onu bende bi kac kez kullandim..olursun arkadasim korkma..bitince bi kac gun sonra olyorsun..bende tüp bebek tedavisi goruyordumya bugun iptal edildi..e2 dusuk cikmis...yarin dr gorusecekmis...bakalim ne anlatcak...senin menopozun nedeni bellimi...gen arastirmasi felan yaptilarmi...ailende felan varmi boyle olan...
Iyi aksamlar kizlaaaaarrr ne yaparsiniz
Hayırlısı tatlım yaaa olsun bidahakine inşallah olur sıkma o güzel canını. ...hepimiz anne olacagiz inşallah. ..
Ben gen araştırması yapmadım. .hersey para pul inan ki..Tup bebeğe bile daha yeni ikna ettim eşimi. ..kader imiz böyleymiş ne yapalım. .
Bu erkeklerin tüp bebek düşmanlığı nedir anlamiyorum benm eşim de zor ikna oldu
Canım benim gözün aydın değerlerin çok iyi çok şükür maşallah maşallah...inşallah gebe kalacan ccanım gör bak..ıyı haberlerini duyacagiz inşallah. .gerçekten çok sevindim inan ki...bari birimizin ki iyi olsun. .:)
Aynen farrahcigim. .2 sene önce ilk öğrendiğimiz de 33 tu fsh...şimdi 89 bile gördüm gelde çıldırma. Daha sperm testı bile yapmadık. ..yeni yeni tamam dedi tüp bebeğe. ..
ALALH razı olsun canım ..sağolasınn hepimizin değeri çok güzel olsın RABBİM EBK VERSİN CÜMLEMİZE...
Cnm fsh in cok guzelmis.takma taktikca artyo bu meret.ben ilk ogrendgmde 30 lardaydi o kadar stres uzuntu yaptm bir ay sonra72 oldu.
Iyi aksamlar kizlaaaaarrr ne yaparsiniz
Canlar meryem suresine basladim.ne guzel bir suredir oyle zaten sifre ile basliyor hz zekeriyadan da bahsediyor.rabbim ne buyuksun
Ezgiiii tatlı şirin kız. .ıyı aksamlar şeker kizzzz. ..nasılsın bakalım?
Cnm allah kabul etsin.ben de meryem suresinde gecen Zekeriya peygamberin duasini tesbih olarak cekiyorm.kisa oldgu icin daha kolay.cekmek isteyen varsa REBBİ LA TEZERNA FERDEN VE ENTE HAYRUN VARISUN.her gun bi tesbih.
Ah canm simdiki aklim olsa sorunumu esime soylemezdim.rahatszlgmdan cok onun umursamaz ve kirici tavirlari beni cok yipratti.ben de bana destek olur güçlü bir erkek gibi kollar dedim beni ama benden once saldi kendini.ben ona destek oluyorum o olacakken.beklentm beni hayalkirkligina ugratsa da bi insana karsi beklentiye asla girilmeyecegini ogrendim..Kizlar benim esimde bazen hic takmiyor bazen agliyorum hic sakinlestirmiyo o da mi bikti ne ama Allah kadina ayri bir fitrat vermis annelik duygusu....spermlerde sorun olsa bile onlarinki bizimki gibi degil ya yenileniyo.bizimki bitince bitiyor iste
Canlar meryem suresine basladim.ne guzel bir suredir oyle zaten sifre ile basliyor hz zekeriyadan da bahsediyor.rabbim ne buyuksun
Caniiiim iltifatin icin coook mersi 😛😛 cok sukur sekercim sen nasilsin gorunmedin bugun...nerelerdeydin
1 tesbih derken canim 33 kere mi soylenecek.hz zekeriya sasiriyor ben yasliyim ve karim kisir..veee rab derki..o bana kolaydirrrr ne guzel degilmi ona kolay bize de verir insallah
farrahdiba99 .!.:Ah canm simdiki aklim olsa sorunumu esime soylemezdim.rahatszlgmdan cok onun umursamaz ve kirici tavirlari beni cok yipratti.ben de bana destek olur güçlü bir erkek gibi kollar dedim beni ama benden once saldi kendini.ben ona destek oluyorum o olacakken.beklentm beni hayalkirkligina ugratsa da bi insana karsi beklentiye asla girilmeyecegini ogrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?