- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahlil sonucum geldi.fsh:16 e2:164 lh:6
Kizlar benim e2 asiri yuksek sebebini de ogrendim....dhea ile bir diger ostrojen ilacini kullandigim yani cylo yu kullandigim icin boyle cikmis.bu ay yine tedavi yok bu degerle olmaz zaten kizlar.bu ay rahim filmi cektircem insallh
Canım çok şükür fsh çok yüksek çıkmamış.
Tup bebek uzmanı demişti ki cylo hormonları düzenler sonuçları normal çıkartır diye..niye öyle dediki ozaman. .benim bir ara östrojen im 380 falandi. ..
Amannnn n bu tahlıller e takıla takıla bir hal olduk..hayırlısı olsun tatlım. ..
Canim sadece cyclo oyle.fakat dhea da vucutta ostrojene donustugu icin ikisi yukseltmis...hep 40 li cikardi bu ay patlamis resmen.dhea nin prospektusunde diger ostrojen ilaclariyla alinirsa ostrojeni yukseltir diyor...ben bu ay cyclo kullanmiycam bakalim emos.fsh yuksek yine de canim 😟
Tatlım 30 lu rakamlara göre iyi çok şükür. .dahada düşer inşallah..hsg çektirilen bakalım aklında soru işareti kalmasın. ..Bidahaki aya daha güzel sonuçlar alırsın inşallah tatlım benim..
Ayyy insallah canim rahim fimi ve sperm analizini yaptircaz insallah adetim bitsin.kistim vardi ona baktircam bide.senin ki de insallh dusuk cikar tedavine baslarsin canim
Kizlar benim e2 asiri yuksek sebebini de ogrendim....dhea ile bir diger ostrojen ilacini kullandigim yani cylo yu kullandigim icin boyle cikmis.bu ay yine tedavi yok bu degerle olmaz zaten kizlar.bu ay rahim filmi cektircem insallh
Ezgim şimdi yasin okudum ALLAHIM KABUL ETSİN INŞALLAH. .ANNECIGINEDE OKUDUM EZGİ NIN ANNESINE DE DEDIM. ..NUR ICIN DE YATSIN INŞALLAH MEKANI CENNET OLSUN...AMIN
Caniiiiim Allah razi olsun senden cok sevindim canimin iciiii.ben bisey okuyamiyorum simdilik bitsin hepimize dualarim.kayinvalideme gittik anneler gunu icin dua etti durdu sana da anne olmak nasip olur insllh filan diye icim bi buruk hep emosum.biz de anne olalim artik 😟ne olur rabbim.aratma daha fazla
Ne demek bitanem ben direk senin niyetine okudum bırazda çok isteyerek..
ben bu senaryo yu 3 yıldır dinliyorum. .bugün anneler günümü kutladılar mesajla o bile zoru ma gitti agladım halbuki tm kadınlarinkikkutlanıyor ama işte zoru ma gitti nedense..benımde gücüm tükeniyor ALLAHIM EN HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET KUCAGIMIZI BOŞ BIRAKMA NE OLUR...amin
SIKMA CANINI BIDE BIR GÜN ANNE OLACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE. .
ezgi flimin ismi ne merak ettim..ben flim izlemeyi severim deEvet talim ya esimin elinden alamadim ki netten yabanci dizi izliyor surekli yarin izliycem insallah ama aglarim ben kesin 😓
canım birşey soracaktım,fsh daha önce yüksek miydi? yüksekse düşmesi için ne yaptın?
kızlar adetın 2. gunu tahlıl yaptrdım. fsh :6 prolaktın :14
e2:30 sanrm tsh:1
lh:6 ydı sanrm sonuclar evde.
hayıt işe yaramıs. hayıt içtigğim ay fsh 11 idi. demek daha yuksektı düşmüş halı 11 idi.
hazıran da aşılama yaptıracagm kızlar denızhan denız le ılgılı bılgınz var mı onda yaptıracagm
Degerlerin cok iyi canim asilaman tutar insallh.hadi hayirlisi
Denizhan beyi ben bilemiycem emel biliyodu sanirim.optum
kızlar adetın 2. gunu tahlıl yaptrdım. fsh :6 prolaktın :14
e2:30 sanrm tsh:1
lh:6 ydı sanrm sonuclar evde.
hayıt işe yaramıs. hayıt içtigğim ay fsh 11 idi. demek daha yuksektı düşmüş halı 11 idi.
hazıran da aşılama yaptıracagm kızlar denızhan denız le ılgılı bılgınz var mı onda yaptıracagm
QUOTE=bestla;35264883]canım birşey soracaktım,fsh daha önce yüksek miydi? yüksekse düşmesi için ne yaptın?
CANIM BENİM BUNA DA ŞKÜR ÇOOK YÜKSEK DEĞİLL inşALALh diğer aya daha güzel sonuçlar çıkar hatta sonuç gebelik çıkaarr RABİİMM DUA VAKTİ OLSUNN SEN DUALARIMIZI KABUL EYLEEE....
HAYIRLI OLSUN CANIM.sonuçşlar çook güzell ..
Okulum cok tesekkirler canim arkadasim hepinizi cok seviyorum ne biliyim biraz burugum tlfmda dr bugun beni biraz sallar gibi oldu canim sikkin sabahtan beri sinir oldum