fsh yüksek olanlar

ezgii tatlım bence cylo kullanmışsın ya hani belki o e2 yükseltmiştir diye düşündüm östorjen içeriyo dedin ya.ya bi de doktorlar mesela e2 yüksekken fsh düşer baskılanır falan diyo senin durum öyle gibi olmuş ve öyle de olsa yumurtan gelişmiş.ben anlamadım artık ne yapacağımızı ya.tedaviye de başlayamıyorum hormanlar yüzünden. fsh düşse e2 istenilen seviyede olmalı diyor bu e2 kaç olmalı kızlarrr ? memorialle görüşmüştüm acaba başka hastane mi tercih etsem.....

gulneva77 gulneva77 maşşallah diyorum sürece,Rabbim yardım etsinde yumoşların istenilen büyüklüpe hormonların istenilen değerlere gelsin inşallahhh...dualarımdasın,hayırlı haberlerini bekliyorum.

kızalr geldiim misafirim vardı bugün gösterimiz vardı kontrolüm vardı çok yoğun birgündü kusura bakmayın canlar ancak fırsat bulabildim..bugün doktorum sırf benim için koca muaynanesini açtı sağolsun..bu durum kendimi çok değerli hisetmeme neden oldu bilmem daha bir moralim düzeldi sanki..vee diğer canlalnan yumoşta büyümüş diğerine yetişmek üzere yani inş gelişimleri böyle devam ederse iki yumoşla yolla devam canlar yarında son kontrolüm var büyük ihtimale e2 güzel çıkarsa opu tarihi veriri doktorum inş yumoşlarda böyle büyümeye devam ederse dua bekliyorum canlar..Allahım hepimize çifter çifter versin..ezgiciğim özelikle sana bir sorum var sen tedaviye başlamadan önce hamiş kaldığın ay tedavine başladığında 2 günümü ölçtürmüştün fsh ve e2 değerini çünkü e2 biraz yüksekmiş aslındaa e2 yüksken tedavi başlatılmaz ama Allah biliyor bak sana bu yumoş bebiş oldu canım..benim adetin 2 günü fsh 12 e2 57 çıktı doktorum e2 fena sayılmaz istediğimiz değerler bun zaten dedi bakalım canım inş bu yumoşlarda bana sağlıklı bebiş olur..
tatlım bana moral oluyosun.inşallah böyle güzel gider.dilek duasını bana özelden yazabilir misin ??? biliyosun değerler benziyo bizim senin adetin gelmemesi cylodan sonra değerin düşmesi falan bakalım inşallah bende tedaviye başlarım.yumurta var ama değer yüksek diye tedaviye başlatmadılar... buarada cyloya başladım hormonlar düzelsin dedi doktor.dhea kullanıyomuydun ?onu bana vermedi şu hani arısütü kllanıyodun fayda ettimi sence??

doktordan geldim kızlar, kesin olarak tüp bebek tedavisine karar verildi. eşimde de çünkü ileri yada orta hareketlilikte sorun varmış ama vitaminle ve sıgarayı bırakmasıyla düzelirmiş. klasik dhea, melatonin ve Q10 başlıycam.reglimdede fsh ve e2 ölçümüne ayrıca başka birtakım testler istedi onları yaptırmaya gidicem. fazla vaktim yokmuş, ilki tutmazsa hemen 2-3 ay sonra 2. yi deneyeceğiz Allah kısmet ederse,çünkü 35-36 yaşa kalırsa hiç olmama ihtimali yüksekmiş. neyse işte fiziken ve madden Rabbimde izin verdiği sürece dr da vesile tabiki denerim, dr.da sürecin zorluğundan söz etti zaten.dik durmaya çalışıyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum :(

doktordan geldim kızlar, kesin olarak tüp bebek tedavisine karar verildi. eşimde de çünkü ileri yada orta hareketlilikte sorun varmış ama vitaminle ve sıgarayı bırakmasıyla düzelirmiş. klasik dhea, melatonin ve Q10 başlıycam.reglimdede fsh ve e2 ölçümüne ayrıca başka birtakım testler istedi onları yaptırmaya gidicem. fazla vaktim yokmuş, ilki tutmazsa hemen 2-3 ay sonra 2. yi deneyeceğiz Allah kısmet ederse,çünkü 35-36 yaşa kalırsa hiç olmama ihtimali yüksekmiş. neyse işte fiziken ve madden Rabbimde izin verdiği sürece dr da vesile tabiki denerim, dr.da sürecin zorluğundan söz etti zaten.dik durmaya çalışıyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
Hosgeldin canim.Hiic korkma bence sen aramizda en iyi durumda olansin insallah cok gecmeden kavusacaksin bebegine.Ayni seylere baslamisiz gerci bana q10 degil de folik asitle omega 3 verdi doktorum.q10 ne ise yariyor tam olarak? Hayirli ugurlu olsun tedavin canim ayni donemlerde baslayacagiz seninle.Ultrason goruntune bakti mi dr ne dedi?

Hosgeldin canim.Hiic korkma bence sen aramizda en iyi durumda olansin insallah cok gecmeden kavusacaksin bebegine.Ayni seylere baslamisiz gerci bana q10 degil de folik asitle omega 3 verdi doktorum.q10 ne ise yariyor tam olarak? Hayirli ugurlu olsun tedavin canim ayni donemlerde baslayacagiz seninle.Ultrason goruntune bakti mi dr ne dedi?
aminnn inşallah, q10 de besin takviyesi bir nevi vitamin yani.valla şöyleki 35-36 ya kalsam hiç olmazmış dr. aynen bunu söyledi.inşallah bu topikte bebişsiz kimse kalmaz. regli olunca gidicem işte fsh ve e2 dışında birsürü test var yaptırılacak. birde işte yumurta takibi.usg de 16 mm lik yumlar varmış,sende ancak 3- 4 yumurta olur dedi.durum bu işte. Rabbim kolaylık versin bu süreçte hepimize.

aminnn inşallah, q10 de besin takviyesi bir nevi vitamin yani.valla şöyleki 35-36 ya kalsam hiç olmazmış dr. aynen bunu söyledi.inşallah bu topikte bebişsiz kimse kalmaz. regli olunca gidicem işte fsh ve e2 dışında birsürü test var yaptırılacak. birde işte yumurta takibi.usg de 16 mm lik yumlar varmış,sende ancak 3- 4 yumurta olur dedi.durum bu işte. Rabbim kolaylık versin bu süreçte hepimize.
Canim benim doktorum 0.05 amh-38 yasinda hastam hamile kaldi dedi.Sen kendini hic strese sokma 35-36 da olsan olur yumurta olduktan sonra.Yastan dolayi kendini strese sokma stres en onemli dusman.3-4 yumurta yeter canim olacak olduktan sonra bizim ihtiyacimiz tek bir yumurta zaten bak ezgiye tek yumurtayla geldi bebegi bazisinin 15-20 yumurtasi oluyor opuda ama yine olmuyor tutunmuyor bebek icini ferah tut canim.

E2 ve fsh disinda ne testler istedi canim gerekli seyler mi? Tsh falan mi yoksa daha ayrinti testler mi?

ya kızlar bana doktorum dhea ve melatonin hiç demedi.ben kendim alıp kullansam mı acaba? qenzime ne zaman başlanıyo adetin herhangi bigünü mü?

doktordan geldim kızlar, kesin olarak tüp bebek tedavisine karar verildi. eşimde de çünkü ileri yada orta hareketlilikte sorun varmış ama vitaminle ve sıgarayı bırakmasıyla düzelirmiş. klasik dhea, melatonin ve Q10 başlıycam.reglimdede fsh ve e2 ölçümüne ayrıca başka birtakım testler istedi onları yaptırmaya gidicem. fazla vaktim yokmuş, ilki tutmazsa hemen 2-3 ay sonra 2. yi deneyeceğiz Allah kısmet ederse,çünkü 35-36 yaşa kalırsa hiç olmama ihtimali yüksekmiş. neyse işte fiziken ve madden Rabbimde izin verdiği sürece dr da vesile tabiki denerim, dr.da sürecin zorluğundan söz etti zaten.dik durmaya çalışıyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
cnm senin hormon değerler nasıldı ? bugün adetin kaçıncı günü yumurta iyi bence.Allah hepimzin yardımcısı olsun

cnm senin hormon değerler nasıldı ? bugün adetin kaçıncı günü yumurta iyi bence.Allah hepimzin yardımcısı olsun
ben en son fsh 15,09 du amh 0,72. adetin 12. günü bugün regli değilim, regli olunca gidicem inşallah 19-20 kasım gibi. işte testler var onları yaptırıcam bir de rapor için evrak istediler onları götürücem.

aktive protein c rezistansı
lupus antikoagülan
antitrombin 3

bunlarıda yaptırıcam...

Anladim canim muhtemelen bu hastalik otoimmun oldugu icin istedi doktorun.Lupusu ben de yaptirmistim negatif cikti senin de yuzde90 negatif cikar lupus olsa baska belirtilerin de olurdu cunku.Anti trombin 3 pihtilasma testi dedikleri mi acaba? Ya benim de frajil x semdrom testi istedi doktorum 665 liraymis duzen laboratuvarinda 1 ayda cikiyormus.Okulda yaptirsam ne zamana cikar kimbilir 2-3 ay surer kesin bi de nasil yaptiracam doktora ben baska doktora gittim bu testi istedi siz istekte bulunun mu diyecem ayip olmaz mi ya :KK43: off cok karisik kafam ama hemen yaptirmam lazim zaman da geciyor.

ya kızlar bana doktorum dhea ve melatonin hiç demedi.ben kendim alıp kullansam mı acaba? qenzime ne zaman başlanıyo adetin herhangi bigünü mü?
Dhea konusunda doktorlarda fikir ayriliklari var hepsi vermiyoe ama bence ise yarar tek ilac o ama herkeste de yaramiyor anladigim kadariyla.Doktoruna bir sor istersen canim.

Anladim canim muhtemelen bu hastalik otoimmun oldugu icin istedi doktorun.Lupusu ben de yaptirmistim negatif cikti senin de yuzde90 negatif cikar lupus olsa baska belirtilerin de olurdu cunku.Anti trombin 3 pihtilasma testi dedikleri mi acaba? Ya benim de frajil x semdrom testi istedi doktorum 665 liraymis duzen laboratuvarinda 1 ayda cikiyormus.Okulda yaptirsam ne zamana cikar kimbilir 2-3 ay surer kesin bi de nasil yaptiracam doktora ben baska doktora gittim bu testi istedi siz istekte bulunun mu diyecem ayip olmaz mi ya :KK43: off cok karisik kafam ama hemen yaptirmam lazim zaman da geciyor.
yaaaa valla yüzünü kızartıp git ve yaptır 665 TL bayağı bi çokmuş, hocanında kötü düşüneceğini sanmıyorum çünkü, okulda yaptır, vakit geçmesin zaten sonucu bekleyeceksin çünkü..

Dhea konusunda doktorlarda fikir ayriliklari var hepsi vermiyoe ama bence ise yarar tek ilac o ama herkeste de yaramiyor anladigim kadariyla.Doktoruna bir sor istersen canim.
dhea konusunda dr.um erkeklik hormonu var bunda yumurtayı bununla kuvvetlendiriyoruz ama evet herkeste işe yaramıyormuş içip görücez artık.

yaaaa valla yüzünü kızartıp git ve yaptır 665 TL bayağı bi çokmuş, hocanında kötü düşüneceğini sanmıyorum çünkü, okulda yaptır, vakit geçmesin zaten sonucu bekleyeceksin çünkü..
Hic sorma baya cok :( yaptirmayayim desem onemli de bir test bende bu genetik bozukluk cikarsa embriyolarda genetik tarama falan yapacaklar herhalde erkek bebeklerde bu gen olursa zeka geriligi oluyormus.Of ben de hic beceremem boyle isleri ya bakalim yarin giderim hocanin yanina olmazsa ama yarina randevu da alamam sanirim hemen.Off off 100-200 lira olsa hic dusunmeyecem yaptiracam da 665 lira da cok ya.

Hic sorma baya cok :KK43: yaptirmayayim desem onemli de bir test bende bu genetik bozukluk cikarsa embriyolarda genetik tarama falan yapacaklar herhalde erkek bebeklerde bu gen olursa zeka geriligi oluyormus.Of ben de hic beceremem boyle isleri ya bakalim yarin giderim hocanin yanina olmazsa ama yarina randevu da alamam sanirim hemen.Off off 100-200 lira olsa hic dusunmeyecem yaptiracam da 665 lira da cok ya.
çok haklısın tatlım, benden istenmedi bilmiyorum o nedenle.evet 100-200 bişi değilde.işte 665 birden göze batıyor. sen okulunda yaptır bence,bi cesaret gidip konuş, kırmaz istek yapar bence, başka bir hastalığa benzemez çünkü bu.o da bilir...

anladım cnm sağolasın.bir sorucam bakalım. ben solgar female multiple kullanıyorm.aynı matık değil dimi bu ilaç. bi de melatonin kullanan varmış uyku için onu kullanan var mı acaba????

Çok şükür canimmmm çok sevindim senin için. ..bak ne güzel maşallah yumurta varmış bu çok iyi birsey inanki bizlerin kaç az hiç yumurtası olmuyor yasimizda 26...o yüzden ıcını ferah tut hepimiz aynı anda hamile kalacağız inşallah tatlimmmm mm. .

Back
X