizlar cogumuz 20 li yaslardayiz ve menopoz kelimesi ile tanisiyoruz.birbirimizden guc alarak ayakta durmaliyiz kizlar desteklerimizi eksik etmeyelim birbirimizden

Kizlar bu ilaclarin sizde cok afedersiniz ama kabizlik gibi bir yan etkisi oldu mu? Ya da zor diskilama? Ben icmeye basladim baslayali bu sorun var 2-3 gundur.Ne yapsam ki kuru kayisi mi alsam kabizlik gecirici ilac mi icsem? Gunluk 6 hap aliyorum bunye de kotu etkileniyor sanki.
Canim bol su ic kayisi kompostosu yap dayanamazsan bekanus diye bitkisel ilac var kabizlik icin tamamen bitkisel onu ic hemen gecer

Canim cok tedirgin goruyorum seni biraz rahatla uykun muhtemel stresten oluyor once bi kafami bosalt canim muzik dinle dua et.guzel dusun biraz.dr un ne diyorsa ona teslim et kendini.

Sagolun kizlar yarin doktora ulasabilirsem dhea sorcam.bakalim ne dicek.benim de yapi kilo almaya musait.hipotiroidim var.o yuzden cekiniyorm her ilactan.suan omega3 fol asit qenzim cylolrognova vitamin hapi aliyorm.arti caylar...siz neler kullaniyosunuz

Herkese iyi gelecer kızlar. .sahur yaptım bir yazayım dedim..ALLAHIM BU MÜBAREK GÜNLERIN HURMETINE BU GECE SAATLERINI BEBEKLERIMIZ IN SESIYLE UYANMAYI EMZIRMEYI NASIP ETSİN INŞALLAH☺HAYALI BILE GÜZEL KIM BILIR VARLIGI KOKUSU NASIL GÜZEL OLUR GÜL YUZLULERIMIZIN. ..HEPINIZE IYI UYkular CANLAR..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız. ..

Tatlim hic stres yapma fsh in iyi ki zaten fsh ta yaniltiyor bazen.onemli olan ultrasonda yumurtalarinin guzel olmasi ve en onemlisi yumurta olmasi.burda bircogumz bir yumurta kiriltisi gormk icin can atiyorz.kesinlikle takma taktikca daha kotu olursun ve kesinlkle umutsz vaka degilsin :)
saol tatlım erken menepozu da geçtim bir bebeğe bile razıyım :)

Back
X