fsh yüksek olanlar

İğne vuruldum canım sanırım bu ay aşılama olucak ilk defa

Fsh kac cikiyor canim.canim bak Allahin isi tabi fsh yuksek cikiyor ise ve yumosun var ise asilamayla vakit kaybetme canim ben yaptirdim pismanim inan o yumurtayi bulamadim bi daha asilamada sans yuzde 15 20 filan o da normal yumurtlayan kadinlarda direk mikro yaptir

hanımlar iyi akşamlarr..bende yarın hastaneye gidiyorum test yaptıracam bakalım ne çıkacak......

Ismım HACER..ankaradayım...ben dışını kestim bıçakla..biraz zor oldu ama..ıcınden cekırdek cıkıyo....o çekirdek çok sert ıste...onun ıcındende..beyaz bısey cıkıyo..onu kıramadıgım ıçın bende dısındakı kabuktan bır parça ıle kaynatıyorum ..10dk.. Kadar ılıyınca ıcıyorum...ısırarak yemek mümkün degıl içide dışında çok sert..onun ıçın kaynatmayı tercıh ettım...bıde kecıboynuzu gıbı tadı ( bıraz daha sekersızı ) kokusu var...dıger otu ben dogum kolaylaştırıyor dıye duymuştum...bendede var o ottan sagolsun hacıya umreye gıden her tanıdık getırıyo...bır poşet dolusu duruyor nasıl yapıldığınızdan bilmiyorum...

Tatlım kimi diyoki bir parça ilişkiye girerken üstüne takılı kalacakmis. .ben yaptım onu.

Kimi diyoki...Sürahi nin içine koy üstüne su ekle...1 gece bekleyecekmis. .yavaş yavaş açılıyor el gibi oluyor...o suya yusuf süresini bide ibrahim süresinimiydi tam emin değilimokuyup iiçeceksin bitene kadar..eşinde içecek. ..odunun suyunu iciyomussun gibi tadı oluyor...oyununda yaptım ben.

Kizlarrr burayi okuyanlar lutfwlen fsh sorununuz var ise sadece ot cople vakit kaybetmeyin keske evlenmeden bu sorunumu bilseydim ..pisman olmayin her ay kontrolleri yaptirin tup asilama ilac ne varsa yapin.sadece kendinden olur diye beklemeyin zaman aleyhimize arkadaslar tabiki rabbim bilir fakat biraz da bilimsel bakin ....

Bugun temizlik vardi benim cok yoruldum ben gidiyorum iyi geceler kaderdaslar.opuyorum sizi

Tatlım kimi diyoki bir parça ilişkiye girerken üstüne takılı kalacakmis. .ben yaptım onu.

Kimi diyoki...Sürahi nin içine koy üstüne su ekle...1 gece bekleyecekmis. .yavaş yavaş açılıyor el gibi oluyor...o suya yusuf süresini bide ibrahim süresinimiydi tam emin değilimokuyup iiçeceksin bitene kadar..eşinde içecek. ..odunun suyunu iciyomussun gibi tadı oluyor...oyununda yaptım ben.
evet onu ramazanda cevat aksid diye bi hoca var o soylemis millet arayip soylemisti...neyse sonra da onu deneriz...kismet olursa...arkadasim bisey sorcam senin adetin duzenlimi..bide kac yasinda adet olmustun- ben cok gec hasta oldum liseye gidiyordum...hepde duzensiz ..bi evlenince 1 sene duzeldi...o zamanda hamile kaldim sonra düşük. .bi dahada duzelmedi..bide olunca cok uzun suruyo 9-10 gun leke leke..sizin nasil bende mi cok anormalik var..

Fsh kac cikiyor canim.canim bak Allahin isi tabi fsh yuksek cikiyor ise ve yumosun var ise asilamayla vakit kaybetme canim ben yaptirdim pismanim inan o yumurtayi bulamadim bi daha asilamada sans yuzde 15 20 filan o da normal yumurtlayan kadinlarda direk mikro yaptir

Canım doktorum yapmıyor fsh en son 10,67 idi bilmiyorum bu ay bi daha hormon testi vericem duruma göre belki değişir işler bakalım

kızlar günaydın,nasılsınz nasıl gıdıyo hayat?

ben 500 tane ya muhyı cektıım . çektikçe ekleyecegım buraya bılgınız olsun kac tane kaldı?

kızlar günaydın,nasılsınz nasıl gıdıyo hayat?

ben 500 tane ya muhyı cektıım . çektikçe ekleyecegım buraya bılgınız olsun kac tane kaldı?

günaydın canım yi diyeyim iyi olayım..sen nasılsın..benim ildiğim ya muhyi yi herks çekecek..

günaydın canım yi diyeyim iyi olayım..sen nasılsın..benim ildiğim ya muhyi yi herks çekecek..

Bu arada okulun tatil olmasi ikimiz icin cok iyi olacak okul varken zor oluyo ya zirt pirt rapor veliler nerde bu hoca filan demeye basliyrlar.hayirlisi ile bitseydi bu sene cok yoruldum

Back
X