Canim gebelik yok sende sanirim sen asilama mi yaptirdin
İğne vuruldum canım sanırım bu ay aşılama olucak ilk defa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gebelik yok sende sanirim sen asilama mi yaptirdin
İğne vuruldum canım sanırım bu ay aşılama olucak ilk defa
hanımlar iyi akşamlarr..bende yarın hastaneye gidiyorum test yaptıracam bakalım ne çıkacak......
Ismım HACER..ankaradayım...ben dışını kestim bıçakla..biraz zor oldu ama..ıcınden cekırdek cıkıyo....o çekirdek çok sert ıste...onun ıcındende..beyaz bısey cıkıyo..onu kıramadıgım ıçın bende dısındakı kabuktan bır parça ıle kaynatıyorum ..10dk.. Kadar ılıyınca ıcıyorum...ısırarak yemek mümkün degıl içide dışında çok sert..onun ıçın kaynatmayı tercıh ettım...bıde kecıboynuzu gıbı tadı ( bıraz daha sekersızı ) kokusu var...dıger otu ben dogum kolaylaştırıyor dıye duymuştum...bendede var o ottan sagolsun hacıya umreye gıden her tanıdık getırıyo...bır poşet dolusu duruyor nasıl yapıldığınızdan bilmiyorum...
hanımlar iyi akşamlarr..bende yarın hastaneye gidiyorum test yaptıracam bakalım ne çıkacak......
inşAALH canıım benim..Inşallah iyi cikar sonuçların canım. .hayırlısı merakla bekliyoruz. .
inşALLAH KUZUCUM..Hadi hayirli haberler insallah kuzum
İYİUYKULARR EZGİİ ...ALALH rahatlık versin.....Bugun temizlik vardi benim cok yoruldum ben gidiyorum iyi geceler kaderdaslar.opuyorum sizi
Hacercim nerede yaptiriyosun tup bebegi canim
evet onu ramazanda cevat aksid diye bi hoca var o soylemis millet arayip soylemisti...neyse sonra da onu deneriz...kismet olursa...arkadasim bisey sorcam senin adetin duzenlimi..bide kac yasinda adet olmustun- ben cok gec hasta oldum liseye gidiyordum...hepde duzensiz ..bi evlenince 1 sene duzeldi...o zamanda hamile kaldim sonra düşük. .bi dahada duzelmedi..bide olunca cok uzun suruyo 9-10 gun leke leke..sizin nasil bende mi cok anormalik var..Tatlım kimi diyoki bir parça ilişkiye girerken üstüne takılı kalacakmis. .ben yaptım onu.
Kimi diyoki...Sürahi nin içine koy üstüne su ekle...1 gece bekleyecekmis. .yavaş yavaş açılıyor el gibi oluyor...o suya yusuf süresini bide ibrahim süresinimiydi tam emin değilimokuyup iiçeceksin bitene kadar..eşinde içecek. ..odunun suyunu iciyomussun gibi tadı oluyor...oyununda yaptım ben.
Fsh kac cikiyor canim.canim bak Allahin isi tabi fsh yuksek cikiyor ise ve yumosun var ise asilamayla vakit kaybetme canim ben yaptirdim pismanim inan o yumurtayi bulamadim bi daha asilamada sans yuzde 15 20 filan o da normal yumurtlayan kadinlarda direk mikro yaptir
Gunaydin kizlar
kızlar günaydın,nasılsınz nasıl gıdıyo hayat?
ben 500 tane ya muhyı cektıım . çektikçe ekleyecegım buraya bılgınız olsun kac tane kaldı?
günaydın ezgii..ben hastaneye gittim kan verdim geldim öğleden sonra sonuçları almaya gidecem okula da gidemedim evdeyimm....
kızlar günaydın,nasılsınz nasıl gıdıyo hayat?
ben 500 tane ya muhyı cektıım . çektikçe ekleyecegım buraya bılgınız olsun kac tane kaldı?
günaydın canım yi diyeyim iyi olayım..sen nasılsın..benim ildiğim ya muhyi yi herks çekecek..
Canim herkes 4624 tane cekiyor.4124 tane kalmis😊😊😊
günaydın canım yi diyeyim iyi olayım..sen nasılsın..benim ildiğim ya muhyi yi herks çekecek..