fsh yüksek olanlar

Amh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki

R rumeysavan moralini yüksek tutmağa çalış canım. ama fsh ı düşürürsen senin için çok iyi olur. çünkü yumurta gelişiminde ve ilk muayenede yumurta görülmesinde fsh ın çok etkisi var.

senin amh ve fsh ın aslında çok iyi. AMH 1 in üstü olduğunda şansın çok yükseliyor. amh düşükse yumurta sayısı azdır diye bir şey yok. yumurta sayısı daha çok fsh a bağlı.

sende pko var sanırım. yoksa AMH 6 ve üzeri çıkması biraz farklı bi durum. lh ile fsh dengesini iyi oturtulması lazım sende de

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın. herkese yorum yapıyorum. düşük amh yüksek fsh ile 2 yıl sürekli uğraşıp, 5 ayda da kendimi yoğun bakıma alıp tüp bebeğe hazırlandığım için, okumadığım makale, gitmediğim toplantı kalmadığı için yazıyorum bunları. fsh 29 küsür amh 0,50 lerde iken tedavime ara verdim. amh düşüklüğü senin menopoza ne zaman gireceğin konusunda fikir veriyo. o nedenle tedavide bizim ağa baba hormonumuz fsh. onunla iyi olmalıyız ki yumurta görülsün ve büyüsün. uzun uğraşlardan sonra 9 küsür olan fsh ile tedavime başladım ve bebişimi kucağıma aldım. darısı sizin başınıza inşalah.

Evet cnm amh 1.43 iyi yani yasima gore gene cok iyi deildi belkide fsh benim yukseliyordu yumurta sayim iste azdi bilmiyorum bana devlette direk tup karari cikti iste..ilkinde 2 yum toplanikdi 2.sinde 8 cikti onemli olan kaliteli olmalsi bencede

Evet cnm amh 1.43 iyi yani yasima gore gene cok iyi deildi belkide fsh benim yukseliyordu yumurta sayim iste azdi bilmiyorum bana devlette direk tup karari cikti iste..ilkinde 2 yum toplanikdi 2.sinde 8 cikti onemli olan kaliteli olmalsi bencede

aynen öyle. sayıdan ziyade kalite önemli. ben de bu yüzden kaliteye yönelik uğraştım.

Merhaba arkadaşlar. Sırf bu konuda ki nacizane deneyimimi paylaşmak için kayıt oldum. Kısa bir sürede olsa bu üzüntünün ne olduğunu biliyorum. 29 kasım 2016 da adet düzensizliği sebebiyle doktora gittim yaklaşık 5 aydır korunmuyorduk fakat ben bi sorun olduğunu düşünmüyordum. Doktorun istediği hormon tahlili sonuçlarında hiç beklemediğim bir şekilde Fsh hormonum yüksek çıktı. Doktor Amh değerine de bakmamız gerekiyor eğer oda iyi çıkmazsa tek yapmanız gereken tüp bebek dedi o doktordan nasıl çıktım nasıl ağladım hiç unutamam. Amh sonucu çıkana kadar ki bir hafta benim için çok kötüydü. Sonuç çıkınca herşey daha kötü oldu. 24 yaşındayım ve yumurta rezervim 40 yaş seviyesinde çıkmıştı. Kocaeli'de çok ünlü bir tüp bebek profesörüne gittik eşimle. Ultrasonla yumurta rezervime baktı. Sadece bir tane yumurtam vardı bir tarafta. Diğer tarafta yoktu. Belki adet döneminde yenileri çıkabilir ama çok zor dedi. Bana folik asit decavit başladı ve bidaha ki adet döneminde gel sana tekrar bakıp rahim filmi çekicez sonrasında da tüp bebek ilaçlarına başlayacağız dedi. Bir hafta içinde hayatım kararmıştı. Henüz 7 aylık evliydim. Ve çocuk düşüncesiyle değil adet düzensizliği sebebiyle gitmiştim doktora. Eşim çok büyük destek verdi bana. İncir kürü ve aslanpençesi kürü yaptık yaklaşık 25 gün. Ben birdaha ki ay adet görüp doktora gitmeyi beklerken adetim gecikti hiç inanmadan test yaptım ve sonuç pozitif çıktı. Doktorun gördüğü tek yumurta döllenmişti ve oğluma hamileydim. Tahlillerimi gönderdiğim fikir sorduğum her doktor bana acil tüp bebek demişti. %1 ihtimal vermişlerdi doğal yollardan hamile kalmama. Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmayın. Doktora gidin tedavinizi görün ama doğal mucizelere de İnanın ve deneyin. Kısa bir süre de hamile kalsam bile o iki adet arasında çektiğim sıkıntıyı size anlatamam. Çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama ben o süreçte hep burada yazılar okuyup motive ettim kendimi. Belki benim de sizlerden birine bir faydam olur. Şimdi 15 haftalık hamileyim çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi. ☺❤

Merhaba, ben de Fsh yüksekliği ile ankarada çok doktor gezdim. Hormonlar her zaman değişebilir, benimki düştü azaldı, Amh'ın kötü dediler başka yerde iyi çıktı vs. Lütfen hormonlara bu kadar takılmayın. Size tavsiyem bol su için, incir ve çörek otu tüketin. Bir de düşünmez, oluruna bırakırsanız her şey yoluna girecektir. Selamlar :)

Kizlar fsh degerim 9.74, E2 degerim 92 cikti. Umutsuz bir durum var mı? Bu hormonlar konusunda cok tecrubesizim. 5 ay once kurtaj oldum bebegim gelisemedigi icin kaybettim simdi adetlerimde azalma yasayinca hormon testlerim yapildi sonuclar bu sekilde.. doktora henuz gidip gosteremedim. Yeniden hamile kalabilmek kolay mi bu degerlerle hicbir bilgim yok

Bende hic bir sikinti yok esimin var. doktorlar tuple gemen tutar sansiniz cok yuksek yasiniz gencsiniz dedigi halde 2 negatif oldu ve 2.5 yildir bebegimiz olmuyor. O yuzden takilma cok bunlara allah ol derse olr. Stres fsh i daha da yukseltiyor cunku

sende pko var sanırım. yoksa AMH 6 ve üzeri çıkması biraz farklı bi durum. lh ile fsh dengesini iyi oturtulması lazım sende de

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın. herkese yorum yapıyorum. düşük amh yüksek fsh ile 2 yıl sürekli uğraşıp, 5 ayda da kendimi yoğun bakıma alıp tüp bebeğe hazırlandığım için, okumadığım makale, gitmediğim toplantı kalmadığı için yazıyorum bunları. fsh 29 küsür amh 0,50 lerde iken tedavime ara verdim. amh düşüklüğü senin menopoza ne zaman gireceğin konusunda fikir veriyo. o nedenle tedavide bizim ağa baba hormonumuz fsh. onunla iyi olmalıyız ki yumurta görülsün ve büyüsün. uzun uğraşlardan sonra 9 küsür olan fsh ile tedavime başladım ve bebişimi kucağıma aldım. darısı sizin başınıza inşalah.[/QUOTE]Allah bağışlasın bebeginizi

benim fsh 9 doktorum sadece rezerve bakınca gayet iyi dedi.bikac sene once 6.fsh nasil sizce fsh

Allah bağışlasın bebeginizi

benim fsh 9 doktorum sadece rezerve bakınca gayet iyi dedi.bikac sene once 6.fsh nasil sizce fsh[/QUOTE]
Canım neler yaptın peki bu süreçte

B bayan umay canim kusura bakma aceleye gelince söylediklerimi tam olarak ifade edememisim.
bir kaç sene önce fsh 6. geçen sene baktirdim 9.olmus doktoruna sordum usg bakınca yumurta rezervimin gayet iyi olduğunu söyledi
geçtiğimiz ayy ilk defa adetimi çok astım acaba fsh dolayi mi diyorum .sizce yuksekmi

9 bence yüksek değil canım ya 15 ve üstü sıkıntı sanki

Merhaba arkadaşlar geçen sene hayatımın en zor zamanlarını yaşadım burda sizlerden güzel umut veren yazılar bana çok destek oldu. Belki bende birine biraz olsun umut verebilirim diye yazıyorum hikâyemi.Geçen sene sadece bebek düşünüyorum on muayene olsun diye Dr gittiğimde hayatımın şokunu yaşadım fsh değerim 16 çıktı amh olculdu 0.1 dendi o an ne yapacağımı şaşırdım yanlislik olmuştur diyerek kabuslarla dolu diğer adet tarihimi beklemeye başladım tekrar gittiğimde bu sefer fsh 34 çıktı ve Tüp bebek merkezi bile beni kabul etmedi değer çok yüksek denildi.Gitmediğim Dr kalmadı 7 ay boyunca kobaya döndüm stres yaptıkça hormon seviyesi iyice artmaya başladı Allah razı olsun en büyük destekcim eşimdi. Mayıs ayı sabahi Dr gittim tek bir yumurta olduğu ve mümkün olmadığı söylendi ve herseyi bıraktım öğün. sadece kestane balı çörek otu aldım. aksamlari yapmadan caykasigi ucuyla bu ikisinin karistirip yuttum ve hiç birşey yeyip icmedim üzerine. ben inaniyorum dualarimizin gücüne 40 hurmayâ Meryem süresi okundu ve yemeye başladım hergün 1 tane.tüm dua edenlerimden Allah razı olsun Mayıs son haftası hasta olmadım ama zaten olamayacaktim Dr öyle dedi diye hiç ummadığım mucizem oldu hamileydim suan kızım 4 aylık oldu Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Çok uzun oldu kusura bakmayın daha da uzar sadece tek demek istediğim çok zor bir süreç ama dua edin Allahım tüm dileyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
Gercekten cok mutlu olsum adiniza. Ne mutlu size allahin sevdigi kuluymussunuz yuzunuz gulmus. Biz artik neyden kimden medet umacagimizi da sasirdik.doktoralara guven de kalmadi. Insallah bize rabbim bir mucize gonderir

Gercekten cok mutlu olsum adiniza. Ne mutlu size allahin sevdigi kuluymussunuz yuzunuz gulmus. Biz artik neyden kimden medet umacagimizi da sasirdik.doktoralara guven de kalmadi. Insallah bize rabbim bir mucize gonderir
Çok teşekkur ederim inş en kisa zamanda mucizeniz size ulaşır tüm dileyenlerle beraber.

Bu başlıktaydı sanırım. Hamile kalınca yazacağıma söz vermiştim. Hamileyim. Yaptıklarımı paylaşmak isterim çünkü yüksek Fsh, düşük Amh ve hatta kapalı denen tüplerle! normal yoldan hamile kaldım. Az daha laparoskopi (tüp açma ameliyatı) için gün veriyorlardı bana çok iyi denen bir tıp fakültesinde. Bayanlar hormonlar değişir, benim Amh'ım bile değişti. Beslenmenize dikkat edin ve sigarayı bırakın en önemlisi bu. Folibol marka folik asit kullandım hergün 1 tane. Kuru incir yedim, ceviz, fındık yedim ve çörek otu tüketmeye çalıştım. Asla inancımı kaybetmedim. Hemen bana çocuk ver Allahım demedim, hayırlısı olan vakitte olsun dedim. Dünyanın bir düzeni var ve biz onu bozamayız. Hayırlısı şimdi imiş, şuan hamileyim. Tek dileğim benim gibi günlerce bu sayfaları okuyup bir umut arayan herkesin isteğinin olması. Bu sayfaları çoğu zaman ağlayarak okudum, sadece kendi derdime değil, hepimize ağladım. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin, zamanı gelecek ve olacak. Kalpten sevgilerimle...

teşekkür ederim yazınız için çünkü bende sizler gibiyim bir umut arıyorum nerde kim var tecrübeli, kim benim gibi rahatsız hormanlarıyla ilgili araştırıp duruyorum.. bazende sessizce ağlıyorum..

öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz çok seviniyorum azımle normal yollardan gebelik şansını nasip eden rabbime dua ediyorum..
hayırlısı ile rabbim bizede nasip et diye temenni ediyorum.

Bende 4 ay önceki sonuca göre amh 0.11 fsh 14 le 6. Tedavime hazırlanıyprım yaş 29

Amh fsh hepsi sıkıntı yumurta var embriyo oluşuyor rahim kalınlığı iyi yaş uygun Ancak tutunma olmuyor

amh düşük, fsh yüksek olduğu için mi tutunma olmuyor düşüğe mi sebep oluyor..
fsh kaç ? benim 117

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…