Tatlım benm ben hiçbirinizi unutmadım valla hepinizi çok özledim yazmak istedim senin drumlar ne iyi haber bekliyorum senden en kısa zamandaaaCanım maş. Oğlun olmys. Allah a çok şükür. .Burayı unuttum ben ya farah dibam dedi yağmur yazmış diye Bskayım dedim..şükür canım iyiyim kızlarla konuşuyoruz iyiyiz. .öpüyorum oğlunu ve seni..
Kız bizde unutmadık çok iyi yaptin canım. .ben bi aşılama oldum negatif. .ist. bi dr a gittim Bendw rahmin de şekil bozukluğu var histereskopi olman lazım dedi. Onu olacam da uygun zaman bekliyorum. .inş. Hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazacaz canım.Tatlım benm ben hiçbirinizi unutmadım valla hepinizi çok özledim yazmak istedim senin drumlar ne iyi haber bekliyorum senden en kısa zamandaaa
İnşalahhhhh ben de yaptırmıştım histereskopi inşallahh her şey yolunda olur canm benmmm kızlara çookk selam söyle beni de unutmayım ezgim kızının adını ne koydu ? Elanın ikinci oldu mu ?Kız bizde unutmadık çok iyi yaptin canım. .ben bi aşılama oldum negatif. .ist. bi dr a gittim Bendw rahmin de şekil bozukluğu var histereskopi olman lazım dedi. Onu olacam da uygun zaman bekliyorum. .inş. Hepimiz buraya hamile olduğumuzu yazacaz canım.
Inşallah canım ins. zehra Gülce koydu ismini. .e lan dan haberim yok o yazmadı ..Aslm söylerim canım ..Unutmayız canım mmİnşalahhhhh ben de yaptırmıştım histereskopi inşallahh her şey yolunda olur canm benmmm kızlara çookk selam söyle beni de unutmayım ezgim kızının adını ne koydu ? Elanın ikinci oldu mu ?
Evet biz anlarz anca birbirimizi
Zor biliyorum.bu surec yipratici.ozellikle ilk zamanlar bir cikmaza giriyor insan
Ben de hic tanimadgm kisileri yolda durup anlatmak isterdim.bu yasta menopoza girdim diye
Ama hep soylerim doktor bize fsh yuksekligi yumurtlama bozukluğu yerine kanser oldugumuzu soylemedigi icin sansliydik..
Sakin ol ve umidini yitirme asla.benim bu kotu degerlerime doktorlarin asla olmaz demelerine ragmen dogal yoldan olduysa sizin de olur.vakti geldiginde elbette sabrinin sonucunu alacaksin
Unutma stres hormonlarimizi daha da
Evet biz anlarz anca birbirimizi
Zor biliyorum.bu surec yipratici.ozellikle ilk zamanlar bir cikmaza giriyor insan
Ben de hic tanimadgm kisileri yolda durup anlatmak isterdim.bu yasta menopoza girdim diye
Ama hep soylerim doktor bize fsh yuksekligi yumurtlama bozukluğu yerine kanser oldugumuzu soylemedigi icin sansliydik..
Sakin ol ve umidini yitirme asla.benim bu kotu degerlerime doktorlarin asla olmaz demelerine ragmen dogal yoldan olduysa sizin de olur.vakti geldiginde elbette sabrinin sonucunu alacaksin
Unutma stres hormonlarimizi daha da kotu hale getirir.yasin da cok genc.olmaz deme..
Fsh aslinda cok yuksek degil bide adetin 4. Gunu degil 2. Gunu daha iyi sinuc cikiyor.
Senin gozunu korkutmus e2 80 alti iyi.
Ama zayif hamilelik onemli tabiii
Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
2 yıllık evliyim, rutin yıllık kontrolüm sırasında doktor yumurta sayımın az olduğunu düşündüğünü söyleyerek adetimin 4. gününde benden fsh, e2 ve lh istedi.. 90 kiloyum, acilen kilo vermemi ve "ne yapacaksam" bir an önce yapmamı söyledi
Sonuçlarım
FSH 10.73 mIU/ml
LH 5.95 mIU/m
Estradiol (E2) 23.88 pg/mL çıktı.
Çok çok moralim bozuldu.
Sonuçlarımı gördükten sonra da "Tek fsh sonucu ile yorum yapamayız, AMH ve tekrar adetinin 2. gününde fsh isteyelim" dedi. Kilodan dolayı yükselebilir falan dedi.
Benim gibi kilolu olup da zayıflayınca fsh değeri düşen var mı? Ya da 10,73 fsh gebe kalmak için çok mu yüksek?
Bi' akıl verin
Canm sakin ol öncelikle. Fsh önemli bi hırmon evet ama amh daha önemli hatta daha da öenmlisi doktorun tedaviyle foliküllere bakması en belirleyici odur. Fsh oynak bi hormon kafana takma. Adetin 2. Günü tekrarla hormonu ayrıca 10 da çok yüksek değil. Fakat sen hemen kilo vermeye bak :)Kızlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
2 yıllık evliyim, rutin yıllık kontrolüm sırasında doktor yumurta sayımın az olduğunu düşündüğünü söyleyerek adetimin 4. gününde benden fsh, e2 ve lh istedi.. 90 kiloyum, acilen kilo vermemi ve "ne yapacaksam" bir an önce yapmamı söyledi
Sonuçlarım
FSH 10.73 mIU/ml
LH 5.95 mIU/m
Estradiol (E2) 23.88 pg/mL çıktı.
Çok çok moralim bozuldu.
Sonuçlarımı gördükten sonra da "Tek fsh sonucu ile yorum yapamayız, AMH ve tekrar adetinin 2. gününde fsh isteyelim" dedi. Kilodan dolayı yükselebilir falan dedi.
Benim gibi kilolu olup da zayıflayınca fsh değeri düşen var mı? Ya da 10,73 fsh gebe kalmak için çok mu yüksek?
Bi' akıl verin
selam canım fsh 8 in üzerine çıktığında yumurta rezervi azalırmış Bülent bey öyle söyledi bunun için vajinal ultrasonla folikül sayımı yapılmalı ve am ye bakılmalı ve reglinin 2. yada 3.günü yaptırın testi
Canm sakin ol öncelikle. Fsh önemli bi hırmon evet ama amh daha önemli hatta daha da öenmlisi doktorun tedaviyle foliküllere bakması en belirleyici odur. Fsh oynak bi hormon kafana takma. Adetin 2. Günü tekrarla hormonu ayrıca 10 da çok yüksek değil. Fakat sen hemen kilo vermeye bak :)
merhabalar..
benimde fsh değerim yüksek çıkdı çok üzgünüm..tüp bebek tedavisşne başlıcakdım değer yüksek olunca dr.başlatmadı ilaç verdi..inş.değerim düşer..
sizinde ilaçla düştümü ?
13Merhaba fsh iniz kaç ki?benimde fsh çok yüksek 90 i bulduğu da oldu en son 65 ti sizin kaç acaba ?
merhaba uyguladığın kürleri sıralamasıyla yazablir misin? saraçoğlu soğan kürü ardına 1 hafta ara sonra testeredişli aslan pençesi diyor , iki kürü birlikte önermiyor ama sen nasıl uyguladın , ?Arkadaslar Merhaba bende fsh yuksek olanlardanim ve kendimin uyguladigi ve iyi gelen şeyleri. Sizlerle paylasmak istedim öncelikle Saraçoğlu hocanın kurlerinden sasmayin derim ben 1. Olarak soğan suyu içtim onunla beraber testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu cayi ictim bu arada benim fsh 12.89 du allahin izniyle 1 ayin icinde 8.90 düştü arkadaşlar deneyin sakin vazgeçmeyin suan incir kürü yapıyorum faydasini gorursem yazarım birbirimize dua edelim inşallah
TSh yüksek diğerleri normal acilen endokrine git. yshını düşürsünlerMerhaba arkadaslar
Tsh: 4,56
Fsh: 7,08
Lh: 7,36 test sonuclarim nasil sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?