fsh yüksek olanlar

Tatlım benm ben hiçbirinizi unutmadım valla hepinizi çok özledim yazmak istedim senin drumlar ne iyi haber bekliyorum senden en kısa zamandaaa
 
Tatlım benm ben hiçbirinizi unutmadım valla hepinizi çok özledim yazmak istedim senin drumlar ne iyi haber bekliyorum senden en kısa zamandaaa
Kız bizde unutmadık çok iyi yaptin canım. .ben bi aşılama oldum negatif. .ist. bi dr a gittim Bendw rahmin de şekil bozukluğu var histereskopi olman lazım dedi. Onu olacam da uygun zaman bekliyorum. .inş. Hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazacaz canım.
 
İnşalahhhhh ben de yaptırmıştım histereskopi inşallahh her şey yolunda olur canm benmmm kızlara çookk selam söyle beni de unutmayım ezgim kızının adını ne koydu ? Elanın ikinci oldu mu ?
 
İnşalahhhhh ben de yaptırmıştım histereskopi inşallahh her şey yolunda olur canm benmmm kızlara çookk selam söyle beni de unutmayım ezgim kızının adını ne koydu ? Elanın ikinci oldu mu ?
Inşallah canım ins. zehra Gülce koydu ismini. .e lan dan haberim yok o yazmadı ..Aslm söylerim canım ..Unutmayız canım mm
 

Inşallah olur benim ve tum isteyen kardeşlerin ..
 
Sevgili Kaderdaşlarım!
Türkiye de başlattığımız ve 4.sünü düzenleyeceğimiz AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞUNUN Seminerine tüm kaderdaşlarım ve ilgili uzmanlar davetlimizdir.
Programımız 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Saat: 13:00 da Üsküdar Bulgurlu Semt Konağında gerçekleştirilecektir.
Yemekli bu organizasyonumuzun Salon ve yemek ücretleri sponsorumuz olan Göztepe Medicalpark Hastanesi Tüpbebek Merkezi tarafından karşılanmaktadır.
Bizlere düşen ise her biri kendi alanında uzman ve başarılı ekipten hastalığımızla ilgili geniş bilgi sahibi olmak ve güncel gelişmelerin değerlendirileceği bu kapsamlı seminere katılmaktır.
KONUŞMACILAR VE PROGRAM AKIŞI:
Anka DF (Doğan): AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU Kurucu ve Yöneticisi: Açılış Konuşması, Davetlileri tanıtma ve program akışı.
Yard. Doç. Dr. Aynur Erşahin - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Sorumlusu (Tüp Bebek Uzmanı) - Tüp bebek tedavisinde zor hastaya yaklaşım (Azospermi ve Erken yumurta yetmezliği)
Opr. Dr. Nur Dokuzeylül - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Düşük yumurta rezervli kadın hastalarda tedavi
Opr. Dr. Betül Görgen - Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Uzmanı - Embriyo ve Yumurta dondurulması
MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog): Detaylı sperm analizinin Azospermik vakalarda Önemi ve vaka örneklemeleri.
MSc. Bio. Ferhat Cengiz - (Göztepe Medikal Park Tüp Bebek Merkezi Embriyoloji-Androloji Laboratuvar Sorumlusu - Embriyolog) - Kaliteli sperme ulaşmada son yaklaşımlar
Celalettin Peru -(Uzman Doktor) Azospermik vakada doğru ilaç ve yardımcı tedavinin ilkeleri. Başarı hikayeleri video vtr ve sunum.
Nurahmet ÖZHAN ( Geleneksel Tıp Uzmanı) : İnsan vücudunda dört ana elementin ( Ateş, Hava, Su, Toprak) dengede olmasını sağlayarak bünyenin kendi kendini tedavi etme sürecinin başarı örnekleri ile sunumu.
NOT 1: 15 Ağustos Cumartesi günü programdan evvel Sabah Kahvaltı programı ve akabinde tekne ile Boğaz turuna katılarak Kaderdaşların tanışıp kaynaşması. Herkes bu güzel etkinliğe davetlidir.
NOT 2: Programa katılacak kaderdaşlarımızın Arslan Ali bey'e (0506 589 9355) isim yazdırmaları gerekmektedir. Sponsorumuz bu sayıya göre yemek organizasyonu yapacaktır.
NOT 3: Biz hastalar olarak hastalığımız konusunda farkındalık yaratmak ve birlikte hareket ederek tedavilerimizin ciddi araştırma konusu olmasını sağlamak amacıyla dernek kurma çalışmaları konusunda tüm hasta arkadaşlarımız ile istişare ve destek toplantısı yapacağız.
 
Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.

2 yıllık evliyim, rutin yıllık kontrolüm sırasında doktor yumurta sayımın az olduğunu düşündüğünü söyleyerek adetimin 4. gününde benden fsh, e2 ve lh istedi.. 90 kiloyum, acilen kilo vermemi ve "ne yapacaksam" bir an önce yapmamı söyledi

Sonuçlarım
FSH 10.73 mIU/ml
LH 5.95 mIU/m
Estradiol (E2) 23.88 pg/mL çıktı.

Çok çok moralim bozuldu.
Sonuçlarımı gördükten sonra da "Tek fsh sonucu ile yorum yapamayız, AMH ve tekrar adetinin 2. gününde fsh isteyelim" dedi. Kilodan dolayı yükselebilir falan dedi.

Benim gibi kilolu olup da zayıflayınca fsh değeri düşen var mı? Ya da 10,73 fsh gebe kalmak için çok mu yüksek?

Bi' akıl verin
 
Fsh aslinda cok yuksek degil bide adetin 4. Gunu degil 2. Gunu daha iyi sinuc cikiyor.
Senin gozunu korkutmus e2 80 alti iyi.
Ama zayif hamilelik onemli tabiii
 
Fsh aslinda cok yuksek degil bide adetin 4. Gunu degil 2. Gunu daha iyi sinuc cikiyor.
Senin gozunu korkutmus e2 80 alti iyi.
Ama zayif hamilelik onemli tabiii

"Gerekirse rahim filmi falan isteyebiliriz" dedi.
Yani burada da fsh 50'leri falan okuyunca anlayamadım durumu
 

selam canım fsh 8 in üzerine çıktığında yumurta rezervi azalırmış Bülent bey öyle söyledi bunun için vajinal ultrasonla folikül sayımı yapılmalı ve am ye bakılmalı ve reglinin 2. yada 3.günü yaptırın testi
 
Canm sakin ol öncelikle. Fsh önemli bi hırmon evet ama amh daha önemli hatta daha da öenmlisi doktorun tedaviyle foliküllere bakması en belirleyici odur. Fsh oynak bi hormon kafana takma. Adetin 2. Günü tekrarla hormonu ayrıca 10 da çok yüksek değil. Fakat sen hemen kilo vermeye bak :)
 

Evet, önümüzdeki adette o şekilde yapalım dedi doktor.
İnşallah sıkıntı olmaz..
 

Evet, rejime girdim.. Tekrarlayacağız, teşekkürler..
 
merhabalar..
benimde fsh değerim yüksek çıkdı çok üzgünüm..tüp bebek tedavisşne başlıcakdım değer yüksek olunca dr.başlatmadı ilaç verdi..inş.değerim düşer..
sizinde ilaçla düştümü ?
 


Merhaba fsh iniz kaç ki?benimde fsh çok yüksek 90 i bulduğu da oldu en son 65 ti sizin kaç acaba ?
 
merhaba uyguladığın kürleri sıralamasıyla yazablir misin? saraçoğlu soğan kürü ardına 1 hafta ara sonra testeredişli aslan pençesi diyor , iki kürü birlikte önermiyor ama sen nasıl uyguladın , ?
 
kızlar ben fsh için değilde kolay hamile kalmak için sadece 5 gün çörek otu bal tarçın karışımı yapıp yedim birde öylesine bir arkadaşım incir topluyordu bana bende hergün 3-4 tane incir yedim 20 gün filan fsh ım 10 du bu ay 6 ya düşmüş bunlar işe yarıyor olabilir.
 
Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…