- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
herkes yaşadığını bilir görür ve anlar, Allah kimseyi zorda koymasın,dert verip derman aratmasın,tevekkül ve sabırdan başka ne gelir elden,sakin ol tatlım ben çok iyi anlıyorum,canım oluruna bırakmak güzel ama benimde 3 sene oldu hala bekliyorum doktorum heran menopoza girebilirsin ddiyor annem39 yaşında girmiş ..bende yaş 35 fsh tavan amh 0.16 adetlerim son bir seneden beri çok düzensiz söktürücü kullanmadan adet olamıyorum 3 tüp bebebk yaptırdım hepsi kalitesiz dölendi transfer oldu tutmadı..tekrar 4 tüp bebek denemesi yaptım bu sefer yumoşum hiç dölenmedi..ve tüp bebekte 35 yaş üstünde olunca tutma olasılığı azalıyormuş..bu durmda nasıl sakin bekliycem..
aynen canm oluruna bırakmak pes etmek bencede..çeken bilir duayla ve inançla ayakta durmaya çalışıyoruz..Allahım daha beterinden krusun amansız bir hastalığa yakansaydım nolurdu diye düşünüyorum bazen Allahım esirgesin herşeye ramen hayat güzellllllllll..herkes yaşadığını bilir görür ve anlar, Allah kimseyi zorda koymasın,dert verip derman aratmasın,tevekkül ve sabırdan başka ne gelir elden,sakin ol tatlım ben çok iyi anlıyorum,skmg de sadece bu yollardan daha fazla zarar vermemizi istemiyor vücudumuza,onuda anlıyorum, ama yolun başındaki bizler empati yapabilsek keşke,daha iyi olur, umut kapısı insan herşeyi denemek istiyor ya olursa ya tutarsa vesile olursa diye,oluruna bırakmak olmaz pes etmek olur bu,Allah var umut var inaşşalhh gelecek bebeğiniz hayırlısıyla
Iyi de hamile kalmak icin yaptirin denilmiyor ki.kisirlik dahil 70 hastalik icin yapiliyo.ozellikle tip da caresi olmayan migren icin cok etkili.seninkinde yok ama sulalemizde yaptiranlar var benim bSünnetlerin çoğu şaibeli.. Hamile kalmak için şart olsaydı Kuran'da olurdu emin ol :)
Yıllardır tüm sülalemiz bunları yapmadan doğuruyor. Demek ki çok da mühim birşey değil.
işte bana bunlarla gelinnn :) ben bazen sizi okuyup cesaretleniyorum, yürekleniyorum tabiki güzel yaşam eşinizle sırt sırta verin çekirdek ailenizde mutluluk :) Rabbim dermansız hastalık vermesin o da çok çok zoraynen canm oluruna bırakmak pes etmek bencede..çeken bilir duayla ve inançla ayakta durmaya çalışıyoruz..Allahım daha beterinden krusun amansız bir hastalığa yakansaydım nolurdu diye düşünüyorum bazen Allahım esirgesin herşeye ramen hayat güzellllllllll..
Sünnetlerin çoğu şaibeli.. Hamile kalmak için şart olsaydı Kuran'da olurdu emin ol :)
Yıllardır tüm sülalemiz bunları yapmadan doğuruyor. Demek ki çok da mühim birşey değil.
Allah allah... Vallahi merak ettim. Yollayabilirsen ben de öğrenmiş olurum.
Yine de yapılması mantıklı gelmiyor ama piskolojik etkisi bu kadar iyi geliyorsa inanana...
başbaIyi de hamile kalmak icin yaptirin denilmiyor ki.kisirlik dahil 70 hastalik icin yapiliyo.ozellikle tip da caresi olmayan migren icin cok etkili.seninkinde yok ama sulalemizde yaptiranlar var benim b
Benim teyzem kac yillik migreninden kurtuldu.detoks diyince insanlara aaa ne sosyetik geliyo demi.fakat ortadogudan cikinca geri kafali oluyoruz .biz tibba karsi degiliz eger oyle olsaydim aman yasim 27 tup mu olacagim bu yasta demezdim
Fakat rabbim vermesin saglik isin icine girince herkesin etegi tutusuyor tip caresiz kaliyor.hacamatta efendimize buyruldugu icin insanlarca tercih ediliyor.neyse bu konuyu kapatiyorum .ayrica yurt disinda cok klinik var netten bakarsan gorursun.hatta gecen yillarda basbakan tarafindan uluslararasi kupa terapisi sempozyumu yapildi ordada tescil edildi tip adamlari tarafindan
Bu yolladığına baktım. Hiçbir ilmi ya da tıbbi tarafı yok. Arıma varis durumlarında kılcal damarları yaktıkları için belki bu da küçük çapta yarıyor olabilir. Ayrıca bunu da gördüm. Saçma... Dini propaganda yapılıyor. Bir de size de öğretiriz, kurs veririz diyor. Tıpta bir dalı yok bunun. Dini duygularla yapan var daha çok... Ben de kapatıyorum bu konuyu merak etme :)
kızlarr merhbalar nasılsınız..maşALALHH NE GÜzel hatunlr varmış yahuu...tü tü maşALALHH..
valla canım bulduğumu gönderdim. ingilizcem yok öyle sen daha iyi anlarsın. ama kuzenime gerçekten iyi gelmişti. ben yaptırmaya cesaret edemiyorum zaten. haa bu arada akapunktur u da tavsiye ediyolarbaşba
Bu yolladığına baktım. Hiçbir ilmi ya da tıbbi tarafı yok. Arıma varis durumlarında kılcal damarları yaktıkları için belki bu da küçük çapta yarıyor olabilir. Ayrıca bunu da gördüm. Saçma... Dini propaganda yapılıyor. Bir de size de öğretiriz, kurs veririz diyor. Tıpta bir dalı yok bunun. Dini duygularla yapan var daha çok... Ben de kapatıyorum bu konuyu merak etme :)
What to expect from a Ruqyah appointment
In terms of Ruqyah what most people seem to think is that it means someone will come and make a visit and do some Quran reciting which will cure everything and that will be the end of the matter; unfortunately this is not the case.
At Hijama Clinic we will open a case for you; gather all the relevant facts and start advising you on actions to take, in order to help us identify certain matters and also strengthen the Ruqyah when necessary.
akapunktur iyi gelebilir bak. Rahatlatıcı etkisi var. Bence onu yaptır rahatlıkla :)valla canım bulduğumu gönderdim. ingilizcem yok öyle sen daha iyi anlarsın. ama kuzenime gerçekten iyi gelmişti. ben yaptırmaya cesaret edemiyorum zaten. haa bu arada akapunktur u da tavsiye ediyolar
akapunktur iyi gelebilir bak. Rahatlatıcı etkisi var. Bence onu yaptır rahatlıkla :)
Akapunktur piskolojik problemi olanlarda çok etkili. Terapi bir rahatlık ve huzurluk veriyordur vücuda. O da her türlü değişkenden etkilenen hormonlarımızın ani çıkış ve inişlerini engelliyordur diye düşünüyorum.onu düşünüyorum zaten. bi blogta okumuştum. düşük amh yüksek fsh diye başlamış blogger
Akapunktur piskolojik problemi olanlarda çok etkili. Terapi bir rahatlık ve huzurluk veriyordur vücuda. O da her türlü değişkenden etkilenen hormonlarımızın ani çıkış ve inişlerini engelliyordur diye düşünüyorum.
tahlilerin çıktımı canım..Benim annem de yaptirdi hacamat 3 sene once.Bas agrilari icin yaptirdi ve hic sorun yasamadi sonrasinda cok rahat etti.Bence de etkili yani var ben inaniyorum ona.
16.30 gibi cikarmis canim.Korkuyla bekliyorumtahlilerin çıktımı canım..
bu ne tahlili canım16.30 gibi cikarmis canim.Korkuyla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?